Royal Veterinary College University of London (Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου) : Κατατάξεις

Το Royal Veterinary College (RVC) είναι η μεγαλύτερη σχολή για την εκπαίδευση κτηνιάτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Λόγω της εδραιωμένης φήμης του κολεγίου, οι επίδοξοι επαγγελματίες της φροντίδας των ζώων έρχονται από το εξωτερικό για να έχουν την ευκαιρία να μάθουν από την έμπειρη ομάδα καθηγητών που εργάζεται εδώ. Το κολέγιο διαχειρίζεται το Κέντρο Καινοτομίας Βιοεπιστημών του Λονδίνου, δίνοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να εργαστούν ενδεχομένως ως ερευνητές.

Τελευταίες ενημερώσεις κατάταξης για Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
 • Μαρτίου 2024: , ενημέρωση. Το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου επιτυγχάνει θέση 876.
 • Οκτωβρίου 2023: Νέα έκδοση του (Textile Science and Engineering). Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατάταξη #401.
 • Οκτωβρίου 2023: Το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατατάσσεται 251 σε (Business and Economics) από THE Times Higher Education, UK.
 • Σεπτεμβρίου 2023: Το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατατάσσεται 401 σε THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων από THE Times Higher Education, UK.

  • #41 
  • #401 
  THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #54 
  • #959 
  US News: Καλύτερα Παγκόσμια Πανεπιστήμια
  [Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2022]
  • #39 
  • #701 
  ARWU Ακαδημαϊκή Κατάταξη των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων - ShanghaiRanking
  [Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2023]
  • #55 
  • #876 

  [Δημοσίευση 06 Μαρτίου, 2024]
  • #58 
  • #1320 
  CWUR Κέντρο Παγκόσμιας Κατάταξης Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2022]
  • #89 
  • #2156 
  Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]
  • #78 
  • #1136 
  Κίνα Συνολικές Αξιολογήσεις ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 11 Μαΐου, 2022]

Ιστορικές κατατάξεις στις TOP παγκόσμιες πανεπιστημιακές κατατάξεις

Κατατάξεις αντικειμένου

Φυσικές Επιστήμες

  • #13 
  • #15 
  Βιολογία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Υψηλότερη κατάταξη σε θέματα για Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βιολογία The Guardian University League Tables by Subject
#15 
Φυσικές Επιστήμες

Αξιολογήσεις φοιτητών για Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Ικανοποίηση φοιητητών:
4.3 (με βάση 347 αξιολογήσεις φοιτητών)
Google ratings:
4.2 (με βάση 122 αξιολογήσεις φοιτητών)
Facebook ratings:
4.5 (με βάση 225 αξιολογήσεις φοιτητών)

"Ένα από τα μεγαλύτερα θετικά στοιχεία για μένα σχετικά με τη φοίτησή μου σε αυτό το κολέγιο ήταν ότι οι εκθέσεις εργασίας πραγματοποιούνται αρκετά συχνά και οι εργοδότες συχνά παρευρίσκονται προσωπικά σε αυτές τις εκδηλώσεις. Είναι φυσιολογικό για τους αποφοίτους εδώ να καταλήγουν σε μια αξιόπιστη δουλειά αμέσως μόλις τελειώσουν τις σπουδές τους. Κάποιοι έχουν επικρίνει το γραφείο συμβουλών σταδιοδρομίας ότι δεν ανταποκρίνεται γρήγορα, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ποσοστά απασχόλησης μετά την αποφοίτηση είναι τόσο υψηλά για εμάς."

"Τα ωράρια των μαθημάτων μπορεί να είναι λίγο χαοτικά μερικές φορές, με μεγάλες αναμονές μεταξύ κάθε διάλεξης σε ορισμένες ημέρες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η εκπαίδευση που έλαβα εδώ ήταν υψηλής ποιότητας και ότι έκανα σπουδαίους φίλους."

