University of the Arts London
Σχεδιασμός κοσμημάτων BA (Hons)
University of the Arts London - University of the Arts London

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20046 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18042 - £24043 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το BA Jewellery Design απευθύνεται σε φοιτητές που θέλουν να καθορίσουν το μέλλον του σύγχρονου κοσμήματος. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ένα ενθαρρυντικό μαθησιακό περιβάλλον στο οποίο ενθαρρύνονται και αναπτύσσονται η καινοτομία, η πρωτοτυπία και η αριστεία. Αποτελεί μέρος του προγράμματος "Κοσμήματα, υφάσματα και υλικά".

Το BA Jewellery Design προωθεί ένα ευρύ φάσμα προσεγγίσεων και πλαισίων για επαγγελματίες κοσμηματοπώλες. Το μάθημα θα σας εισαγάγει σε τεχνικές, σχεδιαστικές, κριτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Προωθεί την ενεργητική μάθηση μέσω σχεδίων που σχεδιάζονται για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε, να αναπτύξετε και να υλοποιήσετε ιδέες. Το μάθημα επικεντρώνεται στην οπτική επίγνωση, την έρευνα, την παρατήρηση και τον πειραματισμό. Το σχέδιο θεωρείται σημαντικό εργαλείο για τη διερεύνηση και την επικοινωνία των ιδεών σας. Ο σχεδιασμός με τη βοήθεια υπολογιστή ενσωματώνεται επίσης στο πρόγραμμα σπουδών, επιτρέποντάς σας να ενσωματώσετε αυτές τις τεχνικές στο έργο σας.

Το BA Jewellery Design έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να βρείτε και να αναπτύξετε την προσωπική σας ταυτότητα. Θα σας ενθαρρύνει επίσης να ανακαλύψετε τους τρόπους εργασίας μετά την αποφοίτησή σας που σας ταιριάζουν περισσότερο. Το μάθημα προωθεί την ευαισθητοποίηση σε πολιτιστικά θέματα που σχετίζονται με το κόσμημα. Ενθαρρύνουμε επίσης τη διερεύνηση των ηθικών επιπτώσεων της κατασκευής κοσμημάτων. Θα σας υποστηρίξουμε να διερευνήσετε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα και να διατηρήσετε μια υπεύθυνη πρακτική.

Σχετικά με το Central Saint Martins

Το Central Saint Martins είναι ένα παγκοσμίου φήμης κολλέγιο τεχνών και σχεδιασμού που συγκεντρώνει ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών πρακτικών κάτω από την ίδια στέγη. Είναι γνωστό για το ότι ανοίγει νέους δρόμους και θέτει δύσκολα ερωτήματα. Σε εννέα προγράμματα σπουδών, το Κολέγιο προασπίζεται τη δύναμη της φαντασίας, της περιέργειας, της επιμέλειας, της φιλοδοξίας και της ανάληψης κινδύνων. Προκαλεί τους πυρήνες των κλάδων του, ενθαρρύνοντας τη σύγκρουση και την ανταλλαγή πέρα από τα σύνορα για τη δημιουργία απροσδόκητων αποτελεσμάτων. Φιλοδοξεί να δώσει στους φοιτητές την αυτοπεποίθηση να ανασύρουν ιδέες και σχηματισμούς που μπορεί να προκαλέσουν και να διαταράξουν τα αποδεκτά πρότυπα. Η κοινότητα του Central Saint Martins είναι αφοσιωμένη στη συνεχή ανακάλυψη νέων τρόπων σκέψης, δημιουργίας και δράσης.

Το Central Saint Martins βρίσκεται στο King's Cross, στην καρδιά ενός δυναμικού τμήματος του Λονδίνου: Google, The Guardian, Tom Dixon, Universal Music, Camden Council και πολλοί άλλοι είναι γείτονες και συνεργάτες. Οι σπουδαστές ενδυναμώνονται από το παγκόσμιας κλάσης διδακτικό, τεχνικό και υποστηρικτικό προσωπικό του Κολλεγίου, καθώς και εμπνέονται από τις ατομικές πρακτικές και την εμπειρία τους στον κλάδο.

Το Central Saint Martins αναγνωρίζεται συχνά για την ακαδημαϊκή του αριστεία. Το 2017, το Foundation Diploma in Art and Design βραβεύτηκε με το βραβείο "Outstanding" από το Ofsted, και το Κολέγιο ανακηρύχθηκε καλύτερος πάροχος προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στη μόδα στην παγκόσμια κατάταξη των σχολών μόδας του Business of Fashion το 2016 και το 2017 συνεχόμενα.

Τα μαθήματα εντάσσονται σε εννέα προγράμματα: Τέχνη, Πολιτισμός και Επιχειρήσεις, Μόδα, Σχεδιασμός Γραφικών Επικοινωνιών, Κοσμήματα, Υφάσματα και Υλικά, Επιδόσεις, Σχεδιασμός Προϊόντων, Κεραμική και Βιομηχανικός Σχεδιασμός και Χωρικές Πρακτικές.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Jewellery Design, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Στάδιο 1

Η ενότητα 2 καλύπτει βασικές εργαστηριακές πρακτικές, θεμελιώδεις δεξιότητες σχεδιασμού και κατασκευής και δημιουργική σκέψη.

Στην ενότητα 3 θα αναπτύξετε το σχεδιαστικό σας έργο. Θα αναλάβετε την εκπόνηση σχεδίων, τα οποία απαιτούν από εσάς να σχεδιάσετε για κριτήρια όπως μια συγκεκριμένη μόδα ή ένα πολιτιστικό πλαίσιο.

Η ενότητα 4 προσφέρει μια σειρά από έννοιες για την κριτική ανάλυση αντικειμένων, εικόνων, χώρων και πρακτικών στην τέχνη, το σχεδιασμό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη λαϊκή κουλτούρα.

Στάδιο 2

Στάδιο 3

Στην Ενότητα 10, θα επιδείξετε τις ερευνητικές και κριτικές σας δεξιότητες, δοκιμάζοντας την ικανότητά σας να διατηρήσετε μια εστιασμένη μελέτη του θέματος που επιλέξατε. Η ολοκλήρωση της διπλωματικής εργασίας περιλαμβάνει τη συστηματική ανάλυση μιας επιλεγμένης πτυχής της οπτικής, χωρικής, υλικής, κειμενικής κουλτούρας ή πρακτικής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φοιτητές μπορεί να επιθυμούν να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στη διπλωματική εργασία. Υπάρχει μια διαδρομή για να το ικανοποιήσετε αυτό, για την οποία πρέπει να κάνετε αίτηση.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

TBC

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςJewellery Design, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σχεδιασμός κοσμημάτων BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του University of the Arts London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του University of the Arts London

Σχετικά με το University of the Arts London

Το University of the Arts London είναι η συλλογική ονομασία μιας ομάδας που αποτελείται από έξι κολέγια που ειδικεύονται στις τέχνες. Τα ιδρύματα αυτά περιλαμβάνουν το Central Saint Martins, το London College of Communication, το Wimbledon College of Arts, το London College of Communication, το Chelsea College of Arts και το Camberwell College of Arts.

Λίστα με 96 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του University of the Arts London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του University of the Arts London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Central Saint Martins
map marker Προβολή χάρτη
Central Saint Martins
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Κοσμήματα, υλικά και σχεδιασμός με έτος θεμελίωσης BA Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
85% 1% 6% £14415 113 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
69% 5% 14% £13200 101 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Plymouth College of Art
(Plymouth College of Art)
78% 3% 15% £15500 149 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
75% 0% 4% £19300 144 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
86% 5% 5% £13320 113 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
82% 1% 10% £14415 111 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος θεμελίωσης BA Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
82% 1% 10% £14415 111 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Westminster
(University of Westminster)
58% 6% 1% £14400 176 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Gemmology and Jewellery Studies με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
100% 0% 5% £13200 121 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με επιχειρηματικές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Brighton
(University of Brighton)
50% 0% 5% £13842 173 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης