Liverpool Hope University
Πολιτική και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες BA (Hons)
Liverpool Hope University - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 120 αποφοίτους Politics and Special Educational Needs BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Κοινωνιολογία από το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Κοινωνιολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
73 /100
120 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Κοινωνιολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20500 £18500 £21500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £25000 £14500 - £22000 £16500 - £26500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Κοινωνιολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24194 £22194 £26480
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20896 - £27999 £16966 - £27560 £20209 - £34141

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα πτυχία Combined Honours στο Liverpool Hope University μοιράζονται 50/50. Αυτό σημαίνει ότι και τα δύο μαθήματα θα μελετηθούν εξίσου.

Πολιτική

Η πολιτική μας επηρεάζει όλους. Είναι κεντρικό στοιχείο της ανθρώπινης ζωής και των ανθρώπινων υποθέσεων. Είναι θεμελιώδης για το πώς οργανωνόμαστε και κυβερνούμαστε και για το πώς επιλύουμε τις συγκρούσεις. Οι αποφάσεις που λαμβάνουμε ως πολιτικές κοινότητες, ποιος τις λαμβάνει και πώς, έχουν συνέπειες για τον τρόπο ζωής μας, από ζητήματα πολέμου και ειρήνης, την κατανομή του πλούτου, τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και τις ευθύνες μας, την πρόσβασή μας στην εκπαίδευση, τις μεταφορές και την υγειονομική περίθαλψη.

Σε αυτόν τον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, προκύπτουν συνεχώς νέες προκλήσεις - από την κλιματική αλλαγή έως τις νέες τεχνολογίες, από τις πολιτικές ταυτότητας έως το Brexit και την πανδημία Covid-19 - και η μελέτη της πολιτικής πρέπει να ανταποκριθεί. Στο Liverpool Hope, λοιπόν, επιδιώκουμε να ασχοληθούμε με την πολιτική και τα πολιτικά ζητήματα στον πραγματικό κόσμο, όπως αυτά εξελίσσονται και αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Με τον τρόπο αυτό, ενθαρρύνουμε ενεργά τη συζήτηση και τον διάλογο μεταξύ των φοιτητών μας, ενθαρρύνοντας μια ισχυρότερη συνειδητοποίηση και εκτίμηση των διαφορετικών απόψεων.

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα εξερευνήσετε βασικές ιδέες, θεσμούς και πολιτικές σε διεθνές, εθνικό και τοπικό πλαίσιο. Θα διδάσκεστε από προσωπικό που είναι ειδικοί στον τομέα τους, οι οποίοι θα σας διδάξουν να ασχολείστε με την πολιτική έρευνα και να αναπτύξετε την ικανότητα να γίνετε ανεξάρτητοι, κριτικά σκεπτόμενοι μελετητές. Το μάθημα έχει επίσης ως στόχο να σας εφοδιάσει με μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα μπορείτε να μεταφέρετε στον κόσμο της εργασίας.

Ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Οι σπουδές στις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Liverpool Hope University θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε τη σχέση μεταξύ της αναπηρίας και της εκπαίδευσης και θα σας δώσουν τη γνώση και την αυτοπεποίθηση να εκπαιδεύσετε άλλους σχετικά με τη φύση της αναπηρίας. Το πτυχίο ενσωματώνει γνώσεις από την εκπαίδευση, καθώς και από το έργο στις τέχνες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και την υγειονομική περίθαλψη, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα αποκτήσετε μια ευρεία και ισορροπημένη κατανόηση των κύριων χαρακτηριστικών της εκπαίδευσης σε ένα ευρύ φάσμα πλαισίων.

Κεντρική πτυχή του μαθήματος είναι η κατανόηση των ιατρικών και κοινωνικών κατασκευών των Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών και της Αναπηρίας, των νομικών απαιτήσεων σχετικά με την παροχή υπηρεσιών για τις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες/Αναπηρία και η κριτική κατανόηση των παρελθουσών και σύγχρονων πρακτικών. Θα αποκτήσετε γνώση και κατανόηση των παγκόσμιων προοπτικών της ειδικής αγωγής και της αναπηρίας και των θεμάτων που αφορούν τα παιδιά και τις οικογένειες, καθώς και την ικανότητα κριτικής ενασχόλησης με την επαγγελματική εμπειρογνωμοσύνη.

Οι Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες (ΕΕΑ) είναι ένα διεπιστημονικό θέμα που υποστηρίζεται από το έργο του Κέντρου Σπουδών Πολιτισμού και Αναπηρίας (CCDS). Θα γίνετε επαγγελματίας με γνώσεις και δεξιότητες σε αυτόν τον τομέα. Θα εισέλθετε στην επαγγελματική σας ζωή αναγνωρίζοντας τη σημασία της συμπόνιας και της κατανόησης της εργασίας σας με και για λογαριασμό των ατόμων με αναπηρία ή/και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Politics and Special Educational Needs BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
15% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Κοινωνιολογία

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPolitics and Special Educational Needs, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πολιτική και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
  • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Το Liverpool Hope University, γνωστό και ως Hope, ιδρύθηκε το 1844 στο προαστιακό περιβάλλον της πόλης του Λίβερπουλ. Το Hope ανήκει επίσημα στη χριστιανική-οικουμενική θρησκεία και παρέχει χώρους για την άσκηση της πίστης σας, όπως το κτίριο EDEN και το Hope Chapel. Οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν εδώ 12 ερευνητικά κέντρα, 2 σύγχρονες βιβλιοθήκες με καταρτισμένο προσωπικό βιβλιοθηκονόμων και όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε ως φοιτητής. Όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την πανεπιστημιούπολη στον ελεύθερο χρόνο σας, το ζωντανό κέντρο του Λίβερπουλ απέχει μόλις 40 λεπτά με το λεωφορείο.

Λίστα με 1258 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

προπτυχιακοί φοιτητές:
4160
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
875
:
5035
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Σπουδές Εκπαίδευσης": 1405 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life at Liverpool Hope
  • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?
  • History and Politics at Liverpool Hope University
  • Teacher Training at Liverpool Hope University
  • Law at Liverpool Hope University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εκπαιδευτικές σπουδές (πρωτοβάθμια εκπαίδευση) (Q94) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Κοινωνική πολιτική και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημοτική Εκπαίδευση με Αγγλικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαιδευτικές Σπουδές - Γεωγραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
88% 5% 1% £23800 159 Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 3% 15% £12500 119 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
78% 10% 0% £20500 143 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση χορού (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) BA (Hons) Royal Academy of Dance
(Royal Academy of Dance)
50% 0% 20% £7080 147 Λονδίνο Online πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας και αθλητισμός και φυσική αγωγή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
97% 5% 20% £15375 155 - Oncampus πλήρους απασχόλησης