Σχετικά με το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Όλα τα μαθήματα κτηνιατρικής στο RVC είναι διαπιστευμένα από τις AVBC, RCVS, EAEVE και AVMA . Αυτό διασφαλίζει ότι οι απόφοιτοι έχουν ακολουθήσει τυποποιημένα προγράμματα σπουδών, βοηθώντας τις προοπτικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση.
 • Σύμφωνα με τους εγγεγραμμένους, τα περισσότερα μαθήματα έχουν πολλές ώρες επαφής. Αυτό σημαίνει ότι η πλειονότητα της εμπειρίας λαμβάνει χώρα στην αίθουσα διδασκαλίας.
 • Τα ποσοστά απασχόλησης μετά την απόκτηση του πτυχίου είναι υψηλά, γεγονός που πολλοί φοιτητές συμφωνούν ότι οφείλεται στην αποτελεσματικότητα και τη συχνότητα των εκθέσεων εργασίας που πραγματοποιούνται στο χώρο του πανεπιστημίου.

CONS

 • Ένα επαναλαμβανόμενο παράπονο είναι ότι τα δίδακτρα είναι υψηλά και μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό εμπόδιο για όσους επιδιώκουν καριέρα στον τομέα αυτό.

Βασικά στοιχεία

Έτος ίδρυσης:
1791
Τηλέφωνο:
+44 (0) 2074 685 000
Διεύθυνση:
Royal College Street
NW1 0TU, Λονδίνο
Αγγλία
Ιστοσελίδα:
https://www.rvc.ac.uk/
Social:

NSS Αθροιστικές Αξιολογήσεις Φοιτητών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
76 /100
173 Σύνολο ερωτηθέντων

THE Student Experience Survey by Times Higher Education

Η Times Higher Education διεξήγαγε έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 20251 προπτυχιακοί φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχετικά με την εμπειρία των σπουδών τους. 55 φοιτητές από το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου συμμετείχαν στην έρευνα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συνολική βαθμολογία: 81.1

Σύνθεση φοιτητών του Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

United States:
335
Hong Kong (Special Administrative Region of China):
60
Καναδάς:
50
Σιγκαπούρη:
25
Κίνα:
15
Ινδία:
15
Μαλαισία:
15
Ελβετία:
10
Τουρκία:
5
Νιγηρία:
5
Korea (South):
5
Δημοκρατία της Κίνας:
5
Ταϊλάνδη:
5
Αυστραλία:
5
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:
5
Βερμούδες:
5

Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου : Χάρτης

άλλα πανεπιστήμια σε Λονδίνο:

Συχνές ερωτήσεις

Το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατατάσσεται στη θέση #84 σε Αγγλία σε σύνολο 112 αξιολογήσεων πανεπιστημίων. Δες τις κατατάξεις συνολικά 382 πανεπιστημίων σε Αγγλία.

Το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατατάσσεται #16 σε Λονδίνο στη συνολική βαθμολογία μας. Δες τις κατατάξεις για 90 πανεπιστήμια σε Λονδίνο.

Το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου συγκαταλέγεται σε THE World University Rankings, US News: Best Global Universities, ARWU Academic Ranking of World Universities - ShanghaiRanking, Scimago Institutions Rankings, CWUR Center for World University Rankings, Webometrics Ranking Web of Universities , κλπ. Δες τις 13 κατατάξεις του Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου έφτασε #401 σε THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων. Αυτή είναι η υψηλότερη κατάταξη του πανεπιστημίου σε 112 κατατάξεις που υπάρχουν στο website μας. Δες όλες τις κατατάξεις για το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία σε Γεωργία. Κατατάσσεται #1 σε CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο (Agriculture & Forestry). Δες όλες τις κατατάξεις εκπαιδευτικών ενοτήτων του Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών κατατάξεων συμπεριλαμβάνει έρευνες μεταξύ ακαδημαϊκών σχετικά με τη φήμη. Στις 112 κατατάξεις πανεπιστημίων, το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατατάσσεται #16 μεταξύ των πανεπιστημίων σε Λονδίνο και #84 μεταξύ πανεπιστημίων σε Αγγλία. Δες όλες τις κατατάξεις του Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Στις μετα-κατατάξεις μας (meta ranking), το Royal Veterinary College Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατατάσσεται #84 μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Αγγλία και University of Oxford κατατάσσεται #1. Δες όλες τις κατατάξεις των πανεπιστημίων στην πόλη: Λονδίνο. Εκτός από τις κατατάξεις, μπορείς επίσης να διαβάσεις και τις κριτικές / αξιολογήσεις από φοιτητές που σπούδασαν σ' αυτά τα πανεπιστήμια.