University of West London
Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons)
University of West London - Πανεπιστήμιο του West London

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων εγκληματολογικές και αρχαιολογικές επιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : εγκληματολογικές και αρχαιολογικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £19500 £26000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £31000 £14500 - £25500 £19500 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε εγκληματολογικές και αρχαιολογικές επιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21025 £22394 £25260
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18043 - £24555 £17766 - £26526 £20398 - £30716

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στην ανίχνευση εγκλημάτων απαιτούν άρτια εκπαιδευμένους ιατροδικαστές. Στόχος μας είναι να καλύψουμε αυτή την ανάγκη δίνοντάς σας μια εμπεριστατωμένη βάση στην εγκληματολογική επιστήμη, που ενσωματώνει τις βιολογικές και χημικές επιστήμες, καθώς και τη διαδικασία της ποινικής έρευνας.

Κατατάσσεται στην 1η θέση για την Ιατροδικαστική Επιστήμη στο Λονδίνο, στην 21η θέση σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο (The Complete University Guide 2019) και έχει επιτύχει 100% συνολική ικανοποίηση των φοιτητών (NSS 2019). Επιπλέον, όλοι οι απόφοιτοί μας του 2017/2018 βρήκαν εργασία ή προχώρησαν σε περαιτέρω σπουδές εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους. Έχουμε λάβει εκπαιδευτική διαπίστευση και για τα δύο πτυχία μας από την Chartered Society of Forensic Sciences. Το πετύχαμε αυτό συνδυάζοντας εγκαταστάσεις αιχμής με ένα καινοτόμο φάσμα μεθόδων μάθησης, όπως

Προσομοίωση δραστηριοτήτων εργασίας σε περίπτωση, Πρακτικές καταστάσεις στον τόπο του εγκλήματος, Εκτεταμένες εργαστηριακές εργασίες, Μελέτες ερμηνείας προτύπων αίματος, Σενάρια παρουσίασης στο δικαστήριο.

Είμαστε υπερήφανοι για τις εγκαταστάσεις της αίθουσας εγκλήματος που επιτρέπουν αυθεντικά σενάρια εγκλήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης μοτίβων αίματος, τα οποία αποτελούν σημαντικό μέρος της εκμάθησης της Ιατροδικαστικής Επιστήμης στο UWL. Αυτά έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε τις θεωρητικές γνώσεις και τις τεχνικές συλλογής αποδεικτικών στοιχείων σε ένα πρακτικό πλαίσιο σκηνής εγκλήματος.

Επιπλέον, προσφέρουμε μια σειρά επιστημονικού αναλυτικού εξοπλισμού - συμπεριλαμβανομένης της αέριας χρωματογραφίας καθώς και φασματοσκοπίου Raman και εξειδικευμένου εξοπλισμού φωτισμού για την εγκληματολογική εξέταση αποδεικτικών στοιχείων (CrimeLites), ο οποίος αντικατοπτρίζει την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και την έρευνα της εγκληματολογικής επιστήμης. Το μάθημά μας θα σας προσφέρει μια καλή βάση στις εγκληματολογικές τεχνικές ώστε να είστε σε θέση να εξειδικευτείτε στον τομέα της εγκληματολογικής επιστήμης που έχετε επιλέξει και θα σας παρέχει βασικές δεξιότητες που θα σας στηρίξουν σε ένα νέο εγχείρημα. Θα αποκτήσετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο στην Ιατροδικαστική Επιστήμη αλλά και σε πολλές άλλες επαγγελματικές διαδρομές, όπως η επιστημονική, η νομική και η επιχειρηματική.

Στο τελευταίο έτος θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε στη βιομηχανία. Αυτή είναι μια πολύτιμη ευκαιρία, η οποία σας κάνει πιο ελκυστικούς σε πιθανούς εργοδότες, οι οποίοι συχνά αναζητούν υποψηφίους με προηγούμενη εμπειρία. Σε ορισμένους φοιτητές έχουν προσφερθεί θέσεις εργασίας ως αποτέλεσμα αυτής της εμπειρίας. Είμαστε υπερήφανοι για την προσωπική μας προσέγγιση. Καταλαβαίνουμε ότι η μετάβαση σε επίπεδο πτυχίου μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας και θέλουμε να σας υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο. Σε κάθε νέο φοιτητή θα ανατεθεί ένας προσωπικός καθηγητής, ο οποίος θα είναι σε θέση να σας παρέχει εξειδικευμένη υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της φοίτησής σας στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, διοργανώνουμε ένα ετήσιο συνέδριο για τους φοιτητές της Εγκληματολογικής Επιστήμης - αξιοποιώντας την τεχνογνωσία ανθρώπων της βιομηχανίας και της εγκληματολογικής έρευνας. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για προσωπικές επαφές με πιθανούς εργοδότες.

Παρακαλούμε να μας ακολουθήσετε και στους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να λαμβάνετε τακτικά ενημερωμένα νέα και έμπνευση στον τομέα της Εγκληματολογικής Επιστήμης: TWITTER: @CSIUWL FACEBOOK: "Forensic Science at UWL": "Forensic Science at UWL"

The Chartered Society of Forensic Sciences provides an accreditation system for both undergraduate and postgraduate courses in forensic science and related topics. Accreditation is given provided the course content meets with the Society's component standards which provide a quality endorsement of the course.

The Chartered Society of Forensic Sciences provides an accreditation system for both undergraduate and postgraduate courses in forensic science and related topics. Accreditation is given provided the course content meets with the Society's component standards which provide a quality endorsement of the course.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Forensic Science, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Επίπεδο 4

Αυτή η ενότητα θα παρουσιάσει την ανθρώπινη ανατομία. Θα σας δώσει μια εικόνα της σχέσης μεταξύ της δομής και της λειτουργίας του ατόμου σε επίπεδο συστήματος και ως πλήρως ολοκληρωμένου οργανισμού. Κάθε θεωρητική ενότητα θα υποστηρίζεται από μια εργαστηριακή πρακτική ενότητα.

Αυτή η ενότητα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε τις βασικές αρχές της χημείας. Θα αποκτήσετε επίσης εμπειρία στην εκτέλεση απλών πειραματικών διαδικασιών στο εργαστήριο και στη συζήτηση των αποτελεσμάτων. Επιπλέον, θα αναπτύξετε βασικές δεξιότητες ακαδημαϊκής γραφής και αριθμητικής εργασίας.

Αυτή η ενότητα θα εξετάσει τα μόρια, μεγάλα και μικρά, που συνθέτουν το ανθρώπινο σώμα. Θα παρέχει επίσης τις βασικές επιστημονικές έννοιες που στηρίζουν τις ενότητες που θα μελετήσετε σε υψηλότερο επίπεδο σε αυτό το μάθημα. Δεν θα χρειαστείτε προηγούμενα επιστημονικά προσόντα.

Η ενότητα αυτή θα εξετάσει την "επιστημονική βάση" και τη "βάση αποδείξεων" της ιατρικής. Η επιστημονική βάση παρέχει μια θεωρητική βάση για διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους και συχνά για προληπτικές στρατηγικές. Η τεκμηριωμένη προσέγγιση εξετάζει διαδικασίες και θεραπείες που λειτουργούν στην πράξη.

Αυτή η ενότητα σας εισάγει στα συστήματα, τις μεθόδους και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην αξιολόγηση, την εξέταση και τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων από σκηνές εγκλήματος και περιλαμβάνει προβλήματα που σχετίζονται με την ακεραιότητα και τη συνέχεια των αποδεικτικών στοιχείων. Μελέτες περιπτώσεων πραγματικών εγκλημάτων και πρακτικές ασκήσεις χρησιμοποιούνται για την εμπέδωση της μαθησιακής εμπειρίας. Διερευνάται επίσης η σχέση μεταξύ της πρακτικής εξέτασης σκηνών εγκλήματος, της κριτικής σκέψης και των διαδικασιών λήψης αποφάσεων. Περιλαμβάνεται ένας αριθμός εργαστηριακών συνεδριών όπου διερευνάται η εξέταση και η αντίληψη των ιχνών αποδεικτικών στοιχείων.

Θα εξετάσετε τη διαδικασία της ποινικής δικαιοσύνης στο σύνολό της, προσδιορίζοντας τα σημαντικά προδικαστικά, δικαστικά και μεταδικαστικά στάδια από τα οποία περνάει μια τυπική ποινική υπόθεση. Θα εξεταστούν επίσης πλήρως οι αρχές και οι αντιφάσεις της αντιδικίας και οι βασικές ιδέες που στηρίζουν τη λειτουργία του ποινικού δικαίου. Στο τέλος αυτής της ενότητας, θα πρέπει να έχετε κατανοήσει καλά τη διαδικασία της ποινικής δικαιοσύνης και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το ποινικό δίκαιο στην πράξη. Αυτό θα επιτευχθεί με την εξέταση των επιμέρους τμημάτων του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης και του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Επίπεδο 5

Η ενότητα στοχεύει να εξηγήσει τη σημασία των ασφαλών πρακτικών εργασίας στα εργαστήρια, να εισαγάγει μια ποικιλία αναλυτικών μεθόδων και θεωρητικών γνώσεων στην εργαστηριακή πρακτική. Οι αναλυτικές τεχνικές περιλαμβάνουν χρωματογραφία και συνδεδεμένες τεχνικές, απορρόφηση στο υπεριώδες -ορατό, τεχνικές υπέρυθρου και Raman, φασματομετρία μάζας, φασματοσκοπία NMR και μικροσκοπία. Η διδασκαλία αποτελείται από πρακτικά εργαστηριακά μαθήματα, με εργασία σε ομάδες, που υποστηρίζονται από διαλέξεις. Οι φοιτητές συμμετέχουν σε εκτεταμένη πρακτική εργασία.

Σε αυτή την ενότητα, η οποία διερευνά πτυχές της μοριακής δραστηριότητας του κυττάρου και του νευρικού συστήματος, θα αναπτύξετε την κατανόησή σας για το πώς τα φάρμακα λειτουργούν σε μοριακό επίπεδο στο σώμα. Θα εξετάσουμε επίσης τις οδούς χορήγησης και τον τρόπο με τον οποίο τα φάρμακα κατανέμονται στο σώμα.

Το μάθημα αυτό χρησιμοποιεί μελέτες περιπτώσεων πραγματικών εγκλημάτων και πρακτικές ασκήσεις σε εικονικές σκηνές εγκλήματος για να διαφωτίσει τους ρόλους των διαφόρων επαγγελματιών που εμπλέκονται στη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, καθώς και τις πιθανές δυσκολίες που συναντώνται κατά τη διάρκεια ερευνών εγκλημάτων. Αυτές περιλαμβάνουν προβλήματα που σχετίζονται με την ακεραιότητα και τη συνέχεια των αποδεικτικών στοιχείων. Εξετάζονται επίσης συναφείς πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης των ικανοτήτων, καθώς και το ζήτημα της επικοινωνίας, για παράδειγμα, η αντίληψη του κοινού και οι σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης και η εξέταση ερευνητικών και επιστημονικών δεδομένων για τη συσχέτιση της στατιστικής τους αποδεικτικής αξίας. Επιπλέον, οι φοιτητές μαθαίνουν ορισμένες βασικές τεχνικές και μεθόδους της Εγκληματολογικής Επιστήμης σε περιβάλλον εγκληματολογικού εργαστηρίου.

Θα διερευνήσετε τις αρχές που διέπουν τον ερευνητικό σχεδιασμό και προγραμματισμό, την αναζήτηση πληροφοριών και την κριτική αξιολόγηση επιστημονικών στοιχείων, τη συλλογή δεδομένων, τη βασική στατιστική ανάλυση και τον τρόπο διάδοσης των ερευνητικών αποτελεσμάτων. Θα αποκτήσετε επίσης εμπειρία στη σύνταξη ερευνητικής πρότασης.

Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε να ενσωματώνετε τις θεωρητικές έννοιες και την εργαστηριακή εφαρμογή τους. Θα εξετάσετε το ρόλο των νουκλεϊκών οξέων στην καθοδήγηση της πρωτεϊνοσύνθεσης και των φαινοτυπικών χαρακτηριστικών του ανθρώπου, καθώς και το γενετικό αποτύπωμα και την ανάλυση του DNA.

Επίπεδο 6

Αυτή η ενότητα αποτελείται από θεωρητικά και βιωματικά στοιχεία και επιτρέπει την εξέταση και κριτική αξιολόγηση των θεωριών και εννοιών της εγκληματολογικής επιστήμης σε εφαρμοσμένες ρυθμίσεις.

Θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις γενικές αρχές των ερευνητικών μεθόδων και στη συνέχεια να τις εφαρμόσετε στην πράξη αναπτύσσοντας ένα σώμα ανεξάρτητης έρευνας υπό επίβλεψη. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί ως μια πλατφόρμα για τους φοιτητές να επιδείξουν μια σύνθεση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που έχουν αναπτύξει καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ενθαρρύνοντας την εφαρμογή κατάλληλων ερευνητικών μεθοδολογιών και υλικών στον τομέα της διαχείρισης του διεθνούς τουρισμού και/ή των αερομεταφορών.

Η ενότητα αυτή θα διερευνήσει το φάσμα των ναρκωτικών κατάχρησης, για παράδειγμα, τις αμφεταμίνες, τα οπιούχα και τα κανναβινοειδή. Θα εξετάσετε τους τρόπους κατάποσής τους, τη συστηματική πρόσληψη, την ανίχνευση εντός των σωματικών υγρών, καθώς και την ψυχολογική τους δράση και τις επιδράσεις τους. Θα εξετάσουμε επίσης τις ποινικές και νομικές επιπτώσεις των ναρκωτικών κατάχρησης.

Η ύλη που καλύπτεται σε αυτή την ενότητα παρέχει την ευκαιρία να αποκτήσετε βασικές γνώσεις για την κατανόηση πολλών πτυχών των Τεχνικών Ιατροδικαστικής Αξιολόγησης και Εξέτασης. Η ενότητα διερευνά τη σκηνή εγκλήματος από την οπτική γωνία του εγκληματολόγου-εξεταστή της εγκληματικής σκηνής. Χρησιμοποιώντας μια σειρά μελετών περίπτωσης που βασίζονται σε πραγματικά εγκλήματα θα εξεταστούν η ανάκτηση και η επεξεργασία των αποδεικτικών στοιχείων, η αξιολόγηση των πληροφοριών που προέρχονται από τα εγκληματολογικά στοιχεία και οι παράγοντες που επηρεάζουν τις διαδικασίες παρακολούθησης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Forensic Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του West London

15% Διοικητικά επαγγέλματα
15% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
15% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Pass Access to HE Diploma (τουλάχιστον 45 μονάδες στο επίπεδο 3)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 5.5
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςForensic Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Διεθνή £13250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του West London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 9 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του West London

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του West London

Το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου (UWL) είναι ένα κρατικά χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην Αγγλία. Το West London αποτελείται από οκτώ διαφορετικές σχολές: Το WestWall University αποτελείται από: Claude Littner Business School, London Geller College of Hospitality and Tourism, School of Computing and Engineering, College of Nursing, London College of Music, School of Law and Criminology, School of Human and Social Sciences και London School of Film.

Λίστα με 267 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του West London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του West London

 • Student life at the University of West London
 • BA (Hons) English and Creative Writing at the University of West London
 • BSc (Hons) Human Resource Management at the University of West London
 • BA (Hons) Graphic Design at the University of West London
 • BA (Hons) International Hotel Management at the University of West London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Ealing / Brentford
map marker Προβολή χάρτη
Main site - West London
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
84% 5% 1% £15900 133 Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική επιστήμη (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο της Cumbria
(University of Cumbria)
72% 0% 10% £7500 102 Καρλάιλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική έρευνα (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
91% 2% 4% £14000 114 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
76% 5% 5% £20118 £21124 134 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη εγκληματολογία με εγκληματολογική έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
85% 5% 5% £14500 125 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική έρευνα (Αστυνόμευση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
66% 5% 6% £14500 94 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογική επιστήμη και εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
85% 0% 15% £13200 100 Λούτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστικές & Ιατρικές επιστήμες BSc (Hons) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
70% 0% 22% £20118 £21124 134 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική Επιστήμη BSc (Hons) (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
76% 5% 5% £20118 £21124 134 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με εγκληματολογική έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο της Cumbria
(University of Cumbria)
72% 0% 0% £10500 120 Καρλάιλ Oncampus πλήρους απασχόλησης