Imperial College of Science
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών Msci (Hons)
Imperial College of Science - Imperial College of Science

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες της Γης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες της Γης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29000 £36000 £43000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27000 - £32000 £28000 - £42500 £30500 - £51500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες της Γης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23440 £25005 £29350
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20239 - £27176 £19041 - £31396 £22183 - £37554

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η σύγχρονη γεωεπιστήμη ξεφεύγει από τα όρια του πλανήτη Γη για να εξερευνήσει τις γεωλογικές και γεωφυσικές διεργασίες που διαμόρφωσαν το ηλιακό σύστημα.

Η πληθώρα των πρόσφατων πλανητικών αποστολών σε συνδυασμό με την ανάπτυξη νέων τεχνικών για τη μελέτη των εξωγήινων υλικών και διεργασιών δίνει ριζικά νέες γνώσεις για την εξέλιξη του Ηλιακού Συστήματος.

Οι επερχόμενες αποστολές πλανητικής εξερεύνησης προσφέρουν πολλές νέες ευκαιρίες για να μάθουμε για την προέλευση και την εξέλιξη των πλανητών.

Οι γεωλογικές και γεωφυσικές γνώσεις και δεξιότητες στηρίζουν τη σύγχρονη διερεύνηση των στερεών πλανητικών σωμάτων του ηλιακού συστήματος.

Το νέο μας πτυχίο στη Γη και τις Πλανητικές Επιστήμες θα εστιάζει στις γεωλογικές και γεωφυσικές διεργασίες στο Ηλιακό Σύστημα, με ιδιαίτερη έμφαση στους πλανήτες, τα φεγγάρια και τα μικρότερα σώματα, όπως οι αστεροειδείς και οι κομήτες.

Αρχικά, σας παρέχει ισχυρά θεωρητικά και πρακτικά θεμέλια στην επιστήμη της γης και στη συνέχεια σας διδάσκει πώς να τα εφαρμόζετε στην πλανητική επιστήμη. Στόχος μας είναι να σας διδάξουμε πώς η σκόνη και το αέριο στα πρώτα στάδια του σχηματισμού του Ηλιακού Συστήματος εξελίχθηκαν τελικά σε πλανήτες, συμπεριλαμβανομένης της Γης, που είναι σε θέση να υποστηρίξουν ζωή.

Θα επικεντρωθείτε στην κατανόηση της Γης και άλλων στερεών σωμάτων στο ηλιακό σύστημα. Η θεμελίωση των γεωεπιστημών θα δώσει έμφαση στις βασικές αρχές της γεωλογίας και της γεωφυσικής. Από αυτά θα μάθετε πώς η ατμόσφαιρα της Γης, η ζωή, η επιφάνεια, το εσωτερικό και οι εξωτερικές επιδράσεις λειτουργούν, αλληλεπιδρούν και εξελίσσονται.

Αυτή η βάση εφαρμόζεται στη συνέχεια σε άλλα στερεά πλανητικά σώματα, για να βοηθήσει στην κατανόηση του σχηματισμού και της εξέλιξης του ηλιακού συστήματος, καθώς και της φυσικής, της χημείας και της γεωλογίας των κύριων στερεών πλανητικών σωμάτων. Τα βασικά ερωτήματα της πλανητικής επιστήμης που θα εξετάσετε περιλαμβάνουν για παράδειγμα:

  • Πώς οι συγκρούσεις διαμόρφωσαν τις πλανητικές επιφάνειες και επηρέασαν την πλανητική και βιολογική εξέλιξη;

  • Τι μας λέει η χημεία των μετεωριτών για την εξέλιξη των πλανητικών σωμάτων;

  • Πώς μπορούμε να ανακατασκευάσουμε την κλιματική ιστορία του Άρη αναλύοντας εικόνες από οχήματα στην επιφάνεια του Άρη;

  • Πού είναι το καλύτερο μέρος για την αναζήτηση ζωής στο Ηλιακό Σύστημα;

Αυτό το εξαιρετικά διεπιστημονικό πτυχίο παρέχει δεξιότητες στις γεωεπιστήμες, τη φυσική, τη χημεία, τα μαθηματικά, τη μηχανική και την πληροφορική.

Όλα μας τα μαθήματα συνδυάζουν μια ισχυρή παραδοσιακή έμφαση στις δεξιότητες παρατήρησης και πεδίου με τις σύγχρονες αριθμητικές και αναλυτικές τεχνικές που απαιτούνται για μια βαθιά, ποσοτική κατανόηση των διεργασιών και συστημάτων της Γης και του Πλανήτη. Οι δεξιότητες πεδίου είναι σημαντικές για τη μελέτη της πλανητικής γεωλογίας, διότι, για παράδειγμα, η ανάλυση των δεδομένων που προέρχονται από τα ρόβερ του Άρη επικεντρώνεται στον εντοπισμό, τη χαρτογράφηση και την ερμηνεία των γεωλογικών σχέσεων στην αναζήτηση των καλύτερων πετρωμάτων προς διερεύνηση για την αναζήτηση πιθανής αρχαίας ζωής.

Η συμμετοχή του τμήματός μας σε τρέχουσες και μελλοντικές πλανητικές αποστολές θα προσφέρει μοναδική εικόνα της επιστήμης των αποστολών και την ευκαιρία να μελετήσουμε πρόσφατα αποκτηθέντα δεδομένα.

Δίνουμε επίσης έμφαση στην ανάπτυξη μεταβιβάσιμων επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως η ομαδική εργασία, η επίλυση προβλημάτων, η εξαγωγή συμπερασμάτων από ελλιπή δεδομένα, οι υπολογιστικές μέθοδοι και η πληροφορική, καθώς και η προφορική και γραπτή επικοινωνία. Μπορείτε να περιμένετε μια ισορροπία μεταξύ θεωρίας και πρακτικής, συμπεριλαμβανομένων ποικίλων εκδρομών στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Earth and Planetary Science, Msci (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Έτος 2

Έτος 3

Έτος 4

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Earth and Planetary Science Msci (Hons) από Imperial College of Science

45% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
15% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Αστρονομία

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική, Χημεία, Γεωλογία, Βιολογία ή Γεωγραφία Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Πρέπει να περιλαμβάνει: 6 στα Μαθηματικά σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ανώτερο επίπεδο στη Φυσική, Χημεία, Βιολογία ή Γεωγραφία

Πρέπει να περιλαμβάνει: D3 στα Μαθηματικά D3 στη Φυσική, Χημεία, Γεωλογία, Βιολογία ή Γεωγραφία

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced Για τις εξετάσεις πριν από το 2015, το Κολλέγιο απαιτεί βαθμό C συνολικά. Εάν το αποτέλεσμα της εξέτασής σας είναι από το 2016 και μετά, το Κολλέγιο απαιτεί 176 συνολικά με 169 σε όλα τα στοιχεία/περιοχές
IELTS (Academic) 6 Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 6,0 σε όλες τις ζώνες. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για να είναι έγκυρα.
PTE Academic 62 Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 56 σε όλες τις ζώνες. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για να είναι έγκυρα.
TOEFL (iBT) 92 Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 20 σε όλες τις ζώνες. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για να είναι έγκυρα.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEarth and Planetary Science, Msci (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη της Γης και των Πλανητών Msci (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £35100 έτος 1
Διεθνή £35100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα, τη χρηματοδότηση, τα δάνεια και τις επιχορηγήσεις, βλ: http://www.imperial.ac.uk/study/ug/fees-and-funding/

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Imperial College of Science στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 40 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Imperial College of Science

Σχετικά με το Imperial College of Science

Το Imperial College of Science, Technology and Medicine (επίσης γνωστό ως Imperial College London) είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο που παρέχει προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε κάθε έναν από τους ειδικούς κλάδους του. Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να περιμένουν να βρουν τα πιο σύγχρονα υλικά τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε τμήμα, καθώς και καλά εξοπλισμένα κέντρα αναψυχής για να απολαμβάνουν αθλητικές δραστηριότητες εκτός των ωρών διδασκαλίας. Βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτή την εκτεταμένη πόλη.

Λίστα με 67 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Imperial College of Science - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Imperial College of Science

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Imperial College
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών Msci (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
91% 5% 5% £35100 168 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών με ένα έτος στο εξωτερικό MSc Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
91% 5% 5% £35100 168 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωεπιστήμες και πλανητικές επιστήμες με βιομηχανική εμπειρία MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
81% 10% 0% - 155 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Γης και των Πλανητών με διεθνείς σπουδές MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
81% 10% 0% - 155 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών με ερευνητική πρακτική άσκηση MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
81% 10% 0% - 155 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
81% 10% 0% - 155 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πλανητικές Επιστήμες MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
81% 10% 0% - 155 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πλανητική Επιστήμη PhD Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
81% 10% 0% - 155 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντικές γεωεπιστήμες με έτος στη βιομηχανία Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
78% 0% 5% £23200 111 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωεπιστήμες με ένα έτος στη βιομηχανία Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
78% 0% 0% £23200 111 - Oncampus πλήρους απασχόλησης