Heart of Worcestershire College
Υπολογισμός HNC
Heart of Worcestershire College - Heart of Worcestershire College

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26936 £25004 £28642
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23235 - £30863 £19406 - £30999 £21600 - £37048

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το HNC είναι ένα εξειδικευμένο μάθημα πληροφορικής. Έχει σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσει με τις γνώσεις, την κατανόηση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στην τρέχουσα και μελλοντική απασχόληση σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο της πληροφορικής. Θα αποκτήσετε βασικές δεξιότητες στον σχεδιασμό δικτύων, την αρχιτεκτονική υπολογιστών, τα συστήματα, τον σχεδιασμό και τη συντήρηση ιστοσελίδων, καθώς και την επαγγελματική ανάπτυξη.

Στο υπερσύγχρονο Κέντρο Ψηφιακής Μάθησης (CODE), έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σπουδών που θα σας εφοδιάσει με τις γνώσεις, την κατανόηση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στην τρέχουσα και μελλοντική απασχόληση σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο της πληροφορικής. Θα αποκτήσετε βασικές δεξιότητες στην πληροφορική πριν επιλέξετε αυτό το εξειδικευμένο μονοπάτι στο επίπεδο 5.

Η διδασκαλία των ενοτήτων θα γίνεται με τη χρήση ποικίλων τρόπων διδασκαλίας και μάθησης: επίσημες διδακτικές συνεδρίες, κατευθυνόμενη μάθηση, συζητήσεις και σεμινάρια υπό την καθοδήγηση του καθηγητή, πρακτικά εργαστήρια με τους φοιτητές να εργάζονται ατομικά ή/και σε ομάδες ανάλογα με τις ανάγκες και τις μαθησιακές τους προτιμήσεις. Η παράδοση του μαθήματος μπορεί να είναι ένας συνδυασμός διαδικτυακής και δια ζώσης παράδοσης, εάν απαιτείται. Η πλήρης φοίτηση είναι δεκαέξι ώρες την εβδομάδα, σε δύο εξάμηνα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου διδασκαλίας. Η μερική φοίτηση είναι οκτώ ώρες την εβδομάδα, σε δύο εξάμηνα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου διδασκαλίας. Αναμένεται ότι για κάθε ώρα που δαπανάται στην αίθουσα διδασκαλίας, η αντίστοιχη ώρα αφιερώνεται σε ανεξάρτητη, αυτοκατευθυνόμενη μάθηση εκτός των ωρών επαφής. Η ομάδα διδασκαλίας της Πληροφορικής αποτελείται από πολύ έμπειρο επαγγελματικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία τόσο της ανάπτυξης λογισμικού όσο και της δικτύωσης σε προπτυχιακό επίπεδο. Όλα τα μέλη της ομάδας διαθέτουν σχετικά προσόντα διδασκαλίας, τα οποία τους εφοδιάζουν με τις δεξιότητες να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους από πρώτο χέρι με τους φοιτητές.

**Οι ενότητες θα αξιολογούνται με διάφορες μεθόδους:** εκθέσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις, πρακτικά εργαστήρια, ακαδημαϊκές εκθέσεις, προβολές και χαρτοφυλάκια αποδεικτικών στοιχείων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικές μέθοδοι αξιολόγησης, όπου ενδείκνυται.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Alternatively, ‘A Level’ pass in an IT related subject or equivalent, or BTEC Level 3 Extended Diploma in IT. For applicants 21 and over, relevant industrial experience or vendor certification will be taken into account. Learners are expected to be able to demonstrate English language comprehension at a level equivalent to IELTS 5.5 to be able to study BTEC Higher Nationals.

Απαιτήσεις προσόντων

Το Heart of Worcestershire College δεν είναι αδειοδοτημένος χορηγός φοιτητών για φοιτητικές θεωρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε σε θέση να εκδώσουμε φοιτητική βίζα για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο βάσει του συστήματος Tier 4 του Ηνωμένου Βασιλείου με βάση τα σημεία μετανάστευσης.

Το Heart of Worcestershire College προσφέρει βραβεία HE Boost ύψους έως και 1.500 λιρών το καθένα σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές πλήρους φοίτησης σε ΑΕΙ. Η χρηματοδότηση θα καταβληθεί σε 3 δόσεις τον Νοέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Μάιο. Εάν υποβάλλετε αίτηση για το πρώτο έτος του πρώτου σας προγράμματος σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και έχετε αποδεχτεί "οριστικά" προσφορά θέσης σε πρόγραμμα ΑΕΙ στο Heart of Worcestershire College ως πρώτη σας επιλογή (όχι ασφάλιση), μπορεί να είστε επιλέξιμοι. Για να είστε επιλέξιμοι πρέπει να πληροίτε τα εθνικά κριτήρια: - Να διαμένετε κανονικά στην Αγγλία - Να έχετε εισόδημα νοικοκυριού μικρότερο από 25.000 λίρες (όπως αξιολογείται μέσω του Student Finance England) - Να είστε αυτοχρηματοδοτούμενος, να μην χρηματοδοτείται από εργοδότη, το NHS ή την Υπηρεσία Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σχολείων. Σημειώστε ότι λόγω της περιορισμένης φύσης αυτών των κονδυλίων, η πλήρωση των κριτηρίων δεν συνεπάγεται δικαίωμα στο βραβείο Boost. Κάθε αίτηση θα εξετάζεται από την επιτροπή ανώτερων στελεχών με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputing, HNC, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Υπολογισμός HNC

EU £8500 έτος 1
Αγγλία £8500 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £8500 έτος 1
Σκωτία £8500 έτος 1
Ουαλία £8500 έτος 1
Channel Islands £8500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Heart of Worcestershire College

Το Heart of Worcestershire College είναι ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα που είναι αφιερωμένο κυρίως στην παροχή επαγγελματικών, τεχνικών και επαγγελματικών μαθημάτων. Το κολλέγιο πραγματοποιεί τα προγράμματά του σε τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το Worcester, το Redditch, το Bromsgrove και το Malvern.

Λίστα με 8 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Heart of Worcestershire College - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Heart of Worcestershire College

προπτυχιακοί φοιτητές:
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
:
0

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
CertHE Επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά (πληροφορική) (STEM) CertHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Cloud Computing HND Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική HND Manchester College
(The Manchester College)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική για την Αγγλία (Πληροφορική) HND Weymouth College
(Weymouth College)
- - - £6250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογιστική και ανάπτυξη συστημάτων (HTQ) HND East Sussex College
(East Sussex College)
- - - £9000 - Ίστμπουρν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογισμός HND Grŵp NPTC Group
(Grŵp NPTC Group)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική HND Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £20200 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική για την Αγγλία (HTQ) HND New College Swindon
(New College Swindon)
- - - - - Σουίντον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική CertHE Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- - - £13920 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογισμός Grad Dip Πανεπιστήμιο του Buckingham
(The University of Buckingham)
- - - £11000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης