Birkbeck, University of London
Πολιτισμοί του Μουσείου MA
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Museum Cultures MA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Τα μουσεία είχαν τεράστια σημασία για τη διαμόρφωση αυτοκρατοριών, εθνών και πόλεων και οι συλλογές τους συνδέονται με ευρύτερες ιστορίες συγκρούσεων και κοινωνικών αλλαγών. Η μελέτη των μουσείων σημαίνει μελέτη της ανάπτυξης και της έντονης αμφισβήτησης της συλλογικής πολιτιστικής φαντασίας και μνήμης μας.

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα "Μουσειακές κουλτούρες" συνδυάζει τη μελέτη της ιστορίας και της πολιτιστικής σημασίας των μουσείων με ευκαιρίες για επαγγελματική εμπειρία σε μουσεία. Αν σκέφτεστε να σταδιοδρομήσετε στον τομέα των μουσείων και των γκαλερί, το πρόγραμμα αυτό σας παρέχει την τέλεια ευκαιρία να μελετήσετε αυτόν τον επεκτεινόμενο και δυναμικό τομέα σε κοντινή απόσταση από παγκοσμίως διακεκριμένα μουσεία και γκαλερί.

Εκτός από τις τακτικές επισκέψεις σε γκαλερί και μουσεία, προσφέρουμε επίσης ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό κάθε άνοιξη.

Θα αναπτύξετε μια σειρά από βασικές δεξιότητες, από την κριτική σκέψη και τη συγγραφή έως την πρακτική εμπειρία μέσω μιας εποπτευόμενης πρακτικής άσκησης διάρκειας 10 εβδομάδων, για την οποία μπορείτε να υποβάλετε αίτηση σε μουσείο, γκαλερί ή αρχείο. Προηγούμενες ευκαιρίες έχουν προσφερθεί στην Tate, το British Museum, την Whitechapel Gallery και το Horniman Museum. Παλαιότεροι σπουδαστές έχουν βοηθήσει στο σχεδιασμό και τη διεξαγωγή σχολικών προγραμμάτων, έχουν καταγράψει συλλογές που δεν ήταν προηγουμένως καταγεγραμμένες, έχουν διεξάγει έρευνα για τους επισκέπτες και έχουν βοηθήσει τους επιμελητές στην παραγωγή εκθέσεων.

Σημαντικά στοιχεία

 • Το Birkbeck κατατάχθηκε ως ένα από τα τέσσερα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για την έρευνα στον τομέα της Τέχνης και του Σχεδιασμού στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας του 2021.
 • Προσφέρουμε διάφορες υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές. Διατίθενται επίσης κονδύλια για την υποστήριξη των εξόδων έρευνας για την εκπόνηση των μαθημάτων σας σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.
 • Το Birkbeck έχει διεθνή φήμη για τις καινοτόμες προσεγγίσεις του στην ιστορία της τέχνης, τον οπτικό πολιτισμό και τις μουσειακές σπουδές και προσελκύει ένα πλούσιο πρόγραμμα επισκεπτών επιστημόνων και επαγγελματιών. Φιλοξενούμε το Ερευνητικό Κέντρο Ιστορίας και Θεωρίας της Φωτογραφίας, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής, Χώρου και Κοινωνίας, το Κέντρο Μουσειακών Πολιτισμών και το Ερευνητικό Κέντρο Vasari. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο Κέντρο Κινηματογράφου και Οπτικών Μέσων.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονους κινηματογραφικούς και εκθεσιακούς χώρους, οι οποίοι στεγάζονται σε ένα ιστορικό κτίριο, το οποίο ήταν πρώην σπίτι βασικών μελών της ομάδας Bloomsbury, όπως η συγγραφέας Βιρτζίνια Γουλφ και η καλλιτέχνης Βανέσα Μπελ. Η Βιβλιοθήκη Birkbeck διαθέτει μια εκτεταμένη συλλογή βιβλίων και περιοδικών για τις μουσειακές σπουδές και την ιστορία της τέχνης. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις πλούσιες ερευνητικές συλλογές που βρίσκονται κοντά, όπως η Senate House Library, η British Library και η National Art Library στο V&A.

