The University of Manchester
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών με ερευνητική πρακτική άσκηση MEarthSci
The University of Manchester - Πανεπιστήμιο του Manchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Earth and Planetary Science with a Research Placement MEarthSci κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμες της Γης από το Πανεπιστήμιο του Manchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμες της Γης.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
81 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων γεωγραφία, γεωδαισία και περιβαλλοντικές σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες της Γης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £26500 £32500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22500 - £28000 £21500 - £32000 £26000 - £41000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε γεωγραφία, γεωδαισία και περιβαλλοντικές σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24981 £24496 £28785
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21491 - £29019 £19181 - £30313 £22339 - £36076

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα MEarthSci Earth and Planetary Sciences with Research Placement είναι ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών που θα σας προσφέρει σημαντική ερευνητική εμπειρία, επιτρέποντάς σας να περάσετε ένα χρόνο εκτός Μάντσεστερ, εργαζόμενοι με πλήρη απασχόληση σε ένα από τα κορυφαία ερευνητικά εργαστήρια του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της ερευνητικής σας πρακτικής άσκησης θα γίνετε επιστήμονας παράγοντας πρωτότυπα αποτελέσματα στην αιχμή του τομέα που έχετε επιλέξει. Μετά το ερευνητικό σας έτος, θα επιστρέψετε στο Μάντσεστερ και θα παρακολουθήσετε μαθήματα του έτους 4, συμπεριλαμβανομένης μιας ανεξάρτητης ερευνητικής εργασίας.

Επικεντρώνεται στην ολιστική κατανόηση των γήινων συστημάτων προκειμένου να μάθουμε από το παρελθόν, να κατανοήσουμε το παρόν και να επηρεάσουμε το μέλλον. Καθώς οι Γεωεπιστήμες βρίσκονται στο σταυροδρόμι των φυσικών επιστημών, παρέχουν μια εμπλουτιστική εναλλακτική λύση σε σχέση με ένα απλό πτυχίο με άριστα σε θέματα όπως τα μαθηματικά, η φυσική, η χημεία, η γεωγραφία ή η βιολογία, και μπορούν να ανοίξουν την πόρτα σε ένα συναρπαστικό φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας.

Στο μάθημά μας θα μάθετε να διαβάζετε το αρχείο 4,5 δισεκατομμυρίων ετών της Γης, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού του ηλιακού μας συστήματος, της εξέλιξης των ζωντανών συστημάτων και των μεταβαλλόμενων περιβαλλοντικών συνθηκών, ενώ παράλληλα θα μελετήσετε τη βιώσιμη ανάπτυξη της ενέργειας και των πόρων της Γης. Και στο κατώφλι σας θα βρίσκονται μερικά από τα πιο άγρια τοπία του Ηνωμένου Βασιλείου, ιδανικά για μάθηση στην ύπαιθρο.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας μαζί μας θα γίνετε μέρος μιας δυναμικής κοινότητας που προσπαθεί να απαντήσει σε μερικά από τα πιο πιεστικά παγκόσμια ζητήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε. Η εργασία σας μπορεί να συμβάλει στην επίλυση ορισμένων από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου.

Δομή του μαθήματος

Το MEarthSci στις Επιστήμες της Γης και των Πλανητών είναι ένα τετραετές πτυχίο που σας προσφέρει την ευελιξία να προσαρμόσετε το ενδιαφέρον σας για τις Επιστήμες της Γης και των Πλανητών σε μία από τις έξι κατευθύνσεις:

 • Γεωλογία,
 • Γεωχημεία,
 • Πλανητική επιστήμη,
 • Ενέργεια και πόροι,
 • Γεωλογία με φυσική γεωγραφία,
 • Παλαιοβιολογία.

Το τμήμα

Είμαστε ένα Τμήμα περιβαλλοντικών επιστημόνων, γεωλόγων, χημικών, μαθηματικών, βιολόγων, φυσικών και επιστημόνων υπολογιστών, οι οποίοι συνεργάζονται για να μελετήσουν τη Γη και τους πλανήτες. Τα πτυχία μας καλύπτουν όλο το εύρος των γεωεπιστημών και των περιβαλλοντικών επιστημών, αντικατοπτρίζοντας τα κύρια ερευνητικά θέματα που είναι θεμελιώδη για το έργο που επιτελούμε στο Τμήμα Γεωεπιστημών και Περιβαλλοντικών Επιστημών.

Η φήμη της επιστήμης της Γης και των Πλανητικών Επιστημών στο Τμήμα Επιστημών της Γης και του Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ βασίζεται στην κορυφαία διεπιστημονική έρευνα που διεξάγουμε σε παγκόσμιο επίπεδο για τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στη Γη, εντός και εκτός αυτής. Η έρευνα αυτή ενσωματώνει βιολογικές, χημικές, φυσικές και περιβαλλοντικές πτυχές του κόσμου και του ηλιακού συστήματος στο οποίο ζούμε. Η στενή ευθυγράμμιση μεταξύ της διδασκαλίας και της έρευνάς μας διασφαλίζει ότι τα μαθήματα παρέχονται από επιστήμονες που βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος των κλάδων τους.

Ικανότητες

Το μάθημά μας θα σας εφοδιάσει με ένα οπλοστάσιο δεξιοτήτων που θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας στον κόσμο της εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να αναλύετε προβλήματα, να εργάζεστε συνεργατικά ως μέρος μιας ομάδας και να αναπτύσσετε δεξιότητες πεδίου, εργαστηρίου, αριθμητικής και επικοινωνίας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Earth and Planetary Science with a Research Placement MEarthSci από Πανεπιστήμιο του Manchester

15% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιστήμες της Γης

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

6,5 με όχι λιγότερο από 6 σε οποιαδήποτε συνιστώσα.

IELTS (Academic) 6.5

6,5 με όχι λιγότερο από 6 σε οποιαδήποτε συνιστώσα.

Επισκεφθείτε την ειδική σελίδα μας Υποτροφίες για πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τις χορηγίες που είναι διαθέσιμες για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της υποτροφίας William Boyd Dawkins του Τμήματος Γεωεπιστημών και Περιβαλλοντικών Επιστημών.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEarth and Planetary Science with a Research Placement, MEarthSci, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Manchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Manchester σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #3 
  • #3 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #6 
  • #19 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]
  • #5 
  • #28 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Φυσικές Επιστήμες

  • #12 
  • #17 
  Γεωλογία

  [Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #15 
  • #20 
  Γεωλογία

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]
  • #11 
  • #51 
  Γεωλογία

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]
  • #11 
  • #136 
  Γεωλογία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 40 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Manchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Manchester

Το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και έχει ως όραμα την προώθηση της εκπαίδευσης, της γνώσης και της σοφίας για το καλό της κοινωνίας. Η κύρια τοποθεσία του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ φιλοξενεί την πλειονότητα των σχολών του και αναφέρεται από τους φοιτητές του ως "η πανεπιστημιούπολη", αν και στην πραγματικότητα το Μάντσεστερ δεν έχει πανεπιστημιούπολη, αλλά αντίθετα είναι διάσπαρτο σε όλη την πόλη του Μάντσεστερ.

Λίστα με 622 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Manchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Manchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
30130
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
12730
:
42860
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Πλανητική Επιστήμη": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • What makes Manchester special?
 • International students | Aranzazu Carmona Orbezo
 • Chendrawaty Indah Jopoetro: international student profile - The Indonesian Society
 • Fiona’s story: Equity and Merit Scholarships at The University of Manchester
 • The University of Manchester welcomes our new students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών Msci (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
56% 10% 0% £40940 182 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Γης και των Πλανητών με ένα έτος στο εξωτερικό MSc Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
56% 10% 0% £40940 164 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Γης και των Πλανητών με διεθνείς σπουδές MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης BSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Γης και των Πλανητών με ερευνητική πρακτική άσκηση MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Γης και των Πλανητών MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωεπιστήμες και πλανητικές επιστήμες με βιομηχανική εμπειρία MEarthSci Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πλανητικές Επιστήμες MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £22000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Γης και των Πλανητών με ένα έτος στο εξωτερικό MSc Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
56% 10% 0% £40940 164 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Γης Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
79% 0% 0% £35000 149 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης