University of the West of Scotland
Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας BSc
University of the West of Scotland - Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 105 αποφοίτους του προγράμματος Mental Health Nursing BSc στο Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Νοσηλευτική ψυχικής υγείας.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
105 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νοσηλευτική ψυχικής υγείας

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Νοσηλευτική ψυχικής υγείας στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £27000 £31000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26000 - £26500 £23000 - £29000 £26000 - £34000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική ψυχικής υγείας (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25584 £27171 £29986
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24953 - £30183 £21903 - £32218 £23682 - £35970

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΠΡΟΒΟΛΗ

Με το πρόγραμμα BSc Mental Health Nursing θα ξεκινήσετε την καριέρα σας ως νοσηλευτής ψυχικής υγείας.

Θα αποκτήσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες, την πρακτική εμπειρία και την αυτοπεποίθηση για την αντιμετώπιση σύνθετων αναγκών υγείας και ψυχικής υγείας, με μια προσέγγιση εστιασμένη στην αποκατάσταση.

Αυτό το πτυχίο αποτελείται κατά 50% από θεωρία και κατά 50% από μάθηση με βάση την εργασία, επιτρέποντάς σας να εφαρμόσετε τη θεωρία που μαθαίνετε στην πράξη σε πραγματικά κλινικά περιβάλλοντα. Η θεωρία παρέχεται σε ένα υβριδικό μοντέλο, συνδυάζοντας την ηλεκτρονική και την πανεπιστημιακή παράδοση για να υποστηρίξει την εφαρμογή της θεωρίας στην κλινική πρακτική. Η μάθηση με βάση την εργασία πραγματοποιείται μέσω πρακτικής άσκησης σε έναν από τους εταίρους μας (βλ. παρακάτω).

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα πρόσθετο, διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής Μαιευτικής (NMC), έτος BSc Honours.

  • ΠΡΑΚΤΙΚΉ ΕΣΤΊΑΣΗ

Η μάθηση με βάση την εργασία αποτελεί το 50% του BSc Mental Health Nursing και θα περάσετε χρόνο σε πρακτική άσκηση με τους τοπικούς εταίρους μας στον τομέα της υγείας:

// NHS Greater Glasgow & Clyde

// NHS Highland

// NHS Lanarkshire

// NHS Dumfries

// NHS Ayrshire & Arran

// NHS Το Κρατικό Νοσοκομείο

Η εμπειρία της πρακτικής άσκησης αποκτάται συνήθως σχετικά κοντά στη βάση διδασκαλίας, αν και μπορεί να απαιτείται να ταξιδέψετε σε μια ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Επιπλέον, θα εκπαιδευτείτε σε υπερσύγχρονες κλινικές εγκαταστάσεις / εγκαταστάσεις διδασκαλίας φροντίδας στις πανεπιστημιουπόλεις μας.

  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ

Οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής του Ηνωμένου Βασιλείου (NMC) ως εγγεγραμμένοι νοσηλευτές ψυχικής υγείας.

  • ΠΡΟΟΠΤΙΚΈΣ ΚΑΡΙΈΡΑΣ

Αυτό το πτυχίο θα σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία ως Νοσηλευτής ψυχικής υγείας σε νοσοκομείο ή σε κοινότητα.

Εργασίες

Αυτό το πνευματικά διεγερτικό πτυχίο θα σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων ψυχικής υγείας, όπως:

// Φροντίδα ηλικιωμένων και άνοιας // Ψυχική υγεία ενηλίκων // Ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων // Κοινοτική ψυχική υγεία // Ιατροδικαστική ψυχική υγεία // Υπηρεσίες ναρκωτικών και αλκοόλ

Περαιτέρω μελέτη

Πολλοί από τους αποφοίτους μας επιστρέφουν για να ολοκληρώσουν περαιτέρω σπουδές για να ενισχύσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους ή να βελτιώσουν την πρακτική τους μέσω μεταπτυχιακών πτυχίων MSc, MRes, ακόμη και DProf και PhD στην πρακτική της ψυχικής υγείας, τις συμπεριφορικές θεραπείες, τη γεροντολογία, τη φροντίδα της άνοιας, τις μελέτες για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, την ψυχολογία.

