London Metropolitan University
Νεολαία και κοινοτική εργασία (με αναγνώριση JNC) MSc
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Youth and Community Work (with JNC Recognition) MSc στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

**Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Αυτό το ΠΜΣ "Νεολαία και Κοινοτική Εργασία" (με αναγνώριση JNC) είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Νεολαίας (NYA) και το Συμβούλιο Προτύπων Επιδοτήσεων (ESB). Το μάθημα οδηγεί σε αναγνώριση από την Κοινή Επιτροπή Διαπραγμάτευσης (JNC), πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνετε επαγγελματίας επαγγελματίας εργάτης νεολαίας και επαγγελματίας κοινοτικής ανάπτυξης με πιστοποίηση JNC όταν ολοκληρώσετε επιτυχώς το μάθημα.

Εάν έχετε ήδη αναγνώριση JNC ή έχετε ήδη προσόντα επιπέδου 6 είτε από τον Εθνικό Οργανισμό Νεολαίας (NYA) είτε από τα Συμβούλια Επιδοτήσεων και Προτύπων Ποιότητας για τη Μάθηση της Κοινοτικής Ανάπτυξης (ESB), παρακαλούμε δείτε αντί αυτού το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών για τη Νεολαία και την Κοινοτική Εργασία (Προχωρημένη Πρακτική).

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Αν θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στον τομέα ή αν θέλετε να αυξήσετε τις ευκαιρίες απασχόλησής σας, αυτό είναι το ιδανικό μάθημα για εσάς.

Μπορεί να εργάζεστε ήδη ως εργαζόμενοι σε θέματα νεολαίας ή/και κοινότητας σε εθελοντικούς, δημόσιους ή ανεξάρτητους τομείς. Αυτό το μάθημα θα οδηγήσει στην αναγνώριση του JNC, η οποία μπορεί να σας ανοίξει την πόρτα σε ευκαιρίες στον τομέα αυτό.

Οι πρόσφατοι απόφοιτοι απασχολούνται τώρα σε θέσεις πλήρους απασχόλησης στην εργασία για τη νεολαία και την κοινότητα. Εξαιτίας αυτού, είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν πρακτική άσκηση και εποπτεία JNC σε διάφορες εθελοντικές οργανώσεις και οργανώσεις του τρίτου τομέα.

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα σπουδών για τη νεολαία και την κοινοτική εργασία περιλαμβάνει 400 ώρες πρακτικής εμπειρίας που πραγματοποιείται μέσω πρακτικής άσκησης, δίνοντάς σας τα εφόδια για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του κλάδου. Θα περάσετε τουλάχιστον το 50% αυτού του χρόνου δουλεύοντας με νέους ανθρώπους. Συνήθως θα συνεργαστείτε στενά με νέους 13-19 ετών, αλλά αυτό θα μπορούσε να επεκταθεί και σε νέους 11-25 ετών.

Βασιζόμενοι στις αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αντι-καταπιεστικής πρακτικής, θα μάθετε για τη θεωρία, την πρακτική με βάση το τραύμα, την πολιτική και την πρακτική για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ένα μείγμα ακαδημαϊκών και επαγγελματικών δεξιοτήτων. Θα μάθετε επίσης για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας και θα αναπτύξετε βασικές δεξιότητες, όπως η αναζήτηση χρηματοδότησης, που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις.

Το μάθημά μας πληροί τις απαιτήσεις του JNC, τηρεί τον κώδικα δεοντολογίας της NYA και τα Εθνικά Επαγγελματικά Πρότυπα Κοινοτικής Ανάπτυξης (2015). Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε εις βάθος κατανόηση των επαγγελματικών ορίων και των γνώσεων που υποστηρίζουν την ορθή και ασφαλή πρακτική.

Μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς το μάθημα, θα κατανοήσετε τις επαγγελματικές απαιτήσεις και θα είστε σε θέση να αναγνωρίζετε την καταπίεση σε όλες τις μορφές της. Επιπλέον, θα είστε επίσης σε θέση να αναγνωρίζετε την πραγματική συμμετοχή και να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τη φωνή σας για να εκπροσωπείτε τους νέους και τις ευρύτερες κοινότητες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Youth and Community Work (with JNC Recognition) MSc από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε με διάφορους τρόπους, όπως εργασίες, χαρτοφυλάκια, παρουσιάσεις, podcasts, ανάλυση μελέτης περίπτωσης, διπλωματική εργασία και αξιολογημένη πρακτική άσκηση. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μία εποπτευόμενη και αξιολογούμενη πρακτική άσκηση που αναφέρεται ως "πρακτική άσκηση". Αυτή η πρακτική εξάσκηση διάρκειας 400 ωρών μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στο δικό σας χώρο εργασίας (αν πρόκειται για τον τομέα της νεολαίας και της κοινότητας) είτε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κανονίσετε μια πρακτική άσκηση με τρέχοντες παρόχους ή πρώην φοιτητές. Αυτή η ουσιαστική πρακτική άσκηση που αξιολογείται σημαίνει ότι θα αναπτύξετε μια εις βάθος κατανόηση της παρέμβασης και της αντι-καταπιεστικής πρακτικής. Μια υποχρεωτική ενότητα έρευνας θα σας εισαγάγει σε διάφορες ερευνητικές μεθόδους ως προετοιμασία για τη διπλωματική σας εργασία και την πρακτική σας άσκηση. Αυτή η διπλωματική εργασία 12.000 λέξεων θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε σε βάθος με ένα θέμα της επιλογής σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςYouth and Community Work (with JNC Recognition), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να έχετε:

 • προπτυχιακός τίτλος σπουδών με άριστα τουλάχιστον δεύτερης τάξης
 • GCSE Αγγλικής Γλώσσας με βαθμό C/4 ή ανώτερο, ή αποδεκτό ισοδύναμο
 • εμπειρία τριών-έξι μηνών σε συναφή τομέα, όπως αμειβόμενη ή μη αμειβόμενη εμπειρία σε οργανισμούς κοινότητας και νεολαίας ή φιλανθρωπικά ιδρύματα. Για την εξακρίβωση της εργασιακής εμπειρίας θα ζητηθεί συστατική επιστολή.

Εκτός από τα παραπάνω, θα πρέπει επίσης να περάσετε από συνέντευξη με τον υπεύθυνο του μαθήματος.

Όλοι οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ενισχυμένο έλεγχο DBS για το παιδικό εργατικό δυναμικό, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στην Υπηρεσία Ενημέρωσης DBS.

Εξετάζουμε όλες τις αιτήσεις κατά περίπτωση, οπότε ακόμη και αν δεν πληροίτε όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, ενδέχεται να εξετάσουμε την αίτησή σας. Εάν έχετε προπτυχιακό πτυχίο αλλά έχετε εναλλακτικό τίτλο σπουδών και εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία στην κοινοτική εργασία και την εργασία με νέους, θα θέλαμε να σας ακούσουμε.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα. Οι αιτούντες που χρειάζονται φοιτητική βίζα επιπέδου 4 ενδέχεται να χρειαστεί να προσκομίσουν ένα Secure English Language Test (SELT), όπως το Academic IELTS. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στις απαιτήσεις μας για την αγγλική γλώσσα.

έξοδα

Δίδακτρα Νεολαία και κοινοτική εργασία (με αναγνώριση JNC) MSc

Αγγλία £10500
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £10500
Σκωτία £10500
Ουαλία £10500
EU £18150
Διεθνή £18150
Channel Islands £18150
Ιρλανδία £18150

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο London Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #51 
  • #63 
  Κοινωνική Εργασία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #60 
  • #72 
  Κοινωνική Εργασία

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εργασία για τη νεολαία και την κοινότητα (προχωρημένη πρακτική) MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £9850 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία και εκπαίδευση σε διαφορετικές κοινωνίες (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) MA (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £11500 - Λονδίνο Online πλήρους απασχόλησης
Γράψιμο για νέους MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - - - Μπαθ Oncampus μερική απασχόληση
Ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Νεολαία και κοινοτική εργασία (με αναγνώριση JNC) MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Νεολαία και κοινοτική εργασία PgDip Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική και εφηβική ψυχολογία MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές παιδικής ηλικίας και νεολαίας MA Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
- - - £15000 - Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νεολαία και Κοινοτικές Σπουδές MA (PG) Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr
(Wrexham Glyndwr University)
- - - - - Ρέξαμ Ανάμεικτα μερική απασχόληση
Παιδική ηλικία και νεολαία MA (PG) Newcastle College
(Newcastle College)
- - - - - Νιουκάστλ Oncampus πλήρους απασχόλησης