University of Oxford
Γονιδιωματική Ιατρική και Στατιστική DPhil
University of Oxford - Πανεπιστήμιο του Oxford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή τη σελίδα ήταν σωστές κατά τη στιγμή της δημοσίευσης (Οκτώβριος/Νοέμβριος 2021).<MS&&> Για πλήρεις και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα του μαθήματος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης μέσω <MW&&>www.graduate.ox.ac.uk/ucas.</MW&&&>

Αυτό το τετραετές πρόγραμμα διδακτορικού διπλώματος στοχεύει να εκπαιδεύσει και να γαλουχήσει τους μελλοντικούς ηγέτες στην εφαρμογή της γονιδιωματικής για την προώθηση της ανθρώπινης υγείας, εξοπλίζοντάς τους με σύνολα δεξιοτήτων που καλύπτουν την πειραματική και αναλυτική γονιδιωματική επιστήμη, προκειμένου να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της γονιδιωματικής και να εξασκήσουν τις ιδιότητες της δίκαιης και εμπνευσμένης ηγεσίας που θα τους εμφυσήσουμε κατά τη διάρκεια του προγράμματος</MS&&>.

Το μάθημα αυτό συμμετέχει σε ένα συνεχιζόμενο πιλοτικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων μεταπτυχιακών φοιτητών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλοι οι υποψήφιοι αξιολογούνται δίκαια. Για το μάθημα αυτό, τα κοινωνικοοικονομικά δεδομένα που θα παράσχετε στο έντυπο αίτησης θα χρησιμοποιηθούν για να πλαισιώσουν τις διαδικασίες επιλογής και λήψης αποφάσεων, όπου έχουν παρασχεθεί. Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες σχετικά με την υποβολή του βιογραφικού σας σημειώματος στην ενότητα "Τρόπος υποβολής αίτησης" της παρούσας σελίδας, καθώς και τις πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο πιλοτικό πρόγραμμα.

Το πρώτο έτος περιλαμβάνει διδακτικές ενότητες που επικεντρώνονται στο πρώτο εξάμηνο. Στη συνέχεια, οι πρωτοετείς φοιτητές αναλαμβάνουν σύντομες ερευνητικές εργασίες σε έως και τρία εργαστήρια σε τρίμηνη εναλλαγή, με περαιτέρω εκπαίδευση και διδασκαλία προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μεμονωμένων φοιτητών. Τα ερευνητικά έργα και οι επισκέψεις σε εργαστήρια βοηθούν στην επιλογή του έργου DPhil που θα αναληφθεί κατά τα επόμενα τρία έτη του προγράμματος. Τα τρία τελευταία έτη του προγράμματος περιλαμβάνουν διδακτορική έρευνα υπό την επίβλεψη δύο επώνυμων επιβλεπόντων και μιας διδακτορικής επιτροπής. Συνιστάται στους υποψηφίους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου Εκπαίδευσης Διδακτόρων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους επιβλέποντες που συνδέονται με αυτό το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα επιδιώκει ενεργά την πρόσληψη φοιτητών με πολύ διαφορετικό υπόβαθρο, από τη γενετική έως τα καθαρά μαθηματικά, αλλά με κοινό χαρακτηριστικό την ακαδημαϊκή αριστεία και τον ενθουσιασμό για τον τομέα αυτό. Οι φοιτητές λαμβάνουν εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης, εποπτεία, καθοδήγηση και ποιμαντική υποστήριξη. Η προώθηση της αριστείας στην ερευνητική κουλτούρα διέπει όλες τις πτυχές του προγράμματος, με δέσμευση να υποστηρίζεται η δημιουργικότητα, να δίνεται προτεραιότητα στην ποικιλομορφία και την ένταξη και να προωθούνται οι βέλτιστες πρακτικές.

Πληροφορίες για το module Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

 • γονιδιωματικές και -νομικές τεχνολογίες (συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης μεθόδων, γονιδιωματικής μεμονωμένων κυττάρων, απεικόνισης, συστημάτων μοντέλων, CRISPR screens, γονιδιωματικής μηχανικής, πρωτεωμικής, μεταβολωμικής, διαλογής υψηλής απόδοσης)

 • λειτουργική γονιδιωματική (γονιδιακή ρύθμιση και επιγενετική)

 • βιολογία του γονιδιώματος (γενετική παραλλαγή, ανασυνδυασμός, ανθρώπινη ιστορία, εξέλιξη, παλαιογενωμική, γονιδιώματα παθογόνων)

 • γονιδιωματική των ασθενειών (μεντελικά, πολυπαραγοντικά χαρακτηριστικά, καρκίνος)

 • γονιδιωματική ανάλυση (βιοπληροφορική και στατιστική γενετική)

 • από τα γονίδια έως την κλινική απόδειξη της έννοιας (ολοκληρωμένος αγωγός ανάπτυξης φαρμάκων που καλύπτει την ανακάλυψη στόχων με βάση τη γενετική, τη δομική βιολογία, τη φαρμακευτική χημεία)

 • εφαρμογή της γονιδιωματικής στην κλινική (διάγνωση σπάνιων ασθενειών, θεραπευτική του καρκίνου, εξατομικευμένη ιατρική και γονιδιωματικές θεραπείες).

Οι διδακτικές ενότητες συνδυάζουν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, ενώ περαιτέρω κατάρτιση σε δεξιότητες είναι διαθέσιμη μέσω του Κέντρου Διδακτορικής Εκπαίδευσης Ιατρικών Επιστημών.

Διδασκαλία και μάθηση Το διδακτικό μέρος του μαθήματος θα παραδίδεται από ειδικούς διδάσκοντες, συμπεριλαμβανομένων έμπειρων κύριων ερευνητών και μεταδιδακτορικών επιστημόνων. Τα μεγέθη των τάξεων για τις διδακτικές ενότητες θα είναι συνήθως μεταξύ 5 και 20 φοιτητών ανάλογα με τη μορφή και το περιεχόμενο (η διάμεση τιμή εκτιμάται σε 12 φοιτητές). Ενθαρρύνεται επίσης η μάθηση μεταξύ ομοτίμων και η ανεξάρτητη μάθηση. Οι εργαστηριακές περιόδους θα τελούν υπό την επίβλεψη ενός κατονομαζόμενου κύριου ερευνητή. Ο φόρτος εργασίας είναι ανάλογος της πλήρους απασχόλησης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 6.0)
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGenomic Medicine and Statistics, DPhil, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Oxford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 39 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Oxford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Oxford

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι ένα διάσημο ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην Οξφόρδη της Αγγλίας και είναι το παλαιότερο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στον κόσμο. Αποτελείται από 39 εν μέρει αυτόνομες συστατικές σχολές, έξι ιδιωτικές αίθουσες και μια ποικιλία ακαδημαϊκών τμημάτων που χωρίζονται σε τέσσερα τμήματα: Ανθρωπιστικές επιστήμες, Μαθηματικές, Φυσικές και Βιολογικές Επιστήμες, Ιατρικές Επιστήμες και Κοινωνικές Επιστήμες.

Λίστα με 389 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Oxford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Oxford

προπτυχιακοί φοιτητές:
12425
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
9785
:
22210
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Στατιστική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Official Guide for an Oxford Applicant: Undergraduate (1/3) – What Oxford is Like
 • Our student stories – finding a place
 • Aula Education: Anders' advice for Economics & Management students
 • I am African, and Oxford was for me: Oxford MBA
 • The Master of Public Policy at Oxford (MPP)
 • How has Oxford changed you?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Oxford
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Στατιστική MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - £13810 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογιστική στατιστική και επιστήμη δεδομένων: PhD Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £25300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνικές στατιστικές PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστική και μηχανική μάθηση (Κέντρο διδακτορικής κατάρτισης EPSRC) DPhil Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus μερική απασχόληση
Στατιστική και επιχειρησιακή έρευνα (STOR-i) PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστικά στοιχεία PhD Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστικά στοιχεία PhD Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γονιδιωματική Ιατρική και Στατιστική DPhil Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστικά PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστικά DPhil Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης