Birkbeck, University of London
Μουσειακές κουλτούρες με διαχείριση συλλογών MA
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Museum Cultures with Collections Management MA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Τα μουσεία είχαν τεράστια σημασία για τη διαμόρφωση αυτοκρατοριών, εθνών και πόλεων και οι συλλογές τους συνδέονται με ευρύτερες ιστορίες συγκρούσεων και κοινωνικών αλλαγών. Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα "Μουσειακές κουλτούρες με διαχείριση συλλογών" συνδυάζει τη μελέτη της ιστορίας και της πολιτιστικής σημασίας των μουσείων με ευκαιρίες για επαγγελματική εμπειρία σε μουσεία.

Αυτό το ΠΜΣ θα σας δώσει μια σταθερή αντίληψη των θεμελιωδών δεξιοτήτων και των βασικών ζητημάτων στη διαχείριση συλλογών. Κατά τη διάρκεια μιας εντατικής εβδομάδας μελέτης των τρεχόντων θεμάτων και πρακτικών θα συναντήσετε ειδικούς σε μουσεία και γκαλερί του Λονδίνου και θα συμμετάσχετε σε πρακτικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν τεκμηρίωση, καταλογογράφηση και έκδοση αιτημάτων δανεισμού.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να υποβάλετε αίτηση για μια εποπτευόμενη πρακτική άσκηση διάρκειας 10 εβδομάδων σε μουσείο, γκαλερί ή αρχείο. Προηγούμενες πρακτικές ασκήσεις έχουν προσφερθεί στην Tate, το Βρετανικό Μουσείο, την Whitechapel Gallery και το Μουσείο Horniman. Παλαιότεροι φοιτητές έχουν καταγράψει συλλογές που δεν είχαν καταγραφεί προηγουμένως, έχουν βοηθήσει στο σχεδιασμό και τη διεξαγωγή σχολικών προγραμμάτων, έχουν διεξάγει έρευνα για τους επισκέπτες και έχουν βοηθήσει τους επιμελητές στην παραγωγή εκθέσεων.

Εκτός από τις τακτικές επισκέψεις σε γκαλερί και μουσεία, προσφέρουμε επίσης ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό κάθε άνοιξη.

Σημαντικά στοιχεία

 • Το Birkbeck κατατάχθηκε ως ένα από τα τέσσερα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για την έρευνα στον τομέα της Τέχνης και του Σχεδιασμού στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας του 2021.
 • Προσφέρουμε διάφορες υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές. Διατίθενται επίσης κονδύλια για την υποστήριξη των εξόδων έρευνας για την εκπόνηση των μαθημάτων σας σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.
 • Το Birkbeck έχει διεθνή φήμη για τις καινοτόμες προσεγγίσεις του στην ιστορία της τέχνης, τον οπτικό πολιτισμό και τις μουσειακές σπουδές και προσελκύει ένα πλούσιο πρόγραμμα επισκεπτών επιστημόνων και επαγγελματιών. Φιλοξενούμε το Ερευνητικό Κέντρο Ιστορίας και Θεωρίας της Φωτογραφίας, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής, Χώρου και Κοινωνίας, το Κέντρο Μουσειακών Πολιτισμών και το Ερευνητικό Κέντρο Vasari. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο Κέντρο Κινηματογράφου και Οπτικών Μέσων.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονους κινηματογραφικούς και εκθεσιακούς χώρους, οι οποίοι στεγάζονται σε ένα ιστορικό κτίριο, το οποίο ήταν πρώην σπίτι βασικών μελών της ομάδας Bloomsbury, όπως η συγγραφέας Βιρτζίνια Γουλφ και η καλλιτέχνης Βανέσα Μπελ. Η Βιβλιοθήκη Birkbeck διαθέτει μια εκτεταμένη συλλογή βιβλίων και περιοδικών για τις μουσειακές σπουδές και την ιστορία της τέχνης. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις πλούσιες ερευνητικές συλλογές που βρίσκονται κοντά, όπως η Senate House Library, η British Library και η National Art Library στο V&A.

 • Κοντά στην τοποθεσία μας στο Bloomsbury στο κέντρο του Λονδίνου, μπορείτε να εξερευνήσετε μερικές από τις καλύτερες αρχιτεκτονικές, γκαλερί και μουσεία, συλλογές και χώρους τέχνης στον κόσμο, όπως η Βρετανική Βιβλιοθήκη, το Βρετανικό Μουσείο, το Μουσείο Sir John Soane's, το Μουσείο Foundling, η Wellcome Gallery, η Εθνική Πινακοθήκη, η National Portrait Gallery, η Tate Britain, η Tate Modern και η V&A.
 • Διοργανώνουμε μια σειρά εκδηλώσεων, όπως βραδιές ενημέρωσης για υποψήφιους φοιτητές, την ετήσια διάλεξη Murray Lecture, όπου ομιλητές ήταν ο Gabriele Finaldi, διευθυντής της Εθνικής Πινακοθήκης, και ο Neil MacGregor, πρώην διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, καθώς και εκθέσεις και επιδείξεις στην Πινακοθήκη Peltz του Birkbeck και εκδηλώσεις στο Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών του Birkbeck.
 • Τα ταξίδια σπουδών των τελευταίων ετών περιλαμβάνουν επισκέψεις στη Φλωρεντία, το Παρίσι, τη Βενετία, τη Βιέννη, τη Ρώμη, το Βερολίνο και τη Μόσχα.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς και των μουσείων, των τεχνών, των μέσων ενημέρωσης και της εκπαίδευσης. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • γραμματέας μουσείων/γκαλερί
 • επιμελητής
 • διαχειριστής τεχνών
 • εργαζόμενος στις κοινοτικές τέχνες
 • ειδικός στα πολυμέσα
 • καθηγητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Museum Cultures with Collections Management MA από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Μόνο εργασίες μαθημάτων, αποτελούμενες από δοκίμια έως 5.000 λέξεων, ένα σχέδιο πρακτικής άσκησης και μια διπλωματική εργασία 15.000 λέξεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test) 6,5, με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε υποδοκιμή. Αν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών και προγράμματα ίδρυσης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMuseum Cultures with Collections Management, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Η τυπική προϋπόθεση για την εισαγωγή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι πτυχίο δεύτερης τάξης με άριστα (2:2 ή ανώτερο).

Για φοιτητές με πτυχίο σε αντικείμενο εκτός των τεχνών και των ανθρωπιστικών επιστημών, το ετήσιο μεταπτυχιακό πιστοποιητικό μερικής απασχόλησης στην Ιστορία της Τέχνης και της Αρχιτεκτονικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μεταβατικό μάθημα. Στους φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το μεταπτυχιακό πιστοποιητικό με άριστα θα εξασφαλίζεται κανονικά μια θέση σε αυτό το μάθημα.

Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Μουσειακές κουλτούρες με διαχείριση συλλογών MA

Αγγλία £10800 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £10800 έτος 1
Σκωτία £10800 έτος 1
Ουαλία £10800 έτος 1
Διεθνή £19830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών τους. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανάπτυξη μουσείων και πολιτιστικής κληρονομιάς PgCert Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - £2800 - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Κληρονομιά και Μουσειακές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Μελέτες Μουσείων MLitt Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μελέτες μουσείων και τεχνουργημάτων MA Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £14100 - Ντάραμ Oncampus μερική απασχόληση
Μουσειακές κουλτούρες με επιμέλεια MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσειακές κουλτούρες με διαχείριση συλλογών MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £9915 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Πολιτισμοί του Μουσείου MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές Μουσείων και Πινακοθηκών MA Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £18700 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτιστική κληρονομιά και μουσειακές σπουδές MA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £19500 - Νόργουιτς Oncampus μερική απασχόληση
Οπτική, υλική και μουσειακή ανθρωπολογία MSc Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης