Royal Central School of Speech and Drama (Royal Central School of Speech and Drama) : Κατατάξεις

Το Royal Central School of Speech and Drama είναι μέλος του Conservatoires UK και βρίσκεται στην περιοχή Swiss Cottage στην πόλη του Λονδίνου. Οι υποψήφιοι σπουδαστές μπορούν να περιμένουν να βρουν επαγγελματικές εγκαταστάσεις θεάτρου και μουσικής, καθώς και μέλη του διδακτικού προσωπικού με εκτεταμένη εμπειρία που εργάζονται στους αντίστοιχους τομείς. Η πόλη του Λονδίνου είναι γνωστή για την ακριβή διαμονή της, αλλά και για τις ευκαιρίες που προσφέρει σε κοινωνικό και ακαδημαϊκό επίπεδο.

 • Σεπτεμβρίου 2023:
 • Ιουλίου 2023:
 • Ιουνίου 2023:
 • Ιουνίου 2023:

  • #133 
  • #8333 
  Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]

Ικανοποίηση φοιητητών:
4.4 ()

"Σπουδάζω Acting εδώ και έχω διαπιστώσει ότι το επίπεδο των μαθημάτων είναι υψηλό αλλά και απαιτητικό. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η πανεπιστημιακή κουλτούρα που έχουν επιτύχει εδώ, η οποία βασίζεται στην αμοιβαία υποστήριξη μεταξύ των φοιτητών αντί για τον ανταγωνισμό. Οι καθηγητές είναι εύκολο να μιλήσεις μαζί τους και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν".

"Το τμήμα κοστουμιών και σκηνικών εδώ είναι εντυπωσιακό για τη δημιουργική του ικανότητα, και μας παρέχουν σχεδόν όλα τα υλικά που χρειαζόμαστε στη σκηνή κάθε φορά που γίνεται μια παράσταση. Αυτό είναι το κατάλληλο μέρος στο Λονδίνο αν είστε επίδοξος ηθοποιός".

Σχετικά με το Royal Central School of Speech and Drama

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Η Βασιλική Κεντρική Σχολή Ομιλίας είναι εύκολη στην πλοήγηση λόγω του μικρού μεγέθους της πανεπιστημιούπολης και της διαισθητικής της διάταξης. Εκτός από τα μικρά μεγέθη των ομάδων, οι αίθουσες είναι μεγάλες και καλά εξοπλισμένες για τις ανάγκες των σπουδαστών της δραματικής σχολής.
 • Οι εγκαταστάσεις είναι από τις καλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη δραματική σχολή, συμπεριλαμβανομένου ενός θεάτρου με αψίδα προσκηνίου 230 θέσεων, 9 επαγγελματικών προδιαγραφών αίθουσες εξάσκησης, καθώς και στούντιο ηχογράφησης.
 • Όταν οι ηθοποιοί πρέπει να βρουν μόνοι τους ευκαιρίες για οντισιόν, βοηθάει το γεγονός ότι αυτή η σχολή έχει καλή φήμη μεταξύ των πρακτορείων υποκριτικής.

CONS

 • Οι επιλογές εξωσχολικών δραστηριοτήτων είναι περιορισμένες, γεγονός που αποτελεί πρόβλημα για ορισμένους μαθητές που θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο.
 • Όσον αφορά το ζήτημα του τόπου διαμονής, η σχολή δεν διαθέτει δική της φοιτητική εστία. Αυτός είναι άλλος ένας παράγοντας που επηρεάζει τις κοινωνικές ευκαιρίες για τους μαθητές, αλλά το θετικό είναι ότι το σχολείο προσφέρει μια υπηρεσία καθοδήγησης για την υποστήριξη της στέγασης.

Βασικά στοιχεία

Έτος ίδρυσης:
1906
Τηλέφωνο:
44 20 7722 8183
Διεύθυνση:
Eton Avenue
NW3 3HY, Λονδίνο
Αγγλία
Ιστοσελίδα:
https://www.cssd.ac.uk/
Social:
 • A Day in the Life: MA Music Theatre | Royal Central School of Speech and Drama

NSS Αθροιστικές Αξιολογήσεις Φοιτητών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Royal Central School of Speech and Drama για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

333 Σύνολο ερωτηθέντων

Σύνθεση φοιτητών του Royal Central School of Speech and Drama

United States:
65
Κίνα:
40
Ινδία:
20
Αυστραλία:
15
Καναδάς:
10
Νορβηγία:
5
Ρωσία:
5
Ελβετία:
5
Νότια Αφρική:
5
Hong Kong (Special Administrative Region of China):
5
Ιαπωνία:
5
Korea (South):
5
Σιγκαπούρη:
5
Δημοκρατία της Κίνας:
5
Ισραήλ:
5
Μεξικό:
5

Royal Central School of Speech and Drama : Χάρτης

άλλα πανεπιστήμια σε Λονδίνο:

Συχνές ερωτήσεις

Το Royal Central School of Speech and Drama κατατάσσεται στη θέση #133 σε Αγγλία σε σύνολο 112 αξιολογήσεων πανεπιστημίων. Δες τις κατατάξεις συνολικά 382 πανεπιστημίων σε Αγγλία.

Το Royal Central School of Speech and Drama κατατάσσεται #32 σε Λονδίνο στη συνολική βαθμολογία μας. Δες τις κατατάξεις για 90 πανεπιστήμια σε Λονδίνο.

Το Royal Central School of Speech and Drama συγκαταλέγεται σε Webometrics Ranking Web of Universities Δες τις 5 κατατάξεις του Royal Central School of Speech and Drama.

Το Royal Central School of Speech and Drama έφτασε #8333 σε Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων. Αυτή είναι η υψηλότερη κατάταξη του πανεπιστημίου σε 112 κατατάξεις που υπάρχουν στο website μας. Δες όλες τις κατατάξεις για το Royal Central School of Speech and Drama.

Το Royal Central School of Speech and Drama κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία σε Εικαστικές Τέχνες. Κατατάσσεται #2 σε CUG The Complete University Guide - Πίνακας Τεχνών, Δράματος & Μουσικής (Arts, Drama & Music). Δες όλες τις κατατάξεις εκπαιδευτικών ενοτήτων του Royal Central School of Speech and Drama.

Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών κατατάξεων συμπεριλαμβάνει έρευνες μεταξύ ακαδημαϊκών σχετικά με τη φήμη. Στις 112 κατατάξεις πανεπιστημίων, το Royal Central School of Speech and Drama κατατάσσεται #32 μεταξύ των πανεπιστημίων σε Λονδίνο και #133 μεταξύ πανεπιστημίων σε Αγγλία. Δες όλες τις κατατάξεις του Royal Central School of Speech and Drama.

Στις μετα-κατατάξεις μας (meta ranking), το Royal Central School of Speech and Drama κατατάσσεται #133 μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Αγγλία και University of Oxford κατατάσσεται #1. Δες όλες τις κατατάξεις των πανεπιστημίων στην πόλη: Λονδίνο. Εκτός από τις κατατάξεις, μπορείς επίσης να διαβάσεις και τις κριτικές / αξιολογήσεις από φοιτητές που σπούδασαν σ' αυτά τα πανεπιστήμια.