University of Salford
Νομική με έτος θεμελίωσης LLB (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 95 αποφοίτους του προγράμματος Law with Foundation Year LLB (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Νόμος.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
95 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23767 £22711 £27834
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20344 - £28558 £17746 - £29609 £20717 - £38496

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Θεμελιώδες Έτος του τετραετούς προγράμματος αποσκοπεί στην κατανόηση των βασικών θεμάτων των επιχειρήσεων, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις για σπουδές στο σχετικό πρόγραμμα σπουδών. Οι βασικοί τομείς μελέτης θα είναι η αποτελεσματική επικοινωνία και οι δεξιότητες μελέτης σε συνδυασμό με τα βασικά θέματα των επιχειρήσεων. Θα εισαχθείτε σε βασικές θεωρίες και έννοιες εντός των κλάδων, ώστε να αποκτήσετε βασικές γνώσεις σε όλους τους συναφείς θεματικούς τομείς. Το πρόγραμμα θα σας εισαγάγει σε βασικούς τομείς των επιχειρήσεων που είναι απαραίτητοι για την εξέλιξη σε πτυχία επιχειρήσεων, λογιστικής ή νομικής. Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε επιχειρηματικές έννοιες σε πραγματικούς οργανισμούς και θα αναπτύξετε δεξιότητες επικοινωνίας, πληροφορικής και μελέτης. Μετά την ολοκλήρωση του Θεμελιώδους Έτους, θα προχωρήσετε στο πρώτο έτος του πτυχίου που επιλέξατε για τα υπόλοιπα τρία έτη των σπουδών σας (τέσσερα έτη εάν επιλέξετε να κάνετε το έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης).

Συνδυάζοντας ένα διανοητικά απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών με βιομηχανική εστίαση, το πρόγραμμα LLB Law στο Salford Business School σας δίνει μια βάση στις βασικές έννοιες οποιουδήποτε πτυχίου νομικής και σας προετοιμάζει να ξεκινήσετε μια υψηλού επιπέδου νομική καριέρα.

Η προετοιμασία των φοιτητών για επαγγελματική επιτυχία αποτελεί προτεραιότητα σε αυτό το πτυχίο νομικής. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί με βάση τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες των εργοδοτών και του νομικού επαγγέλματος- ειδικότερα, έχουμε ενσωματώσει στη μάθησή σας την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η μεταβαλλόμενη τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν το δίκαιο. Δίνουμε επίσης μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των επαγγελματικών σας δεξιοτήτων- θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εργαζόμενους δικηγόρους και δικαστές, να εξασκήσετε τις γνώσεις σας κατά τη διάρκεια ετήσιας πρακτικής άσκησης και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην εξυπηρέτηση πελατών βοηθώντας ανθρώπους που αναζητούν υποστήριξη από τα προγράμματα παροχής νομικών συμβουλών. Με αυτόν τον τρόπο, μαθαίνετε να εφαρμόζετε τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις στην πράξη.

Οι εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως οι διαγωνισμοί και οι εκδρομές, διοργανώνονται από τη Νομική Εταιρεία που διοικείται από τους φοιτητές μας, συμπληρώνοντας τις σπουδές σας και ενισχύοντας την εμπειρία σας καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Μέσω πρωτοβουλιών όπως το πρόγραμμα BASS (σε συνεργασία με το Salford Citizens Advice), θα έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε υποστήριξη σε άτομα με προσφυγές για προνοιακά επιδόματα στην περιοχή, επιτρέποντάς σας όχι μόνο να εξασκήσετε αυτά που έχετε μάθει, αλλά και να παρέχετε βοήθεια σε ευάλωτους ανθρώπους στην κοινότητα.

"Οι δραστηριότητες pro bono και οι εξωσχολικές δραστηριότητες ήταν απαράμιλλες, καθώς το Πανεπιστήμιο έχει αναπτύξει εκπαιδευτικά προγράμματα και συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για να δοκιμάζουν τους φοιτητές σε ένα πραγματικό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν νομική υποστήριξη σε όσους την έχουν ανάγκη στην κοινωνία μας". Shaun Cooper, φοιτητής Νομικής

Όλα τα προπτυχιακά μας μαθήματα νομικής είναι διαθέσιμα με:

 • Έτος πρακτικής άσκησης - στην επιλογή του έτους πρακτικής άσκησης, δεν θα πληρώνετε δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο και θα κερδίζετε μισθό για την εργασία που κάνετε.
 • Σπουδές στο εξωτερικό - σπουδάζετε σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια για ένα εξάμηνο ή ένα έτος.
 • Έτος θεμελίωσης - ξεκινήστε με τους θεμελιώδεις τομείς των επιχειρήσεων και τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να σπουδάσετε σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Η δέσμευσή μας προς τους μαθητές μας

Διαπιστευμένο από την Επιτροπή Δικηγορικών Προτύπων για τους σκοπούς ενός πτυχίου νομικής εξειδίκευσης.

Το πτυχίο νομικής που παρέχει τα προσόντα αναγνωρίζεται από την Solicitors Regulation Authority (SRA) για τους σκοπούς της ικανοποίησης του ακαδημαϊκού σταδίου της κατάρτισης.

Οι αξιολογήσεις δεν αφορούν μόνο τις εξετάσεις. Χρησιμοποιούμε διαφορετικές τεχνικές αξιολόγησης σε διαφορετικά μαθήματα και όπου είναι δυνατόν αυτές θα αντικατοπτρίζουν τους τύπους εργασίας που θα κάνετε στον "πραγματικό κόσμο", για παράδειγμα, εργασίες χαρτοφυλακίου, ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, εκθέσεις επισκέψεων σε δικαστήρια και ερωτήσεις προβλημάτων. Η στάθμιση μεταξύ εξετάσεων και εργασιών ποικίλλει ανάλογα με τις ενότητες και τα έτη, ωστόσο οι εξετάσεις εξακολουθούν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLaw with Foundation Year, LLB (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #52 
  • #68 
  Νομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #71 
  • #88 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νομική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νομική (Πτυχίο Νομικής) LLB (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
75% 10% 1% £26592 200 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νόμος και πρακτική LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16500 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη βιολογία και δίκαιο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλικά και Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
90% 1% 4% £19600 204 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομική με Νομική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
74% 0% 15% £15000 159 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
65% 6% 10% £16700 120 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική (με έτος θεμελίωσης) LLB (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
84% 5% 14% £15000 117 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο με Εγκληματολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 9% 20% £16500 130 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Δίκαιο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική (Σκωτσέζικα και Αγγλικά) διπλή εξειδίκευση LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης