Aston University
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons)
Aston University - Πανεπιστήμιο Aston

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανολόγος Μηχανικός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανολόγος Μηχανικός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £32000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26000 - £31500 £28500 - £35500 £33000 - £44500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανολόγος Μηχανικός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29582 £31313 £36776
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25424 - £33068 £25113 - £38285 £29325 - £44854

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το τριετές πρόγραμμα σπουδών μας BEng (Hons) Biomedical Engineering γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ υγείας, ιατρικής και μηχανικής. Οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο Aston σας δίνουν τις πρακτικές δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πρακτικές υγείας του αύριο.

Ως βιοϊατρικός μηχανικός, θα διαθέτετε τις δεξιότητες, την ευελιξία και τις γνώσεις για να συμμετέχετε σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως η ανάπτυξη καινοτόμων συσκευών και η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών απευθείας στους ασθενείς. Μέσω του συνδυασμού των στενών δεσμών μας με τη βιομηχανία και των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων παγκόσμιας κλάσης, το Aston είναι το ιδανικό μέρος για να προετοιμαστείτε για μια επιτυχημένη και εμπλουτισμένη καριέρα που βελτιώνει και σώζει ζωές.

Η μάθηση στο πλαίσιο του μαθήματος ενισχύεται με επισκέψεις σε κλινικές εγκαταστάσεις και κατασκευαστές, σχεδιασμένες να εμπνεύσουν την αίσθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Στην πραγματικότητα, είμαστε συνεργάτες στο Κέντρο Δοκιμών και Αξιολόγησης Ιατρικών Συσκευών (MD-TEC) που εδρεύει στο Νοσοκομείο Queen Elizabeth του Μπέρμιγχαμ. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 100 εταιρείες που αναπτύσσουν πραγματικά προϊόντα υγείας σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον με εικονικές χειρουργικές αίθουσες και θαλάμους νοσηλείας.

Βασικά οφέλη του μαθήματος:

 • Διαπιστευμένο από το Ίδρυμα Μηχανολόγων Μηχανικών (IMechE)
 • Κατατάσσεται στο Top 20 του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Βιοϊατρική Μηχανική (The Guardian University Guide 2023)
 • Μάθετε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, συμπεριλαμβανομένων του εργαστηρίου κίνησης και των τρισδιάστατων σταθμών εργασίας.
 • Οι φοιτητές που επιτυγχάνουν μέσο όρο βαθμολογίας 50% στο τρίτο έτος του προγράμματος BEng μπορούν να επιλέξουν να εισαχθούν στο πρόγραμμα MEng (μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του BEng).

Διαπιστευμένο από το Institution of Mechanical Engineers (IMechE) για λογαριασμό του Engineering Council για τους σκοπούς της μερικής κάλυψης των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biomedical Engineering BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Aston

40% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
25% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να είναι διαδραστικό με μια σειρά από μεθόδους διδασκαλίας και στυλ μάθησης. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε μέσω ενός ποικίλου φάσματος μεθόδων μάθησης, όπως: πρακτικές συνεδρίες, διαλέξεις, εργαστηριακές ασκήσεις, εργασίες έργων, διαδραστικά εργαστήρια, μάθηση μέσω βίντεο και υπολογιστή, καθώς και τακτικές επισκέψεις από κλινικές και κατασκευαστές- δίνοντάς σας αποκλειστική εικόνα των τελευταίων κλινικών δοκιμών και ιατρικών συσκευών. Οι αξιολογήσεις συνδέονται με τα μαθησιακά αποτελέσματα και χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων, όπως εξετάσεις, δοκίμια, εκθέσεις, παρουσιάσεις, εργασίες έργου και αξιολόγηση μέσω υπολογιστή. Θα λάβετε επίσης μέρος σε έναν συνδυασμό ατομικών και ομαδικών εργασιών, ώστε να μπορέσετε να αναπτύξετε τις δεξιότητες καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και ηγεσίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 5.5
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiomedical Engineering, BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £20650 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Για τα μαθήματα Sandwich το τέλος τοποθέτησης είναι £1250 για τους φοιτητές του εσωτερικού/Ηνωμένου Βασιλείου και £2.500 για τους φοιτητές του εξωτερικού.

 • Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα δίδακτρα που αναφέρονται αφορούν την εγγραφή του 2023. Τα δίδακτρα για το 2024 δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμα και θα δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο το συντομότερο δυνατό.
**Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τους φοιτητές της ΕΕ και τα δίδακτρα για το 2023 βρίσκονται στον ιστότοπο του UCAS στη διεύθυνση: https://www.ucas.com/finance/finance-international-and-eu-students.

***Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε ότι οι υπήκοοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), άλλων χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και της Ελβετίας που θα αρχίσουν ακαδημαϊκά μαθήματα στην Αγγλία από τον Αύγουστο του 2021 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής. ^^Τα δίδακτρα για τους φοιτητές επανεξετάζονται ετησίως και ενδέχεται να αυξηθούν τα επόμενα έτη σύμφωνα με τον πληθωρισμό που συνδέεται με τον δείκτη λιανικών τιμών (RPI), ώστε να ληφθεί υπόψη το αυξημένο κόστος του Πανεπιστημίου για την παροχή του προγράμματος. Οποιαδήποτε τέτοια αύξηση θα είναι πάντοτε σύμφωνη με το νόμο.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aston στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Aston σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #28 
  • #637 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aston

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aston

Το Πανεπιστήμιο Aston ιδρύθηκε το 1895 στο Μπέρμιγχαμ. Με φοιτητές από περισσότερες από 120 χώρες, το Πανεπιστήμιο Aston είναι υπερήφανο που μπορεί να αποκαλείται ασφαλής και φιλόξενη πανεπιστημιούπολη για τους διεθνείς φοιτητές. Ως ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από το δημόσιο, οι φοιτητές που εγγράφονται σε όλα τα μαθήματα έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις και πόρους τελευταίας τεχνολογίας, όπως εργαστήρια ρομποτικής και εργαστήρια κοπής με λέιζερ. Με ισχυρή ακαδημαϊκή φήμη σε όλο τον κόσμο, οι υποψήφιοι μπορούν να αναμένουν ότι θα αποφοιτήσουν ως τρομεροί ειδικοί στον τομέα που έχουν επιλέξει.

Λίστα με 89 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aston - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Aston

προπτυχιακοί φοιτητές:
12005
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2785
:
14790
 • What's your Favourite Thing about Aston Student Life? #yoursforthetaking
 • What do our QUT Exchange Students think about Aston University?
 • Why Study a Postgraduate Degree at Aston University?
 • What do you like about Aston University?
 • HERE IS INTERNATIONAL BUSINESS & MANAGEMENT
 • Daniella Genas – Graduate Stories

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- 6% 0% £35000 168 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική τεχνολογία (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- 15% 0% £22180 143 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος και Ιατρικός Μηχανικός (με βιομηχανική πρακτική άσκηση) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- 0% 2% £18300 £19500 121 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- 0% 0% £18300 £19500 111 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης και έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £22180 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
- 10% 5% £40650 115 Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική με έτος θεμελίωσης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- 15% 10% £16085 125 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- 15% 5% £16085 115 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική (με βιομηχανική πρακτική άσκηση) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- 0% 0% £18300 £19500 111 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- 16% 20% £13920 97 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης