Wrexham Glyndwr University
Νεολαία και κοινοτική εργασία (JNC) MA
Wrexham Glyndwr University - Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Youth and Community Work (JNC) MA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιχειρήσεις και Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιχειρήσεις και Διοίκηση.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιχειρήσεις και Διοίκηση στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £21000 £22000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £24500 £16000 - £25500 £15500 - £27000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρήσεις και Διοίκηση (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23892 £22319 £26743
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20849 - £28057 £17242 - £28865 £19938 - £35746

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα MA Youth and Community Work (JNC) παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για την απόκτηση επαγγελματικού προσόντος JNC για την εργασία με νέους, το οποίο επιτρέπει στους φοιτητές να εγγραφούν στο Συμβούλιο Εκπαιδευτικού Εργατικού Δυναμικού της Ουαλίας και να ασκήσουν το επάγγελμα του youth worker σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες.

 • Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για επαγγελματίες που θα ήθελαν να αποκτήσουν το επαγγελματικό προσόν JNC, αλλά μπορεί να έχουν ήδη πτυχίο σε άλλο αντικείμενο.
 • Το πρόγραμμα καλύπτει τα βασικά θέματα, τις αρχές και τις αξίες που απαιτούνται για να είναι κανείς επαγγελματίας youth worker, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη μάθησή σας στον εξειδικευμένο τομέα της πρακτικής σας.
 • Το τμήμα νεολαίας και κοινότητας του Πανεπιστημίου του Wrexham θεωρείται ως το "σπίτι της εργασίας με τους νέους στην Ουαλία", αφού προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτιση στον τομέα της νεολαίας και της κοινότητας από το 1977. Ως εκ τούτου, το τμήμα έχει άριστες σχέσεις με εργοδότες σε όλη τη Βόρεια Ουαλία, τη Βορειοδυτική Αγγλία και τα Midlands, και συνεργάζεται με οργανισμούς από όλο τον νόμιμο, εθελοντικό και τρίτο τομέα.
 • Το πρόγραμμα διεξάγεται μέσω μιας μικτής μαθησιακής προσέγγισης, οι φοιτητές ξεκινούν κάθε εξάμηνο με ένα εισαγωγικό Σαββατοκύριακο στην πανεπιστημιούπολη του Wrexham και στη συνέχεια συνεχίζουν να μαθαίνουν ηλεκτρονικά με την υποστήριξη ειδικών καθηγητών. Αυτή η ευέλικτη προσέγγιση είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν με βάση τις υποχρεώσεις τους στο σπίτι και την εργασία τους.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος:

 • Ευέλικτη παράδοση μέσω μιας μικτής προσέγγισης μάθησης, με μια εμπειρία διαμονής στην αρχή κάθε εξαμήνου. Ακολουθεί διαδικτυακή μάθηση και προσωπική υποστήριξη από τους καθηγητές ανάλογα με τις ανάγκες, επιτρέποντάς σας να σπουδάζετε παράλληλα με τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις.
 • Ανάπτυξη των γνώσεων και των βασικών δεξιοτήτων για την πρακτική της εργασίας με τους νέους και την άτυπη εκπαίδευση που μπορούν να μεταφερθούν στην εργασία με παιδιά, νέους και ενήλικες σε μια σειρά από διαφορετικά περιβάλλοντα.
 • Το μάθημα έχει προστιθέμενη αξία, με ευκαιρίες για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη και πρόσθετες ευκαιρίες πρακτικής κατάρτισης.
 • Μάθετε και αποκτήστε εμπειρία κατά τη διάρκεια 300 ωρών επιβλεπόμενης πρακτικής άσκησης στο πεδίο, με μια πρακτική άσκηση σε κάθε έτος του προγράμματός σας. Αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο ή διεθνώς, π.χ. με μια μερικώς χρηματοδοτούμενη ευρωπαϊκή πρακτική άσκηση.
 • Αναπτύξτε δεξιότητες στην ομαδική εργασία, τη θετική επικοινωνία, την εργασία με ομάδες και άτομα, την αναστοχαστική πρακτική και την καθοδήγηση άλλων.
 • Δυνατότητα να προσαρμόσετε τη μάθησή σας ώστε να ταιριάζει στον εξειδικευμένο τομέα της πρακτικής σας και στα ενδιαφέροντά σας μέσω της μάθησης με διαπραγμάτευση και της έρευνας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Youth and Community Work (JNC) MA από Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

30% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
20% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Οι αξιολογήσεις σχεδιάζονται με διττό στόχο την υποστήριξη της επαγγελματικής ανάπτυξης του μαθητή και της ακαδημαϊκής του κατανόησης. Αυτό οικοδομεί γνώσεις και δεξιότητες από την πεποίθηση ότι το να είσαι άριστος επαγγελματίας δεν σημαίνει μόνο να εργάζεσαι με ανθρώπους, αλλά και να μπορείς να εκφράζεσαι με διάφορους τρόπους που περιλαμβάνουν τη συγγραφή εκθέσεων, εγγράφων και δοκιμίων, βασισμένων στη συλλογή και ανάλυση στοιχείων για τη δημιουργία ενός επιχειρήματος. Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, και στο πλαίσιο των επιμέρους ενοτήτων, χρησιμοποιούνται ποικίλες μέθοδοι αξιολόγησης που επιδιώκουν να επιδείξουν ισότητα και σεβασμό στις ατομικές ανάγκες, τα μαθησιακά στυλ και τα ενδιαφέροντα των φοιτητών. Οι μορφές αξιολόγησης επιλέγονται έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι χαρακτηρίζουν το ακαδημαϊκό επίπεδο των ενοτήτων και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπουν στους φοιτητές να διερευνούν τις φιλοσοφίες, τις έννοιες και τις θεωρίες που διέπουν την εργασία με νέους και την κοινοτική εργασία, μέσω της διερεύνησης και της ανάλυσης θεμάτων που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς κοινωνικής παροχής. Οι αξιολογήσεις σχεδιάζονται με διπλό στόχο: να υποστηρίζουν την επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών και την ακαδημαϊκή τους κατανόηση. Αυτό οικοδομεί γνώσεις και δεξιότητες με βάση την πεποίθηση ότι το να είσαι άριστος επαγγελματίας δεν σημαίνει μόνο να εργάζεσαι με ανθρώπους, αλλά και να μπορείς να εκφράζεσαι με διάφορους τρόπους, που περιλαμβάνουν τη συγγραφή εκθέσεων, εγγράφων και δοκιμίων, βασισμένων στη συλλογή και ανάλυση στοιχείων για τη δημιουργία ενός επιχειρήματος. Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, και στο πλαίσιο των επιμέρους ενοτήτων, χρησιμοποιούνται ποικίλες μέθοδοι αξιολόγησης που επιδιώκουν να επιδείξουν ισότητα και σεβασμό στις ατομικές ανάγκες, τα μαθησιακά στυλ και τα ενδιαφέροντα των φοιτητών. Οι μορφές αξιολόγησης επιλέγονται έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι χαρακτηρίζουν το ακαδημαϊκό επίπεδο των ενοτήτων και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπουν στους φοιτητές να διερευνούν τις φιλοσοφίες, τις έννοιες και τις θεωρίες που διέπουν την εργασία με νέους και την κοινοτική εργασία, μέσω της διερεύνησης και της ανάλυσης θεμάτων που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς κοινωνικής παροχής. Ενθαρρύνεται η μεταφορά της μάθησης από τη μία ενότητα στην άλλη, και οι βασικές ενότητες αποτελούν το επίκεντρο αυτής της προσπάθειας. Ως εκ τούτου, οι μέθοδοι αξιολόγησης σε αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιούνται για να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα του φοιτητή να εκτελεί μια σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θεωρούνται χρήσιμες τόσο στην ακαδημαϊκή εργασία όσο και στην επαγγελματική πρακτική. Συνεπώς, οι αξιολογήσεις θα λάβουν διάφορες μορφές, όπως δοκίμια, παρουσιάσεις, χαρτοφυλάκια και συμμετοχή σε διαδικτυακά φόρουμ.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςYouth and Community Work (JNC), MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι ακαδημαϊκές προϋποθέσεις εισαγωγής για το μάθημα είναι ένα καλό πτυχίο με άριστα ή κατάλληλο επαγγελματικό προσόν.

Απαιτείται και πρέπει να αποδεικνύεται προηγούμενη εμπειρία 200 ωρών σε περιβάλλον εργασίας για νέους και κοινότητες. Η εμπειρία αυτή μπορεί να αποκτηθεί σε εθελοντική ή αμειβόμενη εργασία στον τομέα της νεολαίας και της κοινοτικής εργασίας. Η ομάδα του προγράμματος είναι σε θέση να συμβουλεύσει τους σπουδαστές σχετικά με τις ευκαιρίες εθελοντισμού και εργασιακής εμπειρίας, εάν απαιτείται.

Όλοι οι υποψήφιοι που κρίνονται κατάλληλοι για το πρόγραμμα θα περάσουν από συνέντευξη, ενώ σε όσους έχουν αναπηρία ή προέρχονται από συναφή μαθήματα θα τους προσφερθεί αυτόματα συνέντευξη.

Πολλές ενότητες απαιτούν να εργάζεστε ή να έχετε πρόσβαση σε ένα κατάλληλο περιβάλλον πρακτικής άσκησης σε θέματα νεολαίας και κοινότητας, προκειμένου να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τη μάθησή σας και να ολοκληρώσετε τις αξιολογήσεις.

Θα πρέπει επίσης να συμπληρώσετε μια ενισχυμένη εκκαθάριση της Υπηρεσίας Αποκάλυψης και Φραγής (DBS) (γνωστή προηγουμένως ως CRB), ώστε να ελεγχθεί η καταλληλότητά σας για εργασία με παιδιά ή/και ευάλωτους ενήλικες.

έξοδα

Δίδακτρα Νεολαία και κοινοτική εργασία (JNC) MA

Αγγλία £2650 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £2650 έτος 1
Σκωτία £2650 έτος 1
Ουαλία £2650 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Χρεώνεται ετησίως για 3 χρόνια

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #1 
  • #19 
  Κοινωνική Εργασία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #4 
  • #67 
  Κοινωνική Εργασία

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Το Wrexham Glyndwr University, που βρίσκεται στην πόλη Wrexham της Ουαλίας, ιδρύθηκε το 2008, γεγονός που το καθιστά ένα από τα νεότερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, το πανεπιστήμιο έχει αποκτήσει ισχυρή φήμη σε εθνικό επίπεδο σε μια σειρά από θεματικά πεδία του. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία επιλογών σπουδών στο χώρο του, οι πολυάσχολοι ή ώριμοι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να εγγραφούν για τα εξ ολοκλήρου διαδικτυακά μεταπτυχιακά τους, ή ακόμη και να σπουδάσουν με μερική απασχόληση.

Λίστα με 101 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Student Stories from Wrexham Glyndwr University (2018)
 • Welcome to WGU from our student
 • Media Degrees - Hear why students chose to study at Wrexham Glyndwr University
 • WGU Careers: What our Students Think

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εργασία για τη νεολαία και την κοινότητα (προχωρημένη πρακτική) MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £9850 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία και εκπαίδευση σε διαφορετικές κοινωνίες (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) MA (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £11500 - Λονδίνο Online πλήρους απασχόλησης
Γράψιμο για νέους MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - - - Μπαθ Oncampus μερική απασχόληση
Ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Νεολαία και κοινοτική εργασία (με αναγνώριση JNC) MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Νεολαία και κοινοτική εργασία PgDip Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική και εφηβική ψυχολογία MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές παιδικής ηλικίας και νεολαίας MA Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
- - - £15000 - Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νεολαία και Κοινοτικές Σπουδές MA (PG) Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr
(Wrexham Glyndwr University)
- - - - - Ρέξαμ Ανάμεικτα μερική απασχόληση
Παιδική ηλικία και νεολαία MA (PG) Newcastle College
(Newcastle College)
- - - - - Νιουκάστλ Oncampus πλήρους απασχόλησης