Αναγνωρισμένος από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) με σκοπό την εγγραφή ως ειδικευμένος νοσηλευτής (ψυχικής υγείας).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Mental Health Nursing BSc από Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland

91% Επαγγέλματα σχεδιασμού
2% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η διδασκαλία σας θα γίνει μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, φροντιστηρίων, πρακτικών εργαστηρίων και καθοδηγούμενης εργαστηριακής εργασίας. Θα υπάρχουν επίσης ομαδικές εργασίες, βιβλιογραφικές εκθέσεις και ερευνητικές εργασίες, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα πτυχία μας παρέχουν ένα ισχυρό σύνολο πρόσθετων δεξιοτήτων, όπως δεξιότητες παρουσίασης και επικοινωνίας. Το πτυχίο νοσηλευτικής μας χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους αξιολόγησης. Ο παρακάτω κατάλογος παρέχει έναν οδηγό για τα είδη των μεθόδων αξιολόγησης που μπορείτε να περιμένετε: // Γραπτές εξετάσεις // Γραπτές αναφορές // Εργασίες // Αξιολόγηση σε μορφή Patchwork

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

HNC Κοινωνικές Επιστήμες: Μαθηματικά National 5 B, ή ισοδύναμο.

στις νομικές σπουδές / νομικές υπηρεσίες με ΑΑ στις διαβαθμισμένες μονάδες

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7

IELTS 7,0 με τουλάχιστον 7,0 στην ανάγνωση, την ακρόαση και τον προφορικό λόγο και 6,5 στο γραπτό λόγο.

IELTS (Academic) 7

IELTS 7,0 με τουλάχιστον 7,0 στην ανάγνωση, την ακρόαση και τον προφορικό λόγο και 6,5 στο γραπτό λόγο.

ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΉΣ ΓΛΏΣΣΑΣ: Για τους υποψηφίους των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική, το Πανεπιστήμιο ορίζει ένα ελάχιστο επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του Συμβουλίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής του Ηνωμένου Βασιλείου (NMC). Τα επίπεδα αυτά παρουσιάζονται παρακάτω.

Δύο νέες υποτροφίες είναι διαθέσιμες για υποβολή αίτησης για τους επιλέξιμους φοιτητές αυτού του πτυχίου. // Η υποτροφία Men into Nursing Bursary θα χορηγεί σε έναν άνδρα φοιτητή νοσηλευτικής £5.000 ετησίως για την υποστήριξη της φοιτητικής εμπειρίας κατά τα πρώτα δύο πρώτα έτη των προπτυχιακών σπουδών στα πτυχία BSc Adult Nursing, BSc Mental Health Nursing ή BSc Midwifery. // Η υποτροφία Myra McMurdo Nursing Bursary θα χορηγήσει 750 λίρες σε επτά φοιτητές, οι οποίοι έχουν λάβει μια θέση υπό όρους στα πτυχία BSc Adult Nursing, BSc Mental Health Nursing ή BSc Midwifery. Αυτά θα παραδίδονται σε ετήσια βάση και θα τους στηρίζουν κατά τη διάρκεια της νοσηλευτικής τους πρακτικής άσκησης. Επισκεφθείτε την είσοδο στα μαθήματα UWS για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δύο υποτροφίες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMental Health Nursing, BSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας BSc

Διεθνή £18000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα χρεώνονται ανά έτος του προγράμματος

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
  • έτος 2
  • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland

Στην πόλη Paisley της Σκωτίας βρίσκεται το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας (UWS). Το ίδρυμα αυτό κατέχει και λειτουργεί επίσης τρεις άλλες δευτεροβάθμιες πανεπιστημιουπόλεις στο Ayr, το Blantyre και το Dumfries. Στην πανεπιστημιούπολη του Paisley φοιτά ένας μεσαίου μεγέθους φοιτητικός πληθυσμός περίπου 10.000 ατόμων και παρέχει την ευκαιρία να σπουδάσετε μια επιλογή προγραμμάτων που σχετίζονται με τη Νοσηλευτική, τη Μηχανική, τις Κοινωνικές Επιστήμες, τις Επιχειρήσεις και την Πληροφορική.

Λίστα με 62 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτικές σπουδές (ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - £15000 - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
57% 0% 8% £19500 117 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική για παιδιά και νέους BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Μαθησιακές δυσκολίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
78% 0% 5% £28800 146 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
56% 0% 5% £15860 £16655 134 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BN (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - 0 £9000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Παιδί) BSc Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης