University of Southampton
Μηχανολόγος Μηχανικός / Βιοϊατρικός Μηχανικός με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης MEng (Hons)
University of Southampton - Πανεπιστήμιο του Southampton

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανολόγος Μηχανικός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανολόγος Μηχανικός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £33500 £40000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25500 - £30000 £28000 - £40000 £33000 - £48500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανολόγος Μηχανικός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28227 £31313 £36776
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24408 - £31692 £25113 - £38285 £29325 - £44854

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα συνδυάζει τη μηχανική με τις βιολογικές και ιατρικές πτυχές των τεχνολογιών υγειονομικής περίθαλψης. Τα δύο πρώτα έτη είναι τα ίδια σε όλα τα πτυχία Μηχανολόγου Μηχανικού και επικεντρώνονται στις βασικές αρχές της μηχανολογίας, καθώς και στο δίκαιο και τη διοίκηση, το σχεδιασμό συστημάτων, τη μοντελοποίηση και την πληροφορική, προκειμένου να μεταφερθεί ένα προϊόν από την αρχική ιδέα στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου και τέταρτου έτους θα επικεντρωθείτε στη μηχανική του ανθρώπινου σώματος, στις ιατρικές τεχνολογίες και στους ανθρώπινους παράγοντες στη μηχανική. Στο τρίτο έτος σπουδών σας, θα εκτελέσετε επίσης ένα ατομικό έργο, συνδυάζοντας τις έννοιες και τις δεξιότητες που έχετε μάθει.

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου έτους, θα παρακολουθήσετε προχωρημένες και εξειδικευμένες ενότητες και θα συμμετάσχετε σε ένα ομαδικό σχέδιο, εφαρμόζοντας τις γνώσεις σας ως μηχανικοί για την επίλυση ενός πραγματικού προβλήματος.

Το Έτος Βιομηχανικής Πρακτικής Άσκησης θα ενισχύσει την απασχολησιμότητά σας, με μια πρόσθετη ετήσια αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε έναν οργανισμό μηχανικών. Θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αναπτύξατε κατά τα πρώτα χρόνια του πτυχίου σας, αναπτύσσοντας ζωτικής σημασίας επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες που θα σας προετοιμάσουν να γίνετε επαγγελματίας μηχανικός μετά την αποφοίτησή σας.

Θα έχετε πρόσβαση σε εκτεταμένες εγκαταστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν τη μεγαλύτερη αεροσήραγγα σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, ένα κέντρο τρισδιάστατης απεικόνισης υψηλής ανάλυσης, ειδικά στούντιο και εργαστήρια σχεδιασμού για φοιτητές, καθώς και μια εγκατάσταση έρευνας υλικών και δομών στο νέο μας Εθνικό Εργαστήριο Υποδομών.

Τα προγράμματά μας είναι πλήρως διαπιστευμένα από το Institution of Mechanical Engineers και προσφέρουν μια διαδρομή προς την ιδιότητα του διπλωματούχου μηχανικού.

The accredited MEng fully meets the exemplifying academic benchmark requirements, for registration as a Chartered Engineer (CEng).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Mechanical Engineering / Biomedical Engineering with Industrial Placement Year MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο του Southampton

40% Επαγγελματίες μηχανικοί
15% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
0%
0% Νομικοί επαγγελματίες

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Οι εξετάσεις διεξάγονται μέσω ενός συνδυασμού αφανών γραπτών εξετάσεων και αξιολογημένων εργασιών μαθημάτων με τη μορφή ασκήσεων επίλυσης προβλημάτων, εργαστηριακών εκθέσεων, ασκήσεων σχεδιασμού, δοκιμίων και ατομικών και ομαδικών εργασιών. Οι πειραματικές, ερευνητικές και σχεδιαστικές δεξιότητες αξιολογούνται μέσω εργαστηριακών εκθέσεων, ασκήσεων μαθημάτων και προφορικών παρουσιάσεων. Το έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης αξιολογείται μέσω ατομικής έκθεσης προβληματισμού και παρουσίασης στο προσωπικό και τους συναδέλφους σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μηχανολόγος Μηχανικός

Απαιτήσεις προσόντων

Τυπική προσφορά: Α*ΑΑ, συμπεριλαμβανομένων των βαθμών Α*Α στα μαθηματικά και τη φυσική (με οποιαδήποτε σειρά) με επιτυχία στην πρακτική άσκηση φυσικής. Εάν κάνετε EPQ επιπλέον των 3 επιπέδων A, θα λάβετε την ακόλουθη προσφορά επιπλέον της κανονικής προσφοράς για το επίπεδο A: A*AB, συμπεριλαμβανομένων των βαθμών A*A στα μαθηματικά και τη φυσική (με οποιαδήποτε σειρά) με επιτυχία στην πρακτική άσκηση φυσικής και βαθμό A στην EPQ. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι φοιτητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός φοιτητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους φοιτητές που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ως εξής: AAA συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών και της φυσικής με επιτυχία στην πρακτική άσκηση φυσικής ή A*AB συμπεριλαμβανομένων A*A στα μαθηματικά και τη φυσική (με οποιαδήποτε σειρά) με επιτυχία στην πρακτική άσκηση φυσικής. Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές και την Κριτική Σκέψη. Κατά περίπτωση, απαιτείται επιτυχία στην πρακτική άσκηση στη σχετική επιστήμη.

Συνήθως εξετάζουμε τους υποψηφίους που προσφέρουν τουλάχιστον 1 Advanced Higher. Οι υποψήφιοι που παρουσιάζουν μόνο Highers θα εξετάζονται κατά περίπτωση. Σε περίπτωση που τα Highers εξετάζονται σε διάστημα δύο ετών, μπορεί να αναμένεται ότι θα επιτευχθούν υψηλότεροι βαθμοί, ιδίως σε τυχόν απαιτούμενα ειδικά μαθήματα. Για παράδειγμα, S5 - S6 (2 έτη): AABBB (A σε συγκεκριμένο μάθημα) ή S6 (1 έτος): ABBBB (A σε συγκεκριμένο μάθημα). Εκτός εάν στις δηλωθείσες προϋποθέσεις συμμετοχής ορίζεται ένα πιο προχωρημένο επίπεδο (Higher ή Advanced Higher), όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν επιτύχει επιτυχία στα Μαθηματικά και τα Αγγλικά σε Standard Grade, Grade 3 ή National 5, Grade C, το ισοδύναμο του GCSE Grade C/ Grade 4". Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Οι προσφορές θα βασίζονται στις εξετάσεις που θα δοθούν στο τέλος της S6. Τα μαθήματα και τα προσόντα που αποκτήθηκαν στην S5 θα επανεξεταστούν. Θα εξεταστούν προσεκτικά οι ακαδημαϊκές επιδόσεις ενός ατόμου, λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο και τις συνθήκες της προ-πανεπιστημιακής του εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Δήλωση του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον για το Πρόγραμμα Σπουδών για την Αριστεία της Σκωτίας. Οι υποψήφιοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Υποδοχής της Σχολής τους για περισσότερες πληροφορίες.

D στο BTEC Subsidiary Diploma συν A*A στα μαθηματικά και τη φυσική A-level (με οποιαδήποτε σειρά) με επιτυχία στην πρακτική άσκηση φυσικής. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα χρησιμοποιηθεί ο πίνακας ισοδυναμίας προσόντων του Πανεπιστημίου: https://www.southampton.ac.uk/studentadmin/admissions/admissions-policies/index.page#_ga=2.143280181.1285720294.1533033883-1673588377.1531313130 Δεν δεχόμαστε το BTEC Extended Diploma Δεν δεχόμαστε το Δίπλωμα BTEC Οι υποψήφιοι με BTEC Extended Diploma ή BTEC Diploma θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για το Θεμελιώδες Έτος Μηχανικής/Φυσικής/Μαθηματικών/Γεωφυσικής.

Τυπικά κριτήρια εισαγωγής είναι η επίτευξη βαθμού A* στα μαθηματικά του A-level συν DD στο Tech Level ή βαθμού A στα μαθηματικά του A-level συν D*D στο Tech Level. Αποδεκτά μαθήματα: Μηχανική. Πρέπει να προσφέρεται σε συνδυασμό με τα μαθηματικά επιπέδου A και να έχουν ληφθεί οι ενότητες M1 και M2.

Εάν κάνετε EPQ εκτός από 3 επίπεδα A, θα λάβετε την ακόλουθη προσφορά επιπλέον της κανονικής προσφοράς A-level: A*AB, συμπεριλαμβανομένων των βαθμών A*A στα μαθηματικά και τη φυσική, με επιτυχία στην πρακτική άσκηση φυσικής και βαθμό A στην EPQ. Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές και την Κριτική Σκέψη. Κατά περίπτωση, απαιτείται επιτυχία στην πρακτική άσκηση στη σχετική επιστήμη.

Τυπικά κριτήρια εισόδου είναι η επίτευξη βαθμού Α* στα μαθηματικά του A-level συν DD στο Τεχνικό Δίπλωμα ή βαθμού Α στα μαθηματικά του A-level συν D*D στο Τεχνικό Δίπλωμα Αποδεκτά μαθήματα: Μηχανική

Επιτυχία, με 38 βαθμούς συνολικά, με 19 απαιτούμενους βαθμούς στο Ανώτερο Επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων 6 βαθμών στο Ανώτερο Επίπεδο στη Φυσική και 6 βαθμών στο Ανώτερο Επίπεδο στα Μαθηματικά: Ανάλυση και Προσεγγίσεις ή 7 στο Ανώτερο Επίπεδο στα Μαθηματικά: Εφαρμογές και ερμηνεία Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Προσφορά του International Baccalaureate Career Programme (IBCP) Οι προσφορές θα γίνονται για τα επιμέρους μαθήματα του προγράμματος διπλώματος και τα προσόντα σπουδών που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία. Ο πυρήνας του CP δεν αποτελεί μέρος της προσφοράς. Σε περίπτωση που υπάρχει προαπαιτούμενο(-α) θέμα(-τα), οι υποψήφιοι θα πρέπει να σπουδάσουν το(-α) θέμα(-τα) σε ανώτερο επίπεδο στο αντικείμενο του μαθήματος διπλώματος και/ή να παρακολουθήσουν μια συγκεκριμένη ενότητα στο προσόν σπουδών που σχετίζεται με τη σταδιοδρομία. Μπορεί επίσης να ζητηθεί από τους αιτούντες να επιτύχουν συγκεκριμένο βαθμό στα εν λόγω στοιχεία. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Δήλωση του Διεθνούς Προγράμματος Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας (IBCP) του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον. Συνιστάται στους υποψηφίους να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εισδοχής της Σχολής τους για περισσότερες πληροφορίες.

H1 H1 H1 H1 H2 H2 H2 H2 H2 συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών στο H1 και της φυσικής στο H1 Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν υπάρχουν πρόσθετες απαιτήσεις

D στο BTEC National Extended Certificate συν βαθμούς A*A στα μαθηματικά και τη φυσική A-level (με οποιαδήποτε σειρά), με επιτυχία στην πρακτική άσκηση φυσικής. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα χρησιμοποιηθεί ο πίνακας ισοδυναμίας προσόντων του Πανεπιστημίου: https://www.southampton.ac.uk/studentadmin/admissions/admissions-policies/index.page#_ga=2.143280181.1285720294.1533033883-1673588377.1531313130 Δεν δεχόμαστε το BTEC National Extended Diploma Δεν δεχόμαστε το εθνικό δίπλωμα BTEC Οι υποψήφιοι με εθνικό διευρυμένο δίπλωμα BTEC θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για το Θεμελιώδες Έτος Μηχανικής/Φυσικής/Μαθηματικών/Γεωφυσικής.

Τυπικά κριτήρια εισαγωγής είναι η επίτευξη A*A στα μαθηματικά και τη φυσική στο επίπεδο A καθώς και D στο Technical Extended Certificate.

A*AA από 3 επίπεδα A, συμπεριλαμβανομένων των βαθμών A*A στα μαθηματικά και τη φυσική (με οποιαδήποτε σειρά), με επιτυχία στην πρακτική άσκηση φυσικής ή A*A από δύο επίπεδα A, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών και της φυσικής (με οποιαδήποτε σειρά), με επιτυχία στην πρακτική άσκηση φυσικής και A από το Advanced Welsh Baccalaureate Skills Challenge Certificate Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές και την Κριτική Σκέψη. Κατά περίπτωση, απαιτείται επιτυχία στην πρακτική άσκηση στη σχετική επιστήμη.

D2, D3, D3 σε τρία κύρια μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών και της φυσικής, εκ των οποίων το ένα πρέπει να είναι στο D2. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τα Cambridge Pre-U μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα προσόντα, όπως τα επίπεδα A, για να επιτευχθεί το ισοδύναμο της τυπικής προσφοράς, όπου ο βαθμός D2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του βαθμού A* του επιπέδου A ή ο βαθμός D3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του βαθμού A του επιπέδου A.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMechanical Engineering / Biomedical Engineering with Industrial Placement Year, MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μηχανολόγος Μηχανικός / Βιοϊατρικός Μηχανικός με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης MEng (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £22760 έτος 1
Διεθνή £22760 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι τα τέλη που εμφανίζονται είναι αυτά που χρεώνονται για την είσοδο τον Σεπτέμβριο του 2021. Τα τέλη για την εγγραφή τον Σεπτέμβριο του 2022 θα είναι διαθέσιμα στο τέλος Αυγούστου 2021. Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες και ενημερώσεις : www.southampton.ac.uk/uni-life/fees-funding.page

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Southampton στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Southampton

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Southampton

Το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον, συχνά συντομογραφούμενο ως Soton, είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας. Παρόλο που το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1862, απολαμβάνει πλήρες πανεπιστημιακό καθεστώς μόνο από το 1952 και μετά. Το πανεπιστήμιο διαθέτει συνολικά πέντε πανεπιστημιουπόλεις, με την κύρια να βρίσκεται στην περιοχή Highfield του Σαουθάμπτον.

Λίστα με 444 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Southampton - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Southampton

 • My first week | University of Southampton
 • What opportunities does Southampton offer? | University of Southampton
 • Made in Southampton | University of Southampton
 • Study English | University of Southampton
 • What advice would you give your first-year self? | UoS
 • Study Business Entrepreneurship | University of Southampton

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Highfield Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοϊατρική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
67% 0% 0% £94590 234 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Μηχανική (έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
82% 5% 10% £23450 130 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική MEng (Hons) (συμπεριλαμβανομένου ενός έτους πρακτικής άσκησης) MEng Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
86% 10% 0% £20118 £21124 138 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική MEng (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
90% 5% 0% £35100 203 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Μηχανική (Διεθνής) Έτος στη βιομηχανία MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
82% 5% 10% £23450 130 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
81% 0% 10% £24000 134 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
82% 5% 0% £23450 130 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Μηχανική (Διεθνής) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
82% 5% 0% £23450 130 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογίες ιατρικής μηχανικής MEng Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
71% 10% 10% £16000 117 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική MEng (Hons) MEng Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
86% 10% 0% £20118 £21124 138 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης