University of Portsmouth
Οδοντιατρική υγιεινή BSc (Hons)
University of Portsmouth - Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 30 αποφοίτους του προγράμματος Dental Hygiene BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Οδοντιατρική νοσηλευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH02

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Οδοντιατρική νοσηλευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £26000 £31000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £31000 £20500 - £35500 £24000 - £39000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH02 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £18722 £21105
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £27000 £13111 - £23667 £14316 - £26553

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Οι οδοντιατρικοί υγιεινολόγοι θεραπεύουν και προλαμβάνουν τις στοματικές παθήσεις. Υποστηρίζουν τους ανθρώπους στη διατήρηση της στοματικής τους υγείας παρέχοντας θεραπείες και συμβουλές που αποσκοπούν στη βελτίωση της υγείας του στόματος, των δοντιών και των ούλων.

Αν θέλετε να σταδιοδρομήσετε ως οδοντικός υγιεινολόγος, αυτό το πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Dental Hygiene είναι για εσάς.

Σπουδάζοντας στην Οδοντιατρική Ακαδημία μας, θα αποκτήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την εγγραφή σας στο Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο (GDC), η οποία είναι απαραίτητη για την άσκηση του επαγγέλματος του οδοντιατρικού υγιεινολόγου.

 • Διδαχθείτε στην Οδοντιατρική μας Ακαδημία, η οποία διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στα οδοντιατρεία, συμπεριλαμβανομένων 2 κλινικών με 44 θέσεις οδοντιατρικής θεραπείας, 2 ατομικά χειρουργεία, αίθουσα εικονικής κεφαλής, μια νέα σουίτα απτικής, μια σουίτα απολύμανσης και θάλαμους ακτινογραφίας.
 • Χτίστε την εμπειρία σας εργαζόμενοι ως μέρος μιας οδοντιατρικής ομάδας, σπουδάζοντας μαζί με φοιτητές οδοντιατρικής θεραπείας, οδοντιατρικής νοσηλευτικής και οδοντιατρικής καθώς και με ειδικευμένους επαγγελματίες
 • Βγείτε από την αίθουσα διδασκαλίας για να εργαστείτε με πραγματικούς ασθενείς, εκτελώντας οδοντιατρικές επεμβάσεις και συμμετέχοντας σε προγράμματα ενημέρωσης της τοπικής κοινότητας

Ταμείο Μαθησιακής Υποστήριξης NHS

Οι σπουδαστές αυτού του μαθήματος ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι για πρόσθετη χρηματοδότηση μέσω της υποτροφίας του Ταμείου Μαθησιακής Υποστήριξης του NHS ύψους τουλάχιστον 5.000 λιρών ετησίως.

Επαγγελματικές αναγνωρίσεις

Αυτό το πρόγραμμα έχει γίνει προσωρινά αποδεκτό για να αρχίσει να παρέχεται από το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο (GDC) μετά από υποβολή σε χαρτί. Η Ομάδα Διασφάλισης Ποιότητας του GDC θα πραγματοποιήσει επιτόπια επιθεώρηση του προγράμματος και των εξετάσεων πριν από την πρώτη ομάδα σπουδαστών που θα αποκτήσει τα προσόντα, όπου η έγκριση για τους σκοπούς της εγγραφής στο GDC θα αξιολογηθεί από ομάδα εμπειρογνωμόνων επιθεωρητών. Αυτή είναι η διαδικασία για όλα τα νέα προγράμματα επαγγελματιών οδοντιατρικής περίθαλψης (DCP).

Το GDC αξιολογεί συνεχώς το μάθημα για να βεβαιωθεί ότι πληροί τα πρότυπα που απαιτούνται για τη διαπίστευση, ώστε να ξέρετε ότι λαμβάνετε την πιο σχετική και ενημερωμένη διδασκαλία που είναι διαθέσιμη.

Καριέρες και ευκαιρίες

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, οι οδοντιατρικοί υγιεινολόγοι βοηθούν τους ασθενείς να διατηρούν τα δόντια τους καθαρά, αλλά ο ρόλος τους είναι πολύ περισσότερος από αυτό.

Οι οδοντίατροι-υγιεινολόγοι παρέχουν θεραπείες, εκτελούν διαδικασίες και δίνουν συμβουλές για τη διατροφή και τη στοματική υγιεινή για τη διατήρηση ενός υγιούς στόματος, δοντιών και ούλων. Οι ασθενείς συχνά παραπέμπονται στους οδοντιατρικούς υγιεινολόγους από τους οδοντιάτρους, αν και πολλοί επιλέγουν να επισκέπτονται οι ίδιοι τακτικά έναν υγιεινολόγο.

Οι οδοντιατρικοί υγιεινολόγοι είναι απαραίτητοι τόσο στο NHS όσο και στην ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη. Μόλις αποφοιτήσετε, θα είστε έτοιμοι να μεταφέρετε τις δεξιότητές σας σε τομείς όπως η γενική οδοντιατρική πρακτική, οι νοσοκομειακές οδοντιατρικές υπηρεσίες ή οι Ένοπλες Δυνάμεις, οπότε θα έχετε εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης καθώς ξεκινάτε την οδοντιατρική σας καριέρα.

Θέλετε να σπουδάσετε οδοντιατρική υγιεινή και να μάθετε πώς να εκτελείτε πρόσθετες διαδικασίες όπως σφραγίσματα και εξαγωγές; Ρίξτε μια ματιά στο πτυχίο μας BSc (Hons) Dental Hygiene and Dental Therapy.

Σε ποιους τομείς μπορείτε να εργαστείτε με πτυχίο οδοντιατρικής υγιεινής;

Όταν αποφοιτήσετε, θα έχετε τα προσόντα να εργαστείτε σε τομείς όπως:

 • γενική οδοντιατρική πρακτική
 • νοσοκομειακές οδοντιατρικές υπηρεσίες
 • Ένοπλες Δυνάμεις
 • το NHS
 • προαγωγή της υγείας

Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε τις σπουδές σας ή να κάνετε έρευνα σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Εμπειρία εργασίας με ασθενείς στην κοινότητα

Για να αποκτήσετε επαγγελματική εμπειρία, θα βοηθήσετε στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών οδοντιατρικής υγείας στο κοινό στην Οδοντιατρική Ακαδημία και θα εργαστείτε με ασθενείς σε τοπικές κοινότητες.

Θα έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε προληπτική και εκπαιδευτική οδοντιατρική υποστήριξη σε ιδρύματα όπως σχολικές κλινικές και ξενώνες αστέγων, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε καλύτερα τον κοινωνικό αντίκτυπο της καλής οδοντιατρικής φροντίδας.

Τα προγράμματα εργασιακής εμπειρίας στην κοινότητά μας περιλαμβάνουν:

 • δραστηριότητα προβολής στα χειρουργεία της κοινότητας και στα γναθοπροσωπικά τμήματα των τοπικών νοσοκομείων
 • προώθηση της στοματικής υγείας
 • εποπτευόμενο βούρτσισμα των δοντιών σε νηπιαγωγεία
 • παροχή βοήθειας στο προσωπικό για την ανάπτυξη σχεδίων στοματικής φροντίδας σε οίκους ευγηρίας
 • παροχή οδοντιατρικού ελέγχου σε παραβάτες της υπηρεσίας επιτήρησης

Το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο διασφαλίζει την ποιότητα και εγκρίνει τα προσόντα για εγγραφή, για τις ακόλουθες ομάδες εγγεγραμμένων: Οδοντίατροι, οδοντιατρικοί υγιεινολόγοι, οδοντοθεραπευτές, οδοντιατρικοί νοσηλευτές, κλινικοί οδοντοτεχνίτες, οδοντοτεχνίτες και ορθοδοντικοί θεραπευτές.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Dental Hygiene BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Portsmouth

100% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Θα αξιολογηθείτε μέσω γραπτών εξετάσεων, εξετάσεων στον υπολογιστή, παρουσιάσεων, εργασιών. Θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας ανεπίσημα πριν από τις αξιολογήσεις που υπολογίζονται στον τελικό βαθμό σας. Μπορείτε να λαμβάνετε ανατροφοδότηση για όλες τις πρακτικές και επίσημες αξιολογήσεις, ώστε να μπορείτε να βελτιωθείτε στο μέλλον.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

120-128 points from 3 A levels, or equivalent, including 40 points from a pure Science subject. For A levels which include a separate science practical component, a pass is desirable and may strengthen an application.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Οδοντιατρική νοσηλευτική

Απαιτήσεις προσόντων

σε σχετικό αντικείμενο συν βαθμούς A level BB με τουλάχιστον ένα θέμα που βασίζεται σε έκθεση. Εάν τα γαλλικά έχουν εξεταστεί σε επίπεδο A, απαιτείται βαθμός B.

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

σε σχετικό αντικείμενο και βαθμό Β στο επίπεδο A στην κατάλληλη γλώσσα για την πορεία γλωσσών προχωρημένου επιπέδου. Για τη γλωσσική διαδρομή αρχαρίων δεν υπάρχει απαίτηση γλώσσας, αλλά μόνο μία γλώσσα μπορεί να μελετηθεί σε επίπεδο αρχαρίων.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

ABB από 3 επίπεδα A ή AB από δύο επίπεδα A και B από το Advanced Welsh Baccalaureate Skills Challenge Certificate Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές και την Κριτική Σκέψη. Τα μαθήματα που προτιμούμε είναι η Φιλοσοφία, η Ιστορία, τα Αγγλικά, τα Θρησκευτικά, ο Κλασικός Πολιτισμός, η Κοινωνιολογία, η Κυβέρνηση και η Πολιτική. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Πρέπει να περιλαμβάνει: D3 στα Μαθηματικά D3 στη Φυσική

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7

Γνώση της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον στο IELTS band 7.0 με βαθμολογία σε κανένα συστατικό κάτω από 6.5.

PTE Academic 68

Συνολική βαθμολογία 68 με ελάχιστη βαθμολογία 61 σε κάθε δεξιότητα.

TOEFL (iBT) 100

100 με ελάχιστη βαθμολογία 24 στην ανάγνωση, 23 στην ακρόαση, 25 στον προφορικό λόγο και 24 στον γραπτό λόγο.

Cambridge English Advanced

Cambridge English: Advanced (CAE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 185, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 176.

Cambridge English Proficiency

Cambridge English: Proficiency (CPE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 185, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 176.

Trinity ISE

Trinity College Integrated Skills in English (ISE) Level III με επιτυχία και στα 4 στοιχεία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDental Hygiene, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Οδοντιατρική υγιεινή BSc (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Διεθνή £20200 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Φοιτητές που κατοικούν σε χώρες της ΕΕ: παρακαλούμε σημειώστε ότι το καθαρό κόστος συμπεριλαμβάνει τη μεταβατική υποτροφία

Έτος τοποθέτησης και έτος στο εξωτερικό:

Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου/Νήσων της Μάγχης και της Νήσου Μαν - £925 |

EU - £925 (συμπεριλαμβανομένης της υποτροφίας μετάβασης)|

Διεθνής (εκτός ΕΕ) - £2.000

Τα τέλη είναι ακριβή κατά τη στιγμή της δημοσίευσης και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Τα τέλη μπορεί επίσης να αυξηθούν τα επόμενα έτη, σύμφωνα με τον πληθωρισμό

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Portsmouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ βρίσκεται στη μοναδική νησιωτική πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πόρτσμουθ. Αυτό το δημόσιο πανεπιστήμιο, το οποίο προηγουμένως ήταν γνωστό ως Portsmouth Polytechnic, αποτελεί μέρος της Πανεπιστημιακής Συμμαχίας, ενός οργανισμού που έχει ως στόχο την προώθηση της ανάπτυξης και της καινοτομίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας έμφαση στους δεσμούς με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Portsmouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
18085
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5005
:
23090
 • Societies - Student Life #5
 • Modern Languages at the University of Portsmouth
 • Psychology BSc - Students - University of Portsmouth
 • Business and Management at the University of Portsmouth
 • Dental Nursing, Dental Hygiene and Dental Therapy - University of Portsmouth
 • Why our graduates love the University of Portsmouth.

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμες στοματικής υγείας BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £34800 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική Υγιεινή και Οδοντιατρική Θεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £25400 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική τεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £15000 £16000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πύλη προς την Οδοντιατρική BDS Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £29300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική υγιεινή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £20200 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική υγιεινή και θεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £29300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες στοματικής υγείας BSc Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
91% 0% 0% £28620 221 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική BDS Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική Χειρουργική BDS Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £46190 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική - είσοδος BDS BDS Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £43100 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης