University of the Arts London
Στρατηγική Διαχείριση Μόδας MSc (UG)
University of the Arts London - University of the Arts London

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το MSc Strategic Fashion Management απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στην εφοδιαστική αλυσίδα, το merchandising, τη χρηματοοικονομική και τη διοίκηση ανθρώπων. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πολύπλοκης και ανταγωνιστικής παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας.

Τι μπορείτε να περιμένετε;

Το MSc Strategic Fashion Management είναι ένα ολοκληρωμένο MSc που διδάσκεται σε διάστημα 4 ετών. Αυτός ο τύπος σπουδών επιτρέπει στους φοιτητές να ξεκινήσουν ως προπτυχιακοί φοιτητές και να αποφοιτήσουν με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Ο τίτλος MSc προσφέρει ένα σαφές πλεονέκτημα στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Το μάθημα αυτό παρέχει μια συστηματική μελέτη μιας σειράς εφαρμοσμένων επιστημών και βιομηχανικών λειτουργιών σε παγκόσμιο πλαίσιο. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε βασικά προγράμματα λογισμικού και αναπτύσσουν αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες.

Το MSc Strategic Fashion Management είναι αναγνωρισμένο από το Chartered Management Institute (CMI). Οι φοιτητές που αποφοιτούν λαμβάνουν δίπλωμα CMI επιπλέον του πτυχίου τους.

Το μάθημα αυτό είναι επίσης διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Management Accountants (CIMA). Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος έχουν τη δυνατότητα να αποφοιτήσουν με Πιστοποιητικό στη Λογιστική Επιχειρήσεων (Cert BA). Η απόκτηση του πιστοποιητικού ενισχύει την απασχολησιμότητα και παρέχει άμεση πρόσβαση για την απόκτηση επαγγελματικών προσόντων του CIMA.

Το μάθημα αυτό δίνει έμφαση στη χρηματοοικονομική παιδεία, την ανάλυση δεδομένων και την εφαρμογή στατιστικών μοντέλων. Θα μάθετε να τα χρησιμοποιείτε για την επίλυση προβλημάτων και τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. Θα αναπτύξετε θεωρητικές και πρακτικές προσεγγίσεις για την εφοδιαστική αλυσίδα, το merchandising, τη χρηματοοικονομική και τη διοίκηση ανθρώπων. Οι φοιτητές θα εκτιμήσουν τη σημασία της αντίδρασης και της ανταπόκρισης στις αλλαγές της παγκόσμιας προσφοράς και ζήτησης. Το μάθημα περιλαμβάνει την ευκαιρία να σπουδάσετε μια δεύτερη γλώσσα σε εισαγωγικό επίπεδο για επιχειρηματικούς σκοπούς.

Θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα έτος πρακτικής άσκησης μεταξύ του δεύτερου και του τελευταίου έτους του προγράμματος σπουδών. Αυτή η πρακτική άσκηση μπορεί να γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό και μπορεί να περιλαμβάνει συνδυασμό διεθνών σπουδών και εργασιακής εμπειρίας. Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του έτους θα σας δώσει ένα πρόσθετο προσόν, το Δίπλωμα Επαγγελματικών Σπουδών.

Τα προπτυχιακά μαθήματα του London College of Fashion (LCF) αναπτύσσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες. Σε αυτό το πρόγραμμα θα αναπτύξετε δεξιότητες στον τομέα σας μέχρι να γίνετε ανεξάρτητος δημιουργικός στοχαστής. Οι δεξιότητές σας θα σας καταστήσουν ικανούς να συνεισφέρετε αποτελεσματικά σε αυτόν τον τομέα της βιομηχανίας της μόδας. Ενσωματώνουμε δεξιότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης (PPD) σε όλες τις ενότητες κάθε μαθήματος. Προγράμματα ομιλητών με εισηγήσεις από αποφοίτους και μέλη της βιομηχανίας αποτελούν μέρος πολλών μαθημάτων. Ενθαρρύνουμε τους αποφοίτους που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο να προχωρήσουν σε κατάλληλα μαθήματα εντός του Κολεγίου, του Πανεπιστημίου ή αλλού.

Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος έχουν εξασφαλίσει θέσεις στις εταιρείες Zara, H&M, Arcadia, The Business of Fashion και Ted Baker.

Η έδρα του μαθήματος βρίσκεται στο High Holborn, κοντά στις περιοχές Lincoln's Inn Fields και Clerkenwell του κεντρικού Λονδίνου. Το Holborn βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Βρετανικό Μουσείο, το Somerset House και την ιστορική αγορά Leather Lane. Εκτός από πολλά από τα μαθήματα επιχειρήσεων μόδας του LCF, το High Holborn φιλοξενεί την Ένωση Φοιτητών του UAL και έναν εκθεσιακό χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις που διοργανώνονται από τους φοιτητές.

Περί του London College of Fashion

Το London College of Fashion, UAL, καλλιεργεί δημιουργικά ταλέντα για πάνω από έναν αιώνα, προσφέροντας μαθήματα σε όλα τα θέματα της μόδας. Μέσα από εμπνευσμένη διδασκαλία καλλιεργούμε την επόμενη γενιά δημιουργικών ηγετών και στοχαστών που εργάζονται με υπεύθυνους, αναλυτικούς και ευφυείς τρόπους. Οι στρατηγικές εμπορικές συνεργασίες μας υποστηρίζουν τις τοπικές και παγκόσμιες επιχειρήσεις. Οι φοιτητές επωφελούνται από τις διασυνδέσεις μας με τη βιομηχανία και το ίδιο ισχύει και για τη βιομηχανία. Μέσω της διδασκαλίας, της εξειδικευμένης έρευνας και της συνεργατικής εργασίας, ενδυναμώνουμε τους φοιτητές μας να σκέφτονται διαφορετικά, χρησιμοποιώντας τη μόδα για να εξετάσουμε το παρελθόν, να οικοδομήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον και να βελτιώσουμε τον τρόπο που ζούμε.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Strategic Fashion Management MSc (UG) από University of the Arts London

35% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
30% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςStrategic Fashion Management, MSc (UG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Στρατηγική Διαχείριση Μόδας MSc (UG)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του University of the Arts London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του University of the Arts London

Σχετικά με το University of the Arts London

Το University of the Arts London είναι η συλλογική ονομασία μιας ομάδας που αποτελείται από έξι κολέγια που ειδικεύονται στις τέχνες. Τα ιδρύματα αυτά περιλαμβάνουν το Central Saint Martins, το London College of Communication, το Wimbledon College of Arts, το London College of Communication, το Chelsea College of Arts και το Camberwell College of Arts.

Λίστα με 73 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του University of the Arts London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του University of the Arts London

προπτυχιακοί φοιτητές:
16390
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3790
:
20180

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

London College of Fashion
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Στρατηγική Διαχείριση Μόδας MSc (UG) University of the Arts London
(University of the Arts London)
- 0% 5% - 166 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Styling, Δημιουργική Διεύθυνση και Ψηφιακό Περιεχόμενο MA Ινστιτούτο Marangoni
(Istituto Marangoni)
- - - £27600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Διαχείριση Μόδας MA Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μόδα και κλωστοϋφαντουργία MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £8000 - Χάντερσφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Μάρκετινγκ μόδας MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ μόδας MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18800 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγορές μόδας και Merchandising MA Ινστιτούτο Marangoni
(Istituto Marangoni)
- - - £32000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα και κλωστοϋφαντουργία MA (Res) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £8000 - Χάντερσφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Διοίκηση επιχειρήσεων μόδας MA/MSc Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ μόδας (με επαγγελματική εμπειρία) MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18800 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης