Liverpool Hope University
Πολιτική και Τουρισμός BA (Hons)
Liverpool Hope University - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους Politics and Tourism BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
76 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £20500 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £27000 £16500 - £25000 £19500 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρήσεις και Διοίκηση (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24568 £22403 £26906
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21156 - £28684 £17318 - £28417 £20419 - £35573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα πτυχία Combined Honours στο Liverpool Hope University μοιράζονται 50/50. Αυτό σημαίνει ότι και τα δύο θέματα θα μελετηθούν εξίσου.

Πολιτική

Η πολιτική μας επηρεάζει όλους. Είναι κεντρικό στοιχείο της ανθρώπινης ζωής και των ανθρώπινων υποθέσεων. Είναι θεμελιώδης για το πώς οργανωνόμαστε και κυβερνούμαστε και για το πώς επιλύουμε τις συγκρούσεις. Οι αποφάσεις που λαμβάνουμε ως πολιτικές κοινότητες, ποιος τις λαμβάνει και πώς, έχουν συνέπειες για τον τρόπο ζωής μας, από ζητήματα πολέμου και ειρήνης, την κατανομή του πλούτου, τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και τις ευθύνες μας, την πρόσβασή μας στην εκπαίδευση, τις μεταφορές και την υγειονομική περίθαλψη.

Σε αυτόν τον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, προκύπτουν συνεχώς νέες προκλήσεις - από την κλιματική αλλαγή έως τις νέες τεχνολογίες, από τις πολιτικές ταυτότητας έως το Brexit και την πανδημία Covid-19 - και η μελέτη της πολιτικής πρέπει να ανταποκριθεί. Στο Liverpool Hope, λοιπόν, επιδιώκουμε να ασχοληθούμε με την πολιτική και τα πολιτικά ζητήματα στον πραγματικό κόσμο, όπως αυτά εξελίσσονται και αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Με τον τρόπο αυτό, ενθαρρύνουμε ενεργά τη συζήτηση και τον διάλογο μεταξύ των φοιτητών μας, ενθαρρύνοντας μια ισχυρότερη συνειδητοποίηση και εκτίμηση των διαφορετικών απόψεων.

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα εξερευνήσετε βασικές ιδέες, θεσμούς και πολιτικές σε διεθνές, εθνικό και τοπικό πλαίσιο. Θα διδάσκεστε από προσωπικό που είναι ειδικοί στον τομέα τους, οι οποίοι θα σας διδάξουν να ασχολείστε με την πολιτική έρευνα και να αναπτύξετε την ικανότητα να γίνετε ανεξάρτητοι, κριτικά σκεπτόμενοι μελετητές. Το μάθημα έχει επίσης ως στόχο να σας εφοδιάσει με μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα μπορείτε να μεταφέρετε στον κόσμο της εργασίας.

Τουρισμός

Ο τουρισμός είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του κόσμου και έχει καταστεί μια από τις μεγαλύτερες πηγές απασχόλησης. Το πτυχίο μας στον τομέα του τουρισμού εξετάζει τον τουρισμό τόσο από διοικητική όσο και από ακαδημαϊκή άποψη. Εξετάζει θέματα όπως η δομή της τουριστικής βιομηχανίας, οι επιπτώσεις του τουρισμού στους ανθρώπους και το περιβάλλον, η εμφάνιση νέων μορφών τουρισμού που ανταγωνίζονται τις οργανωμένες διακοπές, η διαχείριση τουριστικών προορισμών και η παγκόσμια τουριστική ανάπτυξη.

Θα διδάσκεστε από μια ομάδα καθηγητών με μεγάλη πρακτική και ακαδημαϊκή εμπειρία στον τομέα του Τουρισμού. Το πρόγραμμα σπουδών μας ενσωματώνει υλικό που στοχεύει όχι μόνο στην παροχή εμπεριστατωμένων, ενημερωμένων γνώσεων για τον τουρισμό, αλλά και στην τελειοποίηση της κριτικής σκέψης και στην ανάπτυξη των βασικών μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων σας. Συνεργαζόμαστε στενά με τους τοπικούς φορείς του τουρισμού για να διασφαλίσουμε ότι το πτυχίο Τουρισμού ωφελεί τις τοπικές κοινωνίες. Δεν υπάρχει καλύτερη πόλη για να σπουδάσετε Τουρισμό από το Λίβερπουλ. Το Λίβερπουλ είναι ιδανικό μέρος για να σπουδάσετε τουρισμό, καθώς η πόλη και η ευρύτερη περιοχή φιλοξενούν ορισμένα από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα του Ηνωμένου Βασιλείου. Η κληρονομιά της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας βλέπει τη συνεχή ανάπτυξη του Λίβερπουλ με νέα καλλιτεχνικά, πολιτιστικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, αναπτύξεις λιανικού εμπορίου και πολυτελή ξενοδοχεία. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ανάγκη για πτυχιούχους με υψηλά προσόντα στον τομέα του τουρισμού.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Politics and Tourism BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

25% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
15% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Βιβλιοθηκονόμοι και συναφείς επαγγελματίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPolitics and Tourism, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πολιτική και Τουρισμός BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
  • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Το Liverpool Hope University, γνωστό και ως Hope, ιδρύθηκε το 1844 στο προαστιακό περιβάλλον της πόλης του Λίβερπουλ. Το Hope ανήκει επίσημα στη χριστιανική-οικουμενική θρησκεία και παρέχει χώρους για την άσκηση της πίστης σας, όπως το κτίριο EDEN και το Hope Chapel. Οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν εδώ 12 ερευνητικά κέντρα, 2 σύγχρονες βιβλιοθήκες με καταρτισμένο προσωπικό βιβλιοθηκονόμων και όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε ως φοιτητής. Όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την πανεπιστημιούπολη στον ελεύθερο χρόνο σας, το ζωντανό κέντρο του Λίβερπουλ απέχει μόλις 40 λεπτά με το λεωφορείο.

Λίστα με 1258 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

προπτυχιακοί φοιτητές:
4160
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
875
:
5035
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Πολιτική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life at Liverpool Hope
  • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?
  • History and Politics at Liverpool Hope University
  • Teacher Training at Liverpool Hope University
  • Law at Liverpool Hope University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ιστορία και πολιτική (Q97) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Πολιτική, φιλοσοφία και οικονομία (Q45) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Κοινωνικές επιστήμες (πολιτική) (R23-POL) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Κοινωνιολογία και πολιτική BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
64% 4% 0% £18000 120 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- - - £14160 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 7% £12500 106 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς σχέσεις και πολιτική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £15750 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Τουρισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 0% 0% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sussex
(University of Sussex)
68% 5% 20% £21500 133 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Κοινωνιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £17665 £19430 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης