University of Oxford
Στατιστική και μηχανική μάθηση (Κέντρο διδακτορικής κατάρτισης EPSRC) DPhil
University of Oxford - Πανεπιστήμιο του Oxford

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το CDT Στατιστικής και Μηχανικής Μάθησης είναι ένα τετραετές ερευνητικό πρόγραμμα DPhil (ή οκτώ χρόνια αν σπουδάζετε με μερική απασχόληση). Θα εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά ερευνητών στη στατιστική και τη μηχανική μάθηση, οι οποίοι θα αναπτύξουν ευρέως εφαρμόσιμες νέες μεθοδολογίες και θεωρίες και θα δημιουργήσουν μεθόδους που αφορούν συγκεκριμένες εφαρμογές, οδηγώντας σε ανακαλύψεις σε πραγματικά προβλήματα της κυβέρνησης, της ιατρικής, της βιομηχανίας και της επιστήμης.

Πρόκειται για το τμήμα της Οξφόρδης του StatML, ενός Κέντρου Διδακτορικής Κατάρτισης (CDT) EPSRC στη Στατιστική και τη Μηχανική Μάθηση, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Imperial College του Λονδίνου και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Το CDT θα σας παρέχει κατάρτιση τόσο σε ερευνητικές μεθοδολογίες αιχμής όσο και στην ανάπτυξη επιχειρηματικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων - βασικά στοιχεία που απαιτούνται από τους εργοδότες στη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις.

Θα αναλάβετε ένα σημαντικό, απαιτητικό και πρωτότυπο ερευνητικό έργο, το οποίο θα σας οδηγήσει στην απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. Δεδομένου του εύρους και του βάθους των ερευνητικών ομάδων του Imperial College και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, τα προτεινόμενα έργα θα κυμαίνονται από θεωρητικές έως υπολογιστικές και εφαρμοσμένες πτυχές της στατιστικής και της μηχανικής μάθησης, με μεγάλο αριθμό έργων που περιλαμβάνουν ισχυρές μεθοδολογικές/θεωρητικές εξελίξεις σε συνδυασμό με ένα δύσκολο πραγματικό πρόβλημα. Σημαντικός αριθμός έργων θα είναι υπό τη συνεπίβλεψη της βιομηχανίας.

Θα εκπονήσετε δύο μίνι-έργα κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους (το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μπορεί να διαφέρει για τους φοιτητές μερικής φοίτησης), με την προσδοκία ότι ένα από αυτά θα οδηγήσει στο κύριο ερευνητικό σας έργο. Στο στάδιο της εισαγωγής θα επιλέξετε ένα μίνι-έργο. Τα εν λόγω μίνι-έργα προτείνονται από την ομάδα εποπτών του τμήματος και τους βιομηχανικούς εταίρους. Θα εγκατασταθείτε στο ίδρυμα του κύριου επιβλέποντα του πρώτου μίνι-έργου.

Εάν η φοιτητική σας ιδιότητα χρηματοδοτείται ή συγχρηματοδοτείται από εξωτερικό εταίρο, το δεύτερο μίνι-έργο θα γίνει με τον ίδιο εξωτερικό εταίρο, αλλά θα διερευνήσει ένα διαφορετικό ερώτημα.

Στη συνέχεια, θα ξεκινήσετε την κύρια εργασία σας για το διδακτορικό δίπλωμα στις αρχές του τρίτου εξαμήνου, η οποία μπορεί να βασίζεται σε ένα από τα δύο μίνι-έργα. Όπου ενδείκνυται για την έρευνα, το έργο σας θα διεξάγεται από κοινού με τους κορυφαίους βιομηχανικούς εταίρους του CDT, και θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση σε στατιστικές έντασης δεδομένων σε μερικές από τις ισχυρότερες στατιστικές ομάδες στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία.

Παράλληλα με τις ερευνητικές σας εργασίες θα συμμετάσχετε σε μαθήματα διδασκαλίας που διαρκούν δύο εβδομάδες το καθένα. Τα βασικά θέματα θα διδαχθούν στην αρχή του πρώτου έτους (τα συγκεκριμένα ωράρια μπορεί να διαφέρουν για τους φοιτητές μερικής φοίτησης) και είναι τα εξής:

 • Σύγχρονη στατιστική θεωρία
 • Στατιστική μηχανική μάθηση,
 • Αιτιότητα- και
 • Μπεϋζιανές μέθοδοι και υπολογισμός.

Θα πρέπει επίσης να παρακολουθήσετε ορισμένα προαιρετικά μαθήματα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών σπουδών, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελούνται από επιλογές από τον ακόλουθο κατάλογο: Μπεϋζιανή μη παραμετρική, στατιστική υψηλών διαστάσεων, προηγμένη βελτιστοποίηση, δίκτυα, ενισχυτική μάθηση, μεγάλα γλωσσικά μοντέλα, συμμορφούμενη συμπερασματολογία, μεταβλητή Bayes και προηγμένοι υπολογισμοί Bayes, δυναμική και γραφική μοντελοποίηση πολυμεταβλητών χρονοσειρών, μοντελοποίηση γεγονότων και βαθιά μάθηση. Οι προαιρετικές ενότητες διαρκούν δύο εβδομάδες και παρέχονται με παρόμοια μορφή με τις βασικές ενότητες.

.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 6.0)
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςStatistics and Machine Learning (EPSRC Centre for Doctoral Training), DPhil, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Oxford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 39 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Oxford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Oxford

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι ένα διάσημο ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην Οξφόρδη της Αγγλίας και είναι το παλαιότερο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στον κόσμο. Αποτελείται από 39 εν μέρει αυτόνομες συστατικές σχολές, έξι ιδιωτικές αίθουσες και μια ποικιλία ακαδημαϊκών τμημάτων που χωρίζονται σε τέσσερα τμήματα: Ανθρωπιστικές επιστήμες, Μαθηματικές, Φυσικές και Βιολογικές Επιστήμες, Ιατρικές Επιστήμες και Κοινωνικές Επιστήμες.

Λίστα με 389 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Oxford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Oxford

προπτυχιακοί φοιτητές:
12425
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
9785
:
22210
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Official Guide for an Oxford Applicant: Undergraduate (1/3) – What Oxford is Like
 • The Master of Public Policy at Oxford (MPP)
 • How has Oxford changed you?
 • Our student stories – finding a place
 • Aula Education: Anders' advice for Economics & Management students
 • I am African, and Oxford was for me: Oxford MBA

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Oxford
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαδραστική τεχνητή νοημοσύνη PhD Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - - - Μπρίστολ Oncampus μερική απασχόληση
Τεχνητή νοημοσύνη και ευφυείς πράκτορες PhD Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστική και μηχανική μάθηση (Κέντρο διδακτορικής κατάρτισης EPSRC) DPhil Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus μερική απασχόληση
Πληροφορική: AIAI: Θεμελιώσεις και εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης, αυτοματοποιημένη συλλογιστική, πράκτορες, έρευνα έντασης δεδομένων MPhil Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus μερική απασχόληση
Κέντρο διδακτορικής εκπαίδευσης UKRI στη βιοϊατρική τεχνητή νοημοσύνη MRes Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική: ANC: Μηχανική Μάθηση, Υπολογιστική Νευροεπιστήμη, Υπολογιστική Βιολογία MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus μερική απασχόληση
Στατιστική MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - £13810 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογιστική στατιστική και επιστήμη δεδομένων: PhD Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £25300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνικές στατιστικές PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστική και μηχανική μάθηση (Κέντρο διδακτορικής κατάρτισης EPSRC) DPhil Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus μερική απασχόληση