London Metropolitan University
Εργασία για τη νεολαία και την κοινότητα (προχωρημένη πρακτική) MSc
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Youth and Community Work (Advanced Practice) MSc στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

**Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Ανεβάστε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο με αυτό το πτυχίο Youth and Community Work (Advanced Practice) από το London Met.

Σχεδιασμένο για αποφοίτους που έχουν ήδη την αναγνώριση της Κοινής Επιτροπής Διαπραγματεύσεων (JNC), αυτό το μεταπτυχιακό είναι ιδανικό αν εργάζεστε ήδη στον κλάδο ή αν θέλετε να επιστρέψετε σε αυτόν.

Εάν δεν έχετε ήδη αναγνώριση JNC ή δεν έχετε ολοκληρώσει ένα υπάρχον προσόν επιπέδου 6 είτε από τον Εθνικό Οργανισμό Νεολαίας (NYA) είτε από τα Συμβούλια Επιδοτήσεων και Προτύπων Ποιότητας για τη Μάθηση της Κοινοτικής Ανάπτυξης (ESB), παρακαλούμε δείτε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για την Εργασία στη Νεολαία και την Κοινότητα (με αναγνώριση JNC).

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα με αυτό το πτυχίο Youth and Community Work (Advanced Practice) από το London Met.

Θα αξιοποιήσετε τις υπάρχουσες γνώσεις σας σχετικά με τα Πρότυπα Επαγγελματικής Επάρκειας του Εθνικού Οργανισμού Νεολαίας (NYA) και τα Εθνικά Επαγγελματικά Πρότυπα Κοινοτικής Ανάπτυξης σε ένα ενθαρρυντικό και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Η συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική σε αυτό το μάθημα, επομένως είναι σημαντικό να μοιράζεστε προσωπικές εμπειρίες και προβληματισμούς με τους συμμαθητές σας. Το μοίρασμα αυτών θα σας βοηθήσει να διευρύνετε την οπτική σας σε διάφορα θέματα και να οικοδομήσετε στέρεες γνώσεις σχετικά με αποτελεσματικές προσεγγίσεις διαχείρισης.

Οι ακαδημαϊκοί μας θα σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε κριτικά με τις εντάσεις και τις προκλήσεις της τρέχουσας πρακτικής, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε μια εκλεπτυσμένη γνώση των αποτελεσματικών προσεγγίσεων διαχείρισης. Θα εξερευνήσετε επίσης τις εξελίξεις στον τομέα, θα μάθετε για την ψυχική υγεία και την ευημερία των νέων, θα αναπτύξετε στρατηγικές για τη μείωση της βίαιης εγκληματικότητας, θα μάθετε πώς να διεκδικείτε χρηματοδότηση σε περιόδους λιτότητας, καθώς και θα εξετάσετε τεχνικές υποστήριξης του προσωπικού που ασχολείται με παρεμβάσεις πρώτης γραμμής.

Θέλουμε να είστε εσείς υπεύθυνοι για την κατεύθυνση των σπουδών σας, γι' αυτό και έχετε την ευελιξία να επιλέξετε αν θα εμβαθύνετε την κατανόησή σας σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με τη νεανική και κοινοτική εργασία ή αν θα αναπτύξετε μια εξειδίκευση εκτός αυτών, όπως η ψηφιακή επικοινωνία, η δημοσιογραφία και η κινηματογραφική παραγωγή. Αυτές οι δεξιότητες έχουν τη δυνατότητα να είναι μετασχηματιστικές στον τομέα της νεολαίας και της κοινότητας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Youth and Community Work (Advanced Practice) MSc από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα αξιολογηθείτε με διάφορους τρόπους, όπως εργασίες, χαρτοφυλάκια, παρουσιάσεις, podcasts, ανάλυση μελέτης περίπτωσης και διπλωματική εργασία. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διερευνήσετε ένα θέμα της επιλογής σας που σχετίζεται με τη νεολαία και την κοινοτική εργασία μέσω της διπλωματικής σας εργασίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςYouth and Community Work (Advanced Practice), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να έχετε:

 • προπτυχιακός τίτλος σπουδών δεύτερης τάξης ή ανώτερης με άριστα σε σχετικό αντικείμενο κοινωνικών επιστημών ή σε οποιοδήποτε αντικείμενο σχετικό με τη νεολαία ή/και την κοινότητα
 • GCSE Αγγλικά με βαθμό τουλάχιστον C, ή βασικές δεξιότητες επικοινωνίας επιπέδου 2 και αριθμητικής επιπέδου 2, ή ισοδύναμο.
 • Επιπλέον, πρέπει να είστε ήδη κάτοχοι αναγνώρισης NYA και ESB και να είστε σε θέση να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία της εγγραφής και της διαπίστευσης σας.

Εκτός από τα παραπάνω, θα πρέπει επίσης να περάσετε από έλεγχο της Υπηρεσίας Αποκάλυψης και Φραγής (DBS) και από συνέντευξη στο πανεπιστήμιο.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα. Οι αιτούντες που χρειάζονται φοιτητική βίζα επιπέδου 4 ενδέχεται να χρειαστεί να προσκομίσουν ένα Secure English Language Test (SELT), όπως το Academic IELTS. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στις απαιτήσεις μας για την αγγλική γλώσσα.

έξοδα

Δίδακτρα Εργασία για τη νεολαία και την κοινότητα (προχωρημένη πρακτική) MSc

EU £9850
Διεθνή £9850
Αγγλία £9850
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9850
Σκωτία £9850
Ουαλία £9850
Channel Islands £9850
Ιρλανδία £9850

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο London Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #51 
  • #63 
  Κοινωνική Εργασία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #60 
  • #72 
  Κοινωνική Εργασία

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εργασία για τη νεολαία και την κοινότητα (προχωρημένη πρακτική) MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £9850 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία και εκπαίδευση σε διαφορετικές κοινωνίες (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) MA (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £11500 - Λονδίνο Online πλήρους απασχόλησης
Γράψιμο για νέους MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - - - Μπαθ Oncampus μερική απασχόληση
Ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Νεολαία και κοινοτική εργασία (με αναγνώριση JNC) MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Νεολαία και κοινοτική εργασία PgDip Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική και εφηβική ψυχολογία MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές παιδικής ηλικίας και νεολαίας MA Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
- - - £15000 - Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νεολαία και Κοινοτικές Σπουδές MA (PG) Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr
(Wrexham Glyndwr University)
- - - - - Ρέξαμ Ανάμεικτα μερική απασχόληση
Παιδική ηλικία και νεολαία MA (PG) Newcastle College
(Newcastle College)
- - - - - Νιουκάστλ Oncampus πλήρους απασχόλησης