 • Διοργανώνουμε μια σειρά εκδηλώσεων, όπως βραδιές ενημέρωσης για υποψήφιους φοιτητές, την ετήσια διάλεξη Murray Lecture, όπου ομιλητές ήταν ο Gabriele Finaldi, διευθυντής της Εθνικής Πινακοθήκης, και ο Neil MacGregor, πρώην διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, καθώς και εκθέσεις και επιδείξεις στην Πινακοθήκη Peltz του Birkbeck και εκδηλώσεις στο Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών του Birkbeck.
 • Τα ταξίδια σπουδών των τελευταίων ετών περιλαμβάνουν επισκέψεις στη Φλωρεντία, το Παρίσι, τη Βενετία, τη Βιέννη, τη Ρώμη, το Βερολίνο και τη Μόσχα.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στη διαχείριση, συντήρηση και πολιτική των τεχνών, στην εκπαίδευση, το μάρκετινγκ και τις εκδόσεις, στους τομείς των μουσείων και της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και στην έρευνα και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • λέκτορας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
 • επιμελητής μουσείου/γκαλερί
 • διαχειριστής τεχνών
 • ερευνητής
 • στέλεχος διαφημιστικού λογαριασμού.

Ορισμένοι από τους αποφοίτους μας BA και MA απέκτησαν θέσεις εργασίας, μεταξύ άλλων:

 • Επικεφαλής Μάθησης, Design Museum
 • Επιμελητής, Σχολικά Προγράμματα, Tate Modern
 • Βοηθός επιμελητή, Μουσεία Καλών Τεχνών του Σαν Φρανσίσκο
 • Υπεύθυνος επιμελητής, Εθνικό Στρατιωτικό Μουσείο
 • Επικεφαλής διαχείρισης εκστρατειών, Μουσείο Επιστημών
 • Επιμελητής, Μουσείο Handel House Museum
 • Επικεφαλής επιμελητής, Εθνικό Ναυτικό Μουσείο
 • Διευθυντής, Μουσείο Foundling

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Museum Cultures MA από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Οι υποχρεωτικές και οι προαιρετικές ενότητες αξιολογούνται μέσω μιας έκθεσης 5000 λέξεων. Διπλωματική εργασία 15.000 λέξεων που πρέπει να υποβληθεί τον Σεπτέμβριο του τελευταίου έτους.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία 6,5 του Διεθνούς Συστήματος Εξετάσεων Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test), με βαθμολογία τουλάχιστον 6,0 σε κάθε μία από τις επιμέρους δοκιμασίες. Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών και προγράμματα ίδρυσης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMuseum Cultures, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο δεύτερης τάξης (2:2) ή ανώτερο σε συναφές αντικείμενο ή ισοδύναμο (π.χ. επαγγελματική εμπειρία).

Απαιτείται γραπτή άσκηση ή δείγμα προπτυχιακής έκθεσης και οι υποψήφιοι μπορεί να περάσουν από συνέντευξη.

Για τους φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για το ΠΜΣ με πτυχίο σε αντικείμενο διαφορετικό από την ιστορία της τέχνης, το μονοετές, μερικής απασχόλησης Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Ιστορία της Τέχνης και της Αρχιτεκτονικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάθημα μετατροπής. Στους φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το Graduate Certificate με Merit θα εξασφαλίζεται κανονικά μια θέση σε αυτό το μάθημα.

Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Πολιτισμοί του Μουσείου MA

Αγγλία £5400 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £5400 έτος 1
Σκωτία £5400 έτος 1
Ουαλία £5400 έτος 1
Διεθνή £9915 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών τους. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανάπτυξη μουσείων και πολιτιστικής κληρονομιάς PgCert Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - £2800 - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Κληρονομιά και Μουσειακές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Μελέτες Μουσείων MLitt Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μελέτες μουσείων και τεχνουργημάτων MA Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £14100 - Ντάραμ Oncampus μερική απασχόληση
Μουσειακές κουλτούρες με επιμέλεια MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσειακές κουλτούρες με διαχείριση συλλογών MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £9915 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Πολιτισμοί του Μουσείου MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές Μουσείων και Πινακοθηκών MA Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £18700 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτιστική κληρονομιά και μουσειακές σπουδές MA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £19500 - Νόργουιτς Oncampus μερική απασχόληση
Οπτική, υλική και μουσειακή ανθρωπολογία MSc Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης