Manchester Metropolitan University
Επιχειρηματική Ψυχολογία BA (Hons)
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 40 αποφοίτους του προγράμματος Business Psychology BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Εφαρμοσμένη Ψυχολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
83 /100
40 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ψυχολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £19000 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £24000 £15000 - £23500 £18500 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ψυχολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22509 £19583 £23998
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20026 - £25605 £15415 - £24898 £18977 - £29904

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΠΡΟΒΟΛΗ

Ενδιαφέρεστε να γίνετε influencer σε μια μεγάλη εταιρεία; Ή να καθοδηγείτε ανθρώπους για να ξεπεράσουν δύσκολες καταστάσεις στην εργασία τους; Ή μήπως θέλετε να καθοδηγήσετε ηγέτες φιλανθρωπικών και δημόσιων οργανισμών;

Η ψυχολογία των επιχειρήσεων είναι ένα αναδυόμενο θέμα στον κόσμο της εργασίας. Απόδοση, αριστεία, διαχείριση ταλέντων, ψυχική υγεία - δεν είναι απλώς λέξεις-κλειδιά, αλλά οδηγούν σε μια νέα προσέγγιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Αυτό το μοναδικό μάθημα σας επιτρέπει να συνδυάσετε τα ενδιαφέροντά σας για την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Δεν χρειάζεστε γνώσεις ψυχολογίας ή επιχειρήσεων όταν έρχεστε μαζί μας - μόνο περιέργεια και διάθεση για μάθηση. Θα εξετάσουμε τα πάντα από την αρχή, θα σας εισάγουμε στο επιχειρηματικό περιβάλλον και θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να πετύχετε.

Ένα νέο μάθημα για έναν αναδυόμενο τομέα

Γνωστική ψυχολογία. Κοινωνική ψυχολογία. Λήψη αποφάσεων. Δικαιοσύνη στην εργασία. Το μάθημα καλύπτει ένα τεράστιο εύρος θεμάτων σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων και της ψυχολογίας.

Όμως, παρά το ευρύ πεδίο εφαρμογής, θα βρείτε μια πολύ ολοκληρωμένη προσέγγιση του θέματος. Έχουμε σχεδιάσει το πρόγραμμα σπουδών για να σας εκπαιδεύσουμε για να εργαστείτε ως ψυχολόγος επιχειρήσεων - δεν πρόκειται για ένα κοινό πτυχίο επιχειρήσεων και ψυχολογίας που διεξάγεται από δύο διαφορετικά τμήματα. Μάθετε από τους ειδικούς μας και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να ενταχθείτε σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα.

Προτεραιότητα στην καριέρα σας

Σας βοηθάμε να μάθετε τις πρακτικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε για το μέλλον. Για παράδειγμα, στο μάθημα "Ψυχολογία στην πράξη" θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τις σχέσεις με τους πελάτες, να εντοπίζετε τα προβλήματα και να βρίσκετε λύσεις. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε τα νερά μιας καριέρας ως σύμβουλος.

Στο τελευταίο έτος θα σχεδιάσετε το δικό σας έργο γύρω από μια πρόκληση. Συλλέξτε και αναλύστε δεδομένα και χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να λύσετε το πρόβλημα - όπως ακριβώς θα κάνατε στον κόσμο της εργασίας.

 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΦΈΛΗ
 • Διακριτικό - το πρόγραμμα αυτό είναι ένα από τα λίγα του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας ένα πρόγραμμα μαθημάτων που εστιάζει σε αυτόν τον εξειδικευμένο τομέα.
 • Τριπλή διαπίστευση - η σχολή μας κατέχει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο τρίπτυχο διαπίστευσης από τις EQUIS, AACSB και AMBA, που μας τοποθετεί μεταξύ των καλύτερων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο.
 • Επαγγελματική διαπίστευση - το πρόγραμμα σπουδών είναι διαπιστευμένο από την Association for Business Psychology (ABP), τον επαγγελματικό φορέα που προασπίζεται τη χρήση της ψυχολογίας στον εργασιακό χώρο. Θα λάβετε δωρεάν συνδρομή στην APB τα δύο πρώτα χρόνια, θα συμμετάσχετε στο ετήσιο φοιτητικό συνέδριο της ABP και μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν τις μηνιαίες εκδηλώσεις της ABP North West, οι οποίες φιλοξενούνται στη σχολή επιχειρήσεων.
 • Υποστήριξη αυτοπροσώπως και διαδικτυακά - πρωτοβουλίες υποστήριξης των φοιτητών, συμπεριλαμβανομένων των συνεδριών drop-in, των καταγραφών διαλέξεων και της ειδικής υποστήριξης, τόσο εντός όσο και εκτός διαδικτύου.
 • Απόκτηση επαγγελματικής ιδιότητας προπονητή - θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στο business coaching με ένα συμπληρωματικό μάθημα πέντε εβδομάδων μέσω της συνεργασίας μας με το The Global Institute of Organizational Coaching (Global IOC), το οποίο θα σας δώσει την ιδιότητα του πιστοποιημένου επαγγελματία προπονητή επιχειρήσεων.
 • Βελτιώστε την απασχολησιμότητά σας - μέσω δραστηριοτήτων όπως πρακτική άσκηση, εθελοντισμός ή εκμάθηση μιας νέας γλώσσας. Με το βραβευμένο μας πρόγραμμα "Rise at Manchester Met" μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον ακαδημαϊκές μονάδες για το πτυχίο σας.
 • Στοχεύστε ψηλά - ένα ιδιαίτερα υποστηρικτικό περιβάλλον και μια εξειδικευμένη ακαδημαϊκή ομάδα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους ακαδημαϊκούς σας στόχους.
 • Επιλέξτε μια πρακτική άσκηση ή σπουδές στο εξωτερικό - το πρόγραμμα προσφέρει πραγματική ευελιξία, καθώς θα εγγραφείτε στο τριετές πρόγραμμα σπουδών και στη συνέχεια θα αποφασίσετε αν μια πρακτική άσκηση ή σπουδές στο εξωτερικό είναι κατάλληλη για εσάς μόλις ξεκινήσετε τις σπουδές σας, οπότε δεν χρειάζεται να αποφασίσετε από τώρα.
 • Κανονικές εκδηλώσεις - τακτικοί προσκεκλημένοι ομιλητές από διάφορους οργανισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου και του εξωτερικού.

Διαπιστευμένο από την Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Διαπιστευμένο από το σύστημα βελτίωσης της ποιότητας του EFMD.

Διαπιστευμένο από την Ένωση ΜΒΑ (AMBA).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Psychology BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

15% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
11% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
8% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
8% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
6% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
4% Διδάσκοντες επαγγελματίες
3% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
3% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Psychology, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Ψυχολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ψυχολογία με συμβουλευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
91% 0% 5% £16520 113 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Ψυχολογία (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική Ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £16700 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με ένα έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
77% 10% 5% £20600 118 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με Κλινική Ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
73% 6% 15% £15000 113 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
86% 0% 5% £19600 207 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία του αθλητισμού και της άσκησης BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
72% 5% 0% £27250 166 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
63% 5% 11% £16675 123 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία και νεολαία και ψυχολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 120 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και ψυχολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης