University of Lincoln
Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons)
University of Lincoln - Πανεπιστήμιο του Lincoln

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων εγκληματολογικές και αρχαιολογικές επιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : εγκληματολογικές και αρχαιολογικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £21000 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £31000 £17000 - £23500 £19000 - £27500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε εγκληματολογικές και αρχαιολογικές επιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22282 £22394 £25260
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19551 - £25388 £17766 - £26526 £20398 - £30716

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι εγκληματολόγοι επιστήμονες εφαρμόζουν την επιστημονική εμπειρογνωμοσύνη για την παροχή αμερόληπτων αποδεικτικών στοιχείων σε ποινικές έρευνες. Εργάζονται όχι μόνο σε εργαστήρια, αλλά και σε τόπους εγκλήματος και σε αίθουσες δικαστηρίων. Η εξαιρετικά λεπτομερής εργασία τους περιλαμβάνει στοιχεία χημείας και βιολογίας που εφαρμόζονται σε τομείς όπως η τοξικολογία, η ανάλυση DNA και τα αποδεικτικά στοιχεία ιχνών. Το πτυχίο BSc (Hons) Forensic Science έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους φοιτητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται από τους ιατροδικαστές για να εργαστούν σε εργαστήρια, σε σκηνές εγκλήματος και σε αίθουσες δικαστηρίων, προκειμένου να εφαρμόσουν την επιστημονική εμπειρογνωμοσύνη στις ποινικές έρευνες. Το πτυχίο αυτό αποσκοπεί στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων σε μια σειρά εργασιών της εγκληματολογικής επιστήμης, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης τόπων εγκλήματος, της συλλογής φυσικών αποδεικτικών στοιχείων, της ανάλυσης δειγμάτων και της υπεράσπισης μαρτυριών. Αυτό το ακαδημαϊκά απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως προηγμένη χημική και βιολογική ανάλυση, ιατροδικαστική τοξικολογία και διαχείριση σκηνών εγκλήματος.

Η Chartered Society of Forensic Sciences παρέχει ένα σύστημα διαπίστευσης τόσο για προπτυχιακά όσο και για μεταπτυχιακά μαθήματα στην εγκληματολογική επιστήμη και σε συναφή θέματα. Η διαπίστευση παρέχεται υπό την προϋπόθεση ότι το περιεχόμενο του μαθήματος ανταποκρίνεται στα συστατικά πρότυπα της Εταιρείας, τα οποία παρέχουν έγκριση ποιότητας του μαθήματος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Forensic Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Lincoln

20% Επαγγέλματα πωλήσεων
20% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
20% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
15% Νομικοί επαγγελματίες
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα πωλήσεων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Ο τρόπος με τον οποίο θα αξιολογούνται οι φοιτητές σε αυτό το μάθημα θα διαφέρει για κάθε ενότητα. Θα μπορούσε να περιλαμβάνει εργασίες, όπως π.χ. διπλωματική εργασία ή δοκίμιο, γραπτές και πρακτικές εξετάσεις, ανάπτυξη χαρτοφυλακίου, ομαδική εργασία ή παρουσιάσεις, για να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του πτυχίου, οι φοιτητές μπορεί να λαμβάνουν διδασκαλία από καθηγητές, ανώτερους καθηγητές, λέκτορες, ερευνητές, επαγγελματίες, επισκέπτες εμπειρογνώμονες ή τεχνικούς, και μπορεί να υποστηρίζονται στη μάθησή τους από άλλους φοιτητές.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

From a minimum of 3 A Levels or equivalent qualifications. To include 32 UCAS Tariff Points from A Level Biology, Chemistry or Applied Science or equivalent qualification.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςForensic Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons)

Channel Islands £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Για κάθε μάθημα οι φοιτητές ενδέχεται να διαπιστώσουν ότι υπάρχουν πρόσθετα έξοδα. Αυτά μπορεί να αφορούν τον ειδικό ρουχισμό, τα υλικά ή τον εξοπλισμό που απαιτούνται, ανάλογα με το αντικείμενό τους. Ορισμένα μαθήματα παρέχουν ευκαιρίες στους μαθητές να αναλάβουν εργασίες πεδίου ή εκδρομές. Όπου αυτά είναι υποχρεωτικά, το κόστος για το ταξίδι, τη διαμονή και τα γεύματα μπορεί να καλύπτεται από το Πανεπιστήμιο και έτσι περιλαμβάνεται στα δίδακτρα. Όπου αυτά είναι προαιρετικά, οι φοιτητές θα πρέπει κανονικά (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά) να πληρώνουν οι ίδιοι τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και γεύματος.

Ορισμένα μαθήματα προσφέρουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε πρακτική άσκηση. Όταν οι φοιτητές συμμετέχουν σε προαιρετική πρακτική άσκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό ή σπουδάζουν στο εξωτερικό, θα πρέπει να καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής τους. Η πρακτική άσκηση μπορεί να διαρκέσει από λίγες εβδομάδες έως ένα ολόκληρο έτος, εάν οι φοιτητές επιλέξουν να πραγματοποιήσουν ένα προαιρετικό έτος στη βιομηχανία. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να εξασφαλίσουν ανεξάρτητη πρακτική άσκηση στη βιομηχανία. Οι καθηγητές μπορούν να παρέχουν υποστήριξη και συμβουλές στους φοιτητές που το χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Όσον αφορά τα συγγράμματα, το Πανεπιστήμιο παρέχει στους φοιτητές που εγγράφονται έναν πλήρη κατάλογο αναγνωσμάτων και η εκτεταμένη βιβλιοθήκη μας διαθέτει είτε υλικές είτε εικονικές εκδόσεις των βασικών κειμένων που πρέπει να διαβάσουν οι φοιτητές. Ωστόσο, οι φοιτητές μπορεί να προτιμούν να αγοράσουν κάποια από αυτά μόνοι τους και, ως εκ τούτου, θα είναι υπεύθυνοι για το κόστος αυτό.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Lincoln στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Lincoln

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Lincoln

Το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν είναι ένα δημόσιο ερευνητικό πανεπιστήμιο στο Λίνκολν της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται κοντά στο Brayford Pool, μια φυσική λίμνη στο κέντρο της πόλης του Λίνκολν. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα δίνει έμφαση στην ποιότητα της διδασκαλίας του, διασφαλίζοντας ότι οι φοιτητές φτάνουν στις εξετάσεις τους νιώθοντας όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι.

Λίστα με 168 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Lincoln - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Lincoln

προπτυχιακοί φοιτητές:
12300
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2580
:
14880
 • We Are STUDENT LIFE | University Of Lincoln
 • International Students Reflect on their Time at University | University of Lincoln
 • International Student Stories | University of Lincoln
 • Postgraduate Experience at the University of Lincoln

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Lincoln (Main Site)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ιατροδικαστική έρευνα (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- 3% 14% £16750 127 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- 5% 5% £22180 135 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστικές και ιατρικές επιστήμες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- 0% 0% £22180 130 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογική επιστήμη (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- 5% 5% £22180 135 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με εγκληματολογική έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο της Cumbria
(University of Cumbria)
- - - £13250 - Καρλάιλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 0% £12600 136 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- 6% 8% £17800 134 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με εγκληματολογική επιστήμη BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- 5% 0% £15400 117 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική επιστήμη (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- 6% 7% £17800 128 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική επιστήμη με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του West London
(University of West London)
- 0% 15% £16250 104 Ealing Oncampus πλήρους απασχόλησης