University of Oxford
Στατιστικά DPhil
University of Oxford - Πανεπιστήμιο του Oxford

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Στο MSc by Research ή στο DPhil in Statistics, θα ερευνήσετε σε βάθος ένα συγκεκριμένο έργο και θα γράψετε μια διατριβή που θα συμβάλλει στον τομέα. Ενδέχεται να είναι δυνατή η αλλαγή από MSc by Research σε DPhil in Statistics. Θα αποκτήσετε ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, καθώς και βαθιά γνώση, κατανόηση και εμπειρογνωμοσύνη στον ερευνητικό τομέα που επιλέξατε. Θα γίνετε μέλος μιας ζωντανής κοινότητας ερευνητών.

MSc by Research

Το Τμήμα Στατιστικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης είναι παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα στον τομέα των πιθανοτήτων, της βιοπληροφορικής, της μαθηματικής γενετικής και της στατιστικής μεθοδολογίας, συμπεριλαμβανομένης της υπολογιστικής στατιστικής, της μηχανικής μάθησης και της επιστήμης των δεδομένων. Η υποβολή του Τμήματος Μαθηματικών Επιστημών της Οξφόρδης ήρθε πρώτη στο Ηνωμένο Βασίλειο σε όλα τα κριτήρια στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας (REF) του 2021 και το 2016 το Τμήμα μετακόμισε σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο στο κέντρο της Οξφόρδης.

Μεγάλο μέρος της έρευνας του τμήματος είναι είτε ρητά διεπιστημονική είτε αντλεί τα κίνητρά της από τομείς εφαρμογών, που κυμαίνονται από τη γενετική, την ανοσοπληροφορική, τη βιοπληροφορική και τη χημειοπληροφορική μέχρι τα οικονομικά και τις κοινωνικές επιστήμες. Το τμήμα συμμετέχει επίσης σε ορισμένα Κέντρα Διδακτορικής Εκπαίδευσης (ΚΔΕ) που δέχονται μεταπτυχιακούς φοιτητές: StatML (Modern Statistics and Statistical Machine Learning), ένα ΚΔΕ EPSRC στην εφαρμοστέα σύγχρονη στατιστική θεωρία και μεθόδους καθώς και στα θεμέλια της στατιστικής μηχανικής μάθησης σε συνεργασία με το Imperial- Mathematics of Random Systems: EPSRC CDT στον τομέα της πιθανοτικής μοντελοποίησης, της στοχαστικής ανάλυσης και των εφαρμογών τους σε συνεργασία με το Imperial και τα Μαθηματικά της Οξφόρδης: (SABS R3), ένα CDT του EPSRC που επικεντρώνεται στην ποσοτική και προγνωστική έρευνα στη διεπαφή μεταξύ των μαθηματικών και φυσικών και των βιολογικών και ιατρικών επιστημών, εστιάζοντας σε βιομηχανικά σημαντικές προκλήσεις σε συνεργασία με 22 φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές εταιρείες.

Θα πρέπει να αποκτήσετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες στο πλαίσιο της εκπαίδευσής σας και να προετοιμάζετε μια ερευνητική αφίσα ή να κάνετε μια ερευνητική παρουσίαση κάθε χρόνο στο τμήμα.

Αναμένεται να διδάξετε περίπου 12 ώρες επαφής ετησίως σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα του τμήματος. Πρόκειται για καθοδηγούμενη διδασκαλία, η οποία αρχίζει με απλή βαθμολόγηση και φτάνει σε σημείο όπου μεμονωμένοι φοιτητές καθοδηγούν ολόκληρες τάξεις 10 έως 12 προπτυχιακών φοιτητών. Θα ενθαρρυνθείτε να συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να συμμετέχετε σε δημόσιες δραστηριότητες. Το τμήμα προσφέρει επίσης εκδηλώσεις για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας.

DPhil

Το Τμήμα Στατιστικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης είναι παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα στον τομέα των πιθανοτήτων, της βιοπληροφορικής, της μαθηματικής γενετικής και της στατιστικής μεθοδολογίας, συμπεριλαμβανομένης της υπολογιστικής στατιστικής, της μηχανικής μάθησης και της επιστήμης των δεδομένων. Η υποβολή του Τμήματος Μαθηματικών Επιστημών της Οξφόρδης ήρθε πρώτη στο Ηνωμένο Βασίλειο σε όλα τα κριτήρια στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας (REF) του 2021 και το 2016 το Τμήμα μετακόμισε σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο στο κέντρο της Οξφόρδης.

Μεγάλο μέρος της έρευνας του τμήματος είναι είτε ρητά διεπιστημονική είτε αντλεί τα κίνητρά της από τομείς εφαρμογών, που κυμαίνονται από τη γενετική, την ανοσοπληροφορική, τη βιοπληροφορική και τη χημειοπληροφορική, μέχρι τα οικονομικά και τις κοινωνικές επιστήμες.Το τμήμα είναι επίσης μέρος ενός αριθμού Κέντρων Διδακτορικής Εκπαίδευσης (CDT) που δέχονται μεταπτυχιακούς φοιτητές:

.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 6.0)
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςStatistics, DPhil, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Oxford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 39 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Oxford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Oxford

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι ένα διάσημο ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην Οξφόρδη της Αγγλίας και είναι το παλαιότερο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στον κόσμο. Αποτελείται από 39 εν μέρει αυτόνομες συστατικές σχολές, έξι ιδιωτικές αίθουσες και μια ποικιλία ακαδημαϊκών τμημάτων που χωρίζονται σε τέσσερα τμήματα: Ανθρωπιστικές επιστήμες, Μαθηματικές, Φυσικές και Βιολογικές Επιστήμες, Ιατρικές Επιστήμες και Κοινωνικές Επιστήμες.

Λίστα με 389 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Oxford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Oxford

προπτυχιακοί φοιτητές:
12425
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
9785
:
22210
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Στατιστική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Official Guide for an Oxford Applicant: Undergraduate (1/3) – What Oxford is Like
 • Our student stories – finding a place
 • Aula Education: Anders' advice for Economics & Management students
 • I am African, and Oxford was for me: Oxford MBA
 • The Master of Public Policy at Oxford (MPP)
 • How has Oxford changed you?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Oxford
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Στατιστική MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - £13810 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογιστική στατιστική και επιστήμη δεδομένων: PhD Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £25300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνικές στατιστικές PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστική και μηχανική μάθηση (Κέντρο διδακτορικής κατάρτισης EPSRC) DPhil Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus μερική απασχόληση
Στατιστική και επιχειρησιακή έρευνα (STOR-i) PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστικά στοιχεία PhD Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστικά στοιχεία PhD Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γονιδιωματική Ιατρική και Στατιστική DPhil Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστικά PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστικά DPhil Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης