Anglia Ruskin University
Φιλοσοφία και Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons)
Anglia Ruskin University - Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Philosophy and English Literature BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με λογοτεχνία στα αγγλικά από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με λογοτεχνία στα αγγλικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
88 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : λογοτεχνία στα αγγλικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £19500 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £24500 £14500 - £24000 £17000 - £28500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23882 £22324 £26962
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20440 - £27662 £17062 - £28063 £20085 - £34828

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Εξερευνήστε τα μεγάλα ερωτήματα και τα έργα της αγγλικής λογοτεχνίας που απασχολούν τους ανθρώπους εδώ και αιώνες, σπουδάζοντας το πτυχίο μας BA (Hons) Philosophy and English Literature στο Cambridge.

Σπουδάστε φιλοσοφία και αγγλική λογοτεχνία μαζί και μάθετε να κάνετε την άποψή σας να ξεχωρίζει με ουσία, αλλά και με στυλ.

Θα εξετάσετε μεγάλα ερωτήματα όπως "Ποιοι είμαστε;", "Τι μπορούμε να γνωρίζουμε;" και "Τι πρέπει να κάνουμε για να ζήσουμε μια αξιόλογη ζωή;" και θα ανακαλύψετε πώς μεγάλα μυαλά προσπάθησαν να απαντήσουν σε αυτά.

Παράλληλα, θα εξερευνήσετε πώς η αγγλική λογοτεχνία διαμορφώνεται από το ιστορικό και πολιτισμικό της πλαίσιο και πώς, με τη σειρά της, επηρεάζει τους αναγνώστες και την κοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξερευνήσετε επίσης άλλα θέματα όπως η ιστορία, η πολιτική, η θρησκεία, η ψυχολογία και η ιστορία της τέχνης.

Οι σπουδές σας θα υποστηρίζονται από τους ειδικούς καθηγητές μας, οι οποίοι προσφέρουν ατομική διδασκαλία και εξατομικευμένη ανατροφοδότηση. Αυτή η υποστήριξη βοήθησε τα μαθήματα φιλοσοφίας μας να καταταγούν στην πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την "Ικανοποίηση από την ανατροφοδότηση" (The Guardian University Guide 2021).

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επικεντρωθείτε σε τομείς που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, όπως η βικτοριανή λογοτεχνία, η ποίηση, η σύγχρονη μυθοπλασία και το έργο φιλοσόφων όπως ο Καντ, ο Ντεκάρτ και ο Χάιντεγκερ.

Θα αποκτήσετε πολύτιμες ερευνητικές δεξιότητες χρησιμοποιώντας βιβλιογραφίες, βάσεις δεδομένων και την τεχνολογία της πληροφορίας για να απαντήσετε σε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τη λογοτεχνία και θα αναπτύξετε επίσης τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, κριτικής σκέψης και κρίσης αναλύοντας σημαντικές φιλοσοφικές ιδέες.

Πρόκειται για σημαντικές δεξιότητες, με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να κατατάσσει την επίλυση σύνθετων προβλημάτων και την κριτική σκέψη στις δέκα κορυφαίες δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στη σημερινή αγορά εργασίας.

Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε φιλοσοφικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις μέσω της Φιλοσοφικής Εταιρείας που διοικείται από τους φοιτητές μας, να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις όπως η σειρά διαλέξεων του Βασιλικού Ινστιτούτου Φιλοσοφίας ή να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας μαθαίνοντας μια γλώσσα με το πρόγραμμα Anglia Language Programme και συμμετέχοντας σε ζωντανές ενημερώσεις με τους συνεργαζόμενους οργανισμούς μας. Ορισμένοι από τους φοιτητές μας συνεργάστηκαν πρόσφατα με την CamYOGA, δημιουργώντας μέσα ενημέρωσης για την αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τα οφέλη της γιόγκα για την ευεξία.

Εξαιρετική υποστήριξη των φοιτητών

Γίνετε μέλος της φοιτητικής μας κοινότητας και:

 • να επωφεληθείτε από τις βραβευμένες εγκαταστάσεις μάθησης, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων πηγών βιβλιοθήκης και πληροφορικής
 • μάθετε από εμπνευσμένους καθηγητές σε ένα πρόγραμμα σπουδών που κατατάσσεται στην πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την "Ικανοποίηση από την ανατροφοδότηση" (The Guardian University Guide 2021)
 • να έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη, εφόσον τη χρειάζεστε, με δεξιότητες σπουδών, συμβουλές σταδιοδρομίας, υγεία και ευεξία και πολλά άλλα.

  Καριέρα

Οι απόφοιτοί μας στο BA (Hons) Φιλοσοφία και Αγγλική Λογοτεχνία εργάζονται σε διάφορους τομείς, όπως η διδασκαλία, η δημοσιογραφία, η τοπική αυτοδιοίκηση, οι εκδόσεις, η διοίκηση και διαχείριση φιλανθρωπικών οργανώσεων, η βιβλιοθηκονομία, η ψηφιακή τεχνολογία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η διαχείριση έργων, οι δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ, οι νεοφυείς επιχειρήσεις και οι διαδικτυακές εταιρείες.

Οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, κριτικής και δημιουργικής σκέψης, κρίσης, έρευνας, ανάλυσης και επικοινωνίας που αποκτούν οι φοιτητές μας στη Φιλοσοφία και την Αγγλική Φιλολογία εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες. Θα μάθετε επίσης να εργάζεστε καλά ανεξάρτητα και ως μέλος μιας ομάδας.

Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα, να αναπτύξετε μια ειδικότητα ή να ξεκινήσετε μια συναρπαστική καριέρα στην έρευνα με τα μεταπτυχιακά μας στην Αγγλική Λογοτεχνία ή τη Δημιουργική Γραφή. Επωφεληθείτε από την υποτροφία των αποφοίτων μας και κερδίστε 20% έκπτωση στα δίδακτρά σας.

Απασχολησιμότητα και προσωπική εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Με γνώμονα τους εργοδότες, τα μαθήματά μας υποστηρίζουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της απασχολησιμότητας. Θα έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αναζητούν και να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η ακαδημαϊκή σας μάθηση σχετίζεται με τον κόσμο της εργασίας μέσω των Live Briefs και των Ruskin Modules. Θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο εκτός του μαθήματός σας για να αναπτύξετε την απασχολησιμότητά σας, μέσω πρακτικής άσκησης, πρακτικής άσκησης, εθελοντισμού ή μέσω του συνεργαζόμενου προγράμματος Students at the Heart of Knowledge Exchange (SHoKE). Μπορείτε να το αποδείξετε αυτό στο βιογραφικό σας σημείωμα και να μιλήσετε γι' αυτό σε συνεντεύξεις, ώστε να αποκτήσετε ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Philosophy and English Literature BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

20% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
15% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
15% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογήσουμε την πρόοδό σας χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό εξετάσεων, δοκιμίων, χαρτοφυλακίων, παρουσιάσεων, ανασκοπήσεων και εκθέσεων, καθώς και την τελική σας εργασία Major Project.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

UCAS Tariff points from a minimum of 2 A Levels (or equivalent), including grade C in English Language or English Literature.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για λογοτεχνία στα αγγλικά

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Foundation Law
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Graduate Degrees Law
  • 5.5
  • Undergraduate Degrees

Καλωσορίζουμε αιτήσεις από φοιτητές από το εξωτερικό και την ΕΕ και δεχόμαστε μια σειρά από διεθνείς τίτλους σπουδών.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhilosophy and English Literature, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Φιλοσοφία και Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 23 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University (ARU) ιδρύθηκε το 1858 και βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει έναν εκτεταμένο κατάλογο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, καθώς και 8 επιλογές φοιτητικών κατοικιών σε διαφορετικές τιμές. Το Κέιμπριτζ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μια φοιτητούπολη, και όσοι φοιτούν στο ARU μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, αναμιγνύοντας με τους φοιτητές που εργάζονται στα πολυάριθμα πανεπιστήμια της πόλης.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

προπτυχιακοί φοιτητές:
23010
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5190
:
28200
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αγγλική Λογοτεχνία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Do the Extraordinary
 • What's it like being an International student at Anglia Ruskin University?
 • Shree discuss student life at ARU Cambridge | ARU International Student Ambassador
 • Why choose Anglia Ruskin University?
 • Anglia Ruskin University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αγγλική λογοτεχνία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
98% 5% 15% £16520 134 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
73% 10% 4% £20600 138 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 3% 15% £12500 119 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Ψυχολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 121 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 5% 0% £16520 120 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και αγγλική λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
88% 0% 10% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και κινηματογράφος BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
86% 0% 10% £22350 126 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
98% 5% 0% £16520 125 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία/Ιστορία της Τέχνης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
86% 5% 20% £15950 112 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης