University of Portsmouth
Πληροφορική HND
University of Portsmouth - Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29821 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Από τις εφαρμογές για smartphones μέχρι τα δίκτυα που συνδέουν κοινότητες και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, η πληροφορική βρίσκεται πίσω από τα συστήματα στα οποία βασίζονται καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι.

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών HND Computing, θα προετοιμαστείτε για περαιτέρω σπουδές ή απασχόληση στον κλάδο της πληροφορικής. Θα μάθετε για θέματα όπως ο προγραμματισμός, η δικτύωση, η επιχειρηματική νοημοσύνη και η ασφάλεια της πληροφορικής και θα εφαρμόσετε αυτά που μαθαίνετε σε πρακτική άσκηση και σε κοινοτικά προγράμματα.

Όταν ολοκληρώσετε το πρόγραμμα, θα έχετε τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία για να ξεκινήσετε μια καριέρα στον κλάδο της πληροφορικής. Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε το HND σας σε πτυχίο Bachelor.

Τι θα ζήσετε

Σε αυτό το μάθημα, θα:

 • Μάθετε δεξιότητες σχετικές με τη μελλοντική σας σταδιοδρομία από προσωπικό που έχει εμπειρία στον κλάδο.
 • Να αποκτήσετε μια εικόνα για το πώς η πληροφορική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη κοινοτικών ευκαιριών και τη βελτίωση της ζωής.
 • Προσαρμόστε τα μαθήματά σας στα ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.
 • Πρόσβαση στους πιο πρόσφατους μαθησιακούς πόρους, περιοδικά και δημοσιεύσεις
 • Αποκτήστε εμπειρία εργασίας στον κλάδο της πληροφορικής στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης.
 • Να έχετε περαιτέρω ευκαιρίες να εφαρμόσετε όσα μαθαίνετε στην κοινότητα, διοργανώνοντας εκδηλώσεις πληροφορικής, για παράδειγμα

Το μάθημα διεξάγεται στο Stanmore College, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες και την κοινότητα υποστήριξης των φοιτητών του Πανεπιστημίου του Πόρτσμουθ, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης σπουδών, της Ένωσης Φοιτητών και των ηλεκτρονικών πηγών της βιβλιοθήκης.

Καριέρες και ευκαιρίες

Οι γνώσεις πληροφορικής που θα αναπτύξετε σε αυτό το μάθημα θα σας προετοιμάσουν για απασχόληση σε τομείς όπως ο σχεδιασμός και η ανάλυση συστημάτων, η ανάπτυξη εμπορικών ή επιστημονικών συστημάτων και η ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Τι επαγγέλματα μπορείτε να κάνετε με ένα Computing HND;

Οι ρόλοι που θα μπορούσατε να αναλάβετε θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν:

 • αναλυτής επιχειρησιακής συνέχειας
 • μηχανικός λογισμικού
 • προγραμματιστής ιστοσελίδων
 • αναλυτής συστημάτων
 • προγραμματιστής υπολογιστών
 • προγραμματιστής διαδικτυακών μαθημάτων

Αν θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας, μπορείτε να αναβαθμίσετε το HND σε πτυχίο Bachelor, συμμετέχοντας στο τελευταίο έτος του προγράμματος σπουδών BSc (Hons) Computing.

Μετά την αποχώρησή σας από το Πανεπιστήμιο, μπορείτε να λάβετε βοήθεια, συμβουλές και υποστήριξη για έως και 5 χρόνια από την υπηρεσία μας για την επαγγελματική σταδιοδρομία και την απασχολησιμότητα, καθώς προχωράτε στην καριέρα σας.

Ο τρόπος με τον οποίο αξιολογείστε σε αυτό το μάθημα αντικατοπτρίζει τις απαιτήσεις του κλάδου της πληροφορικής. Θα αξιολογηθείτε μέσω: - Εξετάσεις - Δοκίμια - Εκθέσεις - Έργα, χαρτοφυλάκια και μελέτες περίπτωσης - Πρακτικές επιδείξεις - Προφορικές αξιολογήσεις μέσω παρουσιάσεων ή ομάδων συζήτησης Θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας ανεπίσημα πριν από τις αξιολογήσεις που υπολογίζονται στον τελικό βαθμό σας. Μπορείτε να λαμβάνετε ανατροφοδότηση για όλες τις πρακτικές και επίσημες αξιολογήσεις, ώστε να μπορείτε να βελτιωθείτε στο μέλλον.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

24 points from an A level in a computing related subject, or Level 3 vocational equivalent (diploma/ extended diploma), or equivalent industry experience in a relevant field.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

ABB από 3 επίπεδα A ή AB από δύο επίπεδα A και B από το Advanced Welsh Baccalaureate Skills Challenge Certificate Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές και την Κριτική Σκέψη. Τα μαθήματα που προτιμούμε είναι η Φιλοσοφία, η Ιστορία, τα Αγγλικά, τα Θρησκευτικά, ο Κλασικός Πολιτισμός, η Κοινωνιολογία, η Κυβέρνηση και η Πολιτική. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Γνώση της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον στο IELTS band 6.0, χωρίς καμία βαθμολογία σε κανένα συστατικό κάτω από 5.5.

PTE Academic 54

Συνολική βαθμολογία 54 με ελάχιστο 51 σε κάθε δεξιότητα.

TOEFL (iBT) 79

79 με ελάχιστη βαθμολογία 18 στην ανάγνωση, 17 στην ακρόαση, 20 στον προφορικό λόγο και 17 στον γραπτό λόγο.

Cambridge English Advanced

Cambridge English: Advanced (CAE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Cambridge English Proficiency

Cambridge English: Proficiency (CPE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169 με καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Trinity ISE

Trinity College Integrated Skills in English (ISE) Level III με επιτυχία και στα 4 στοιχεία

Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε υποψηφίους από την ΕΕ και το εξωτερικό που δεν χρειάζονται βίζα φοιτητικής διαδρομής
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputing, HND, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πληροφορική HND

EU £6165 έτος 1
Αγγλία £6165 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £6165 έτος 1
Σκωτία £6165 έτος 1
Ουαλία £6165 έτος 1
Channel Islands £6165 έτος 1
Ιρλανδία £6165 έτος 1
Διεθνή £20200 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σπουδαστές που διαμένουν σε χώρες της ΕΕ: παρακαλούμε σημειώστε ότι το καθαρό κόστος περιλαμβάνει την υποτροφία μετάβασης

Τα τέλη είναι ακριβή κατά τη στιγμή της δημοσίευσης και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Τα τέλη μπορεί επίσης να αυξηθούν τα επόμενα έτη, σύμφωνα με τον πληθωρισμό

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ βρίσκεται στη μοναδική νησιωτική πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πόρτσμουθ. Αυτό το δημόσιο πανεπιστήμιο, το οποίο προηγουμένως ήταν γνωστό ως Portsmouth Polytechnic, αποτελεί μέρος της Πανεπιστημιακής Συμμαχίας, ενός οργανισμού που έχει ως στόχο την προώθηση της ανάπτυξης και της καινοτομίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας έμφαση στους δεσμούς με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Portsmouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
18085
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5005
:
23090
 • Societies - Student Life #5
 • Business and Management at the University of Portsmouth
 • Dental Nursing, Dental Hygiene and Dental Therapy - University of Portsmouth
 • Why our graduates love the University of Portsmouth.
 • Modern Languages at the University of Portsmouth
 • Psychology BSc - Students - University of Portsmouth

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Isle of Wight College
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
CertHE Επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά (πληροφορική) (STEM) CertHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Cloud Computing HND Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική HND Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £20200 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική CertHE Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- - - £13920 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Cloud Computing HNC Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική για την Αγγλία (HTQ) HND Wigan and Leigh College
(Wigan and Leigh College)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική HND Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- - - £12600 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική HND NESCOT North East Surrey College of Technology
(NESCOT North East Surrey College of Technology)
- - - £6750 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δευτεροβάθμια Πληροφορική PGCE με QTS PGCE Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16000 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογισμός HND The Sheffield College
(The Sheffield College)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης