The University of Manchester
Επιστήμες της Γης και των Πλανητών με διεθνείς σπουδές MEarthSci
The University of Manchester - Πανεπιστήμιο του Manchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων γεωγραφία, γεωδαισία και περιβαλλοντικές σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες της Γης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £26500 £32500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22500 - £28000 £21500 - £32000 £26000 - £41000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε γεωγραφία, γεωδαισία και περιβαλλοντικές σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24981 £24496 £28785
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21491 - £29019 £19181 - £30313 £22339 - £36076

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών MEarthSci Earth and Planetary Sciences είναι ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών που θα σας επιτρέψει να σπουδάσετε σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους μας παγκοσμίως, ενώ ολοκληρώνετε το τρίτο έτος του πτυχίου σας. Αυτή η εμπειρία μπορεί να ενισχύσει τις προοπτικές σας στην αγορά εργασίας και να σας δώσει μια νέα προοπτική για το αντικείμενό σας.

Στο μάθημά μας θα μάθετε να διαβάζετε το αρχείο 4,5 δισεκατομμυρίων ετών της Γης, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού του ηλιακού μας συστήματος, της εξέλιξης των ζωντανών συστημάτων και των μεταβαλλόμενων περιβαλλοντικών συνθηκών, ενώ παράλληλα θα μελετήσετε τη βιώσιμη ανάπτυξη της ενέργειας και των πόρων της Γης. Και στο κατώφλι σας θα βρίσκονται μερικά από τα πιο άγρια τοπία του Ηνωμένου Βασιλείου, ιδανικά για μάθηση στην ύπαιθρο.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας μαζί μας θα γίνετε μέρος μιας δυναμικής κοινότητας που προσπαθεί να απαντήσει σε μερικά από τα πιο πιεστικά παγκόσμια ζητήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε. Η εργασία σας μπορεί να συμβάλει στην επίλυση ορισμένων από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου.

Δομή του μαθήματος

Το πρόγραμμα σας προσφέρει την ευελιξία να προσαρμόσετε το ενδιαφέρον σας για τη Γη και τις Πλανητικές Επιστήμες σε μία από τις πέντε κατευθύνσεις:

 • Πλανητική Επιστήμη,
 • Γεωχημεία,
 • Γεωλογία με Φυσική Γεωγραφία,
 • Ενέργεια και πόροι,
 • Παλαιοβιολογία.

Το τρίτο έτος σπουδών σας θα περάσετε σε ένα από τα παγκόσμια συνεργαζόμενα πανεπιστήμιά μας. Αυτά περιλαμβάνουν σήμερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Το έτος πρακτικής άσκησης αξιολογείται πλήρως από το πανεπιστήμιο υποδοχής και περιλαμβάνει εργασίες μαθημάτων, εργαστηριακά μαθήματα και εξετάσεις. Ο ακαδημαϊκός σας καθηγητής για τις σπουδές σας στο εξωτερικό θα βρίσκεται σε επαφή μαζί σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και θα σας παρέχει βοήθεια και υποστήριξη όταν χρειάζεται.

Οι σπουδαστές επωφελούνται επίσης από σημαντικά μειωμένα δίδακτρα κατά το τρίτο έτος του προγράμματος.

Μετά το έτος σας σε ένα διεθνές πανεπιστήμιο, θα επιστρέψετε στο Μάντσεστερ και θα παρακολουθήσετε μαθήματα του έτους 4, συμπεριλαμβανομένης μιας ανεξάρτητης ερευνητικής εργασίας.

Το τμήμα

Είμαστε ένα Τμήμα περιβαλλοντικών επιστημόνων, γεωλόγων, χημικών, μαθηματικών, βιολόγων, φυσικών και επιστημόνων υπολογιστών, οι οποίοι συνεργάζονται για να μελετήσουν τη Γη και τους πλανήτες. Τα πτυχία μας καλύπτουν όλο το εύρος των γεωεπιστημών και των περιβαλλοντικών επιστημών, αντικατοπτρίζοντας τα κύρια ερευνητικά θέματα που είναι θεμελιώδη για το έργο που επιτελούμε στο Τμήμα Γεωεπιστημών και Περιβαλλοντικών Επιστημών.

Η φήμη της επιστήμης της Γης και των Πλανητικών Επιστημών στο Τμήμα Επιστημών της Γης και του Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ βασίζεται στην κορυφαία διεπιστημονική έρευνα που διεξάγουμε σε παγκόσμιο επίπεδο για τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στη Γη, εντός και εκτός αυτής. Η έρευνα αυτή ενσωματώνει βιολογικές, χημικές, φυσικές και περιβαλλοντικές πτυχές του κόσμου και του ηλιακού συστήματος στο οποίο ζούμε. Η στενή ευθυγράμμιση μεταξύ της διδασκαλίας και της έρευνάς μας διασφαλίζει ότι οι διδακτικές ενότητες παρέχονται από επιστήμονες που βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος των κλάδων τους.

Ικανότητες

Το μάθημά μας θα σας εφοδιάσει με ένα οπλοστάσιο δεξιοτήτων που θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας στον κόσμο της εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να αναλύετε προβλήματα, να εργάζεστε συνεργατικά ως μέρος μιας ομάδας και να αναπτύσσετε δεξιότητες πεδίου, εργαστηρίου, αριθμητικής και επικοινωνίας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Earth and Planetary Sciences with International Study MEarthSci από Πανεπιστήμιο του Manchester

15% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιστήμες της Γης

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

σε σχετικό αντικείμενο συν βαθμούς A level BB με τουλάχιστον ένα θέμα που βασίζεται σε έκθεση. Εάν τα γαλλικά έχουν εξεταστεί σε επίπεδο A, απαιτείται βαθμός B.

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής βασίζονται στην απόκτηση του πλήρους Technical Extended Certificate με βαθμό D, καθώς και δύο A-levels με βαθμό AA, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός επιστημονικού αντικειμένου.

Πρέπει να περιλαμβάνει: D3 στα Μαθηματικά D3 στη Φυσική

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

IELTS 6.5 με τουλάχιστον 6 σε οποιοδήποτε στοιχείο.

Επισκεφθείτε την ειδική σελίδα μας Υποτροφίες για πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τις χορηγίες που είναι διαθέσιμες για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της υποτροφίας William Boyd Dawkins του Τμήματος Γεωεπιστημών και Περιβαλλοντικών Επιστημών.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEarth and Planetary Sciences with International Study, MEarthSci, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Manchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Manchester σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #9 
  • #13 
  Γεωγραφία
  GRAS Παγκόσμια Κατάταξη Ακαδημαϊκών Θεμάτων - ShanghaiRanking
  [Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2022]
  • #6 
  • #17 
  Γεωγραφία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]
  • #5 
  • #31 
  Κοινωνικές επιστήμες
  THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2022]

Φυσικές Επιστήμες

  • #14 
  • #19 
  Γεωλογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #10 
  • #51 
  Γεωλογία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]
  • #11 
  • #136 
  Γεωλογία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 39 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Manchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Manchester

Το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και έχει ως όραμα την προώθηση της εκπαίδευσης, της γνώσης και της σοφίας για το καλό της κοινωνίας. Η κύρια τοποθεσία του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ φιλοξενεί την πλειονότητα των σχολών του και αναφέρεται από τους φοιτητές του ως "η πανεπιστημιούπολη", αν και στην πραγματικότητα το Μάντσεστερ δεν έχει πανεπιστημιούπολη, αλλά αντίθετα είναι διάσπαρτο σε όλη την πόλη του Μάντσεστερ.

Λίστα με 622 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Manchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Manchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
30130
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
12730
:
42860
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Πλανητική Επιστήμη": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
 • What makes Manchester special?
 • International students | Aranzazu Carmona Orbezo
 • Chendrawaty Indah Jopoetro: international student profile - The Indonesian Society
 • Fiona’s story: Equity and Merit Scholarships at The University of Manchester
 • The University of Manchester welcomes our new students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών Msci (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- 10% 0% £40940 182 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Γης και των Πλανητών με ένα έτος στο εξωτερικό MSc Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- 10% 0% £40940 164 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Γης και των Πλανητών MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωεπιστήμες και πλανητικές επιστήμες με βιομηχανική εμπειρία MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Γης και των Πλανητών με διεθνείς σπουδές MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών με ερευνητική πρακτική άσκηση MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πλανητικές Επιστήμες MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £22000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική γεωεπιστήμη με έτος στη βιομηχανία Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £25200 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωεπιστήμες με ένα έτος στη βιομηχανία Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £25200 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης