Liverpool Hope University
Δίκαιο και Θρησκευτικές Σπουδές (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)
Liverpool Hope University - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 50 αποφοίτους Law and Religious Studies (with Foundation Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Νόμος από το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Νόμος.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
38 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νόμος

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Νόμος στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £21000 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £24000 £15500 - £25500 £17000 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νόμος (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23833 £22628 £27485
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20329 - £28462 £17400 - £29371 £20264 - £37800

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Πρόκειται για ένα τετραετές πτυχίο που διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη Hope Park. Το Θεμελιώδες Έτος στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, ώστε μετά από ένα έτος να είστε εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για τις σπουδές στο πλήρες πρόγραμμα σπουδών BA Hons.

Θρησκευτικές Σπουδές Οι Θρησκευτικές Σπουδές στο Liverpool Hope διερευνούν την πρακτική και τη σημασία της θρησκείας στη σύγχρονη κοινωνία μέσω της μελέτης του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού, του Ισλάμ, της αφρικανικής θρησκείας και των ινδικών παραδόσεων, όπως ο Βουδισμός και ο Ινδουισμός. Καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου διατηρείται μια ισορροπία μεταξύ της μελέτης των θρησκευτικών κειμένων και της βιωμένης θρησκείας στον σύγχρονο κόσμο. Οι Θρησκευτικές Σπουδές δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο τι πιστεύουν οι υποστηρικτές αυτών των θρησκειών και διερευνούν τις πολύ πραγματικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ διαφόρων ομάδων εντός κάθε πίστης.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αναλύσετε και θα πλαισιώσετε τη θεολογία πίσω από τις βασικές θρησκείες, ώστε να εκτιμήσετε την ιστορία τους και τη σημασία τους για το κοινωνικό και πολιτικό τοπίο. Όλη η διδασκαλία μας βασίζεται στην έρευνα και θα διδάσκεστε από ακαδημαϊκούς με υψηλά προσόντα, οι οποίοι έχουν όλοι διδακτορικό στον τομέα αυτό και είναι τόσο ενεργοί και δημοσιευμένοι ερευνητές όσο και αφοσιωμένοι καθηγητές. Εργαζόμαστε σκληρά για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές ευκαιρίες για όλους τους φοιτητές μας, και το Τμήμα έχει επενδύσει πρόσφατα σημαντικά σε μαθησιακούς πόρους- οι συνδυασμένες βιβλιοθήκες στη Θεολογία και τη Θρησκεία ξεπερνούν πλέον τους 100.000 τόμους.

Πάνω απ' όλα, το πτυχίο Θρησκευτικών Σπουδών αντιμετωπίζει τις θρησκείες ως ζωντανές πίστεις, εξετάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ακολουθούνται σήμερα στη Βρετανία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αποκτάτε δεξιότητες στις διάφορες μεθόδους μελέτης της θρησκείας. Το πτυχίο εξετάζει ζητήματα πίστης και ζωής και ταυτόχρονα αποτελεί πνευματική πρόκληση. Αναδεικνύοντας τα πολύπλοκα ζητήματα που περιβάλλουν τη θρησκευτική πίστη και έκφραση, το πτυχίο σας εξοπλίζει ώστε να ασχοληθείτε με τα πιεστικά ερωτήματα της εποχής μας και να παίξετε το ρόλο σας στην προώθηση της θρησκευτικής και κοινωνικής αρμονίας.

Δίκαιο Το δίκαιο διαμορφώνει την κοινωνία μας και επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας. Καθορίζει τις υποχρεώσεις μας και τις νομικές απαιτήσεις, χρησιμεύει για τη ρύθμιση και τον καθορισμό των σχέσεων και παρέχει ένα μέσο επανόρθωσης όταν προκύπτουν προβλήματα. Το να σπουδάζεις Νομική δεν σημαίνει μόνο να μελετάς ένα απαιτητικό αντικείμενο, αλλά και να μελετάς τους κανόνες, τις αρχές και τις πολιτικές που στηρίζουν την κοινωνία. Το πτυχίο αυτό σας παρέχει θεωρητικές και φιλοσοφικές βάσεις στο Δίκαιο, καθώς και την ικανότητα να ασχοληθείτε με την πρακτική μελέτη και εφαρμογή του.

Σπουδάστε νομικά μαζί μας και θα αποκτήσετε κατανόηση των θεμελιωδών αρχών, θεωριών και βασικών ιδεών που διέπουν το δίκαιο στην Αγγλία και την Ουαλία. Θα μάθετε επίσης για τον τρόπο με τον οποίο το Δημόσιο Δίκαιο παρέχει το νομικό πλαίσιο εντός του οποίου λειτουργεί η κυβέρνηση και η διοίκηση, τη δομή του Δικαίου και της κυβέρνησης υπό την οποία ζούμε, καθώς και τις αξίες της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και του συνταγματισμού που στηρίζουν αυτή τη δομή.

Στόχος μας είναι να παράγουμε αποφοίτους που δεν γνωρίζουν απλώς ή ξέρουν πώς να το κάνουν, αλλά κατανοούν γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι και πώς θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Πρόκειται για την απόκτηση μιας βαθιάς προσέγγισης του αντικειμένου, κατά την οποία προσπαθείτε να συσχετίσετε τις ιδέες ενός αντικειμένου με εκείνες άλλων αντικειμένων, να κατανοήσετε αυτά που διαβάζετε, να αμφισβητήσετε το υλικό, να κάνετε συνδέσεις και να ακολουθήσετε κατευθύνσεις έρευνας από ενδιαφέρον.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Law and Religious Studies (with Foundation Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

35% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νόμος

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLaw and Religious Studies (with Foundation Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δίκαιο και Θρησκευτικές Σπουδές (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Liverpool Hope σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #18 
  • #23 
  Θεολογία & Θρησκευτικές Σπουδές
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Το Liverpool Hope University, γνωστό και ως Hope, ιδρύθηκε το 1844 στο προαστιακό περιβάλλον της πόλης του Λίβερπουλ. Το Hope ανήκει επίσημα στη χριστιανική-οικουμενική θρησκεία και παρέχει χώρους για την άσκηση της πίστης σας, όπως το κτίριο EDEN και το Hope Chapel. Οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν εδώ 12 ερευνητικά κέντρα, 2 σύγχρονες βιβλιοθήκες με καταρτισμένο προσωπικό βιβλιοθηκονόμων και όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε ως φοιτητής. Όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την πανεπιστημιούπολη στον ελεύθερο χρόνο σας, το ζωντανό κέντρο του Λίβερπουλ απέχει μόλις 40 λεπτά με το λεωφορείο.

Λίστα με 1258 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

προπτυχιακοί φοιτητές:
4160
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
875
:
5035
 • Student Life at Liverpool Hope
 • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?
 • Liverpool: a students' view
 • History and Politics at Liverpool Hope University
 • Teacher Training at Liverpool Hope University
 • Law at Liverpool Hope University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη των υπολογιστών και θρησκευτικές σπουδές (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
80% 15% 9% £12500 128 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία πληροφοριών και θρησκευτικές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 5% 10% £12500 125 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας, επικοινωνία και θρησκευτικές σπουδές (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
87% 5% 10% £12500 120 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Θρησκευτικές Σπουδές (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
87% 5% 10% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία, Ηθική & Θρησκεία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία, θρησκεία και ηθική (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θρησκευτικές σπουδές και Αθλητισμός και Φυσική Αγωγή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 0% 13% £12500 129 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και Θρησκευτικές Σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
38% 10% 6% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θρησκεία και Θεολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £20450 £22700 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσικό Θέατρο και Θρησκευτικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
87% 5% 10% £12500 120 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης