University of Leeds
Διατροφή Msci (Hons)
University of Leeds - Πανεπιστήμιο του Leeds

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 60 αποφοίτους Nutrition Msci (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Διατροφή και Διαιτολογία από το Πανεπιστήμιο του Leeds για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Διατροφή και Διαιτολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
75 /100
60 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων επιστήμες τροφίμων

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Διατροφή και Διαιτολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £27500 £33500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £32000 £25000 - £32000 £23000 - £37500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε επιστήμες τροφίμων (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25149 £22989 £26005
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23025 - £28918 £17491 - £26517 £19383 - £31535

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η διατροφή είναι ένας ταχέως εξελισσόμενος κλάδος που επικεντρώνεται στην κατανόηση του ρόλου των τροφίμων, των θρεπτικών συστατικών και της συνολικής "διατροφής" στη διατήρηση της υγείας και την πρόληψη των ασθενειών. Οι διατροφολόγοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην παροχή και την εφαρμογή τεκμηριωμένων διατροφικών κατευθυντήριων γραμμών και διατροφικών συστάσεων, πράγμα που σημαίνει ότι το εύρος των επιλογών σταδιοδρομίας για τους εγγεγραμμένους διατροφολόγους είναι ευρύτατο.

Σε αυτό το ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα διατροφής (MSci, BSc), θα αποκτήσετε μια σταθερή κατανόηση της ανθρώπινης διατροφής και της επιστήμης της διατροφής, εξερευνώντας την επιστήμη που διέπει τις σχέσεις μεταξύ διατροφής και υγείας. Θα καλύψετε το διατροφικό περιεχόμενο των τροφίμων, τον ρόλο των διατροφικών επιλογών και το διατροφικό περιβάλλον που διαμορφώνει τις διατροφικές συμπεριφορές, ενώ θα μελετήσετε τις πιο ενημερωμένες διατροφικές και διαιτητικές συστάσεις και θα ορίσετε τι θεωρείται "υγιεινό" και για ποιον.

Θα μάθετε επίσης για τις επιστημονικές, κοινωνικές, συμπεριφορικές και ηθικές εκτιμήσεις που ενημερώνουν τις τρέχουσες συμβουλές δημόσιας υγείας και το επάγγελμα του διατροφολόγου, όλα στο πλαίσιο επίκαιρων θεμάτων όπως το παγκόσμιο πρόβλημα της παχυσαρκίας, η εξατομικευμένη διατροφή, οι φυτικές δίαιτες και η βιωσιμότητα.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα μάθετε έναν συνδυασμό βασικών θεμάτων διατροφής, παράλληλα με την απόκτηση γνώσεων σε άλλους εξειδικευμένους τομείς στον ευρύτερο τομέα των τροφίμων και της διατροφής, όπως τα συστήματα τροφίμων, η βιώσιμη κατανάλωση τροφίμων, η επιχειρηματικότητα και η ηγεσία. Αυτά, μαζί με τις ενότητες ανάπτυξης δεξιοτήτων, θα σας δώσουν τις τεχνικές δεξιότητες και την επαγγελματική εμπειρία που θα χρειαστείτε για να ακολουθήσετε μια καριέρα στον τομέα της διατροφής.

Καθώς είναι διαπιστευμένο από την Association for Nutrition, το πρόγραμμα αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε εγγεγραμμένος διατροφολόγος - μια ιδιότητα που πολλοί εργοδότες στη βιομηχανία απαιτούν και δίνουν προτεραιότητα τώρα, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας να εξασφαλίσετε την καριέρα που θέλετε.

Γιατί να σπουδάσετε στο Leeds:

 • Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από την Association for Nutrition και το Institute of Food Science and Technology.
 • Η παγκοσμίου φήμης έρευνά μας εδώ στο Leeds τροφοδοτεί το μάθημά σας και διαμορφώνει τη μάθησή σας με την τελευταία σκέψη σε τομείς της διατροφής και της δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής θρεπτικών συστατικών, του μεταβολισμού και της διατροφικής επιδημιολογίας.
 • Απολαύστε τη διδασκαλία από ειδικούς που παρέχονται από μια ομάδα προγράμματος που αποτελείται από ακαδημαϊκούς και ερευνητές που ειδικεύονται σε διάφορους κλάδους της επιστήμης των τροφίμων και της διατροφής.
 • Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εργαστείτε δίπλα στους ακαδημαϊκούς μας και να συμμετάσχετε στην πραγματική έρευνα που διεξάγεται στη Σχολή.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε εξαιρετικές εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, όπως συστάδες υπολογιστών και εργαστήρια διδασκαλίας που σας παρέχουν ένα περιβάλλον βιομηχανικών προδιαγραφών για την εκτέλεση πειραμάτων και την εκπόνηση εργασιών.
 • Βελτιώστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και δώστε στο βιογραφικό σας σημείωμα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πριν αποφοιτήσετε με τις ευκαιρίες μας για βιομηχανική πρακτική άσκηση. Οι στενοί μας δεσμοί με τη βιομηχανία έχουν δώσει σε προηγούμενους φοιτητές την ευκαιρία να εργαστούν - και να οικοδομήσουν επαγγελματικές σχέσεις με - βρετανικές και πολυεθνικές εταιρείες όπως οι Marks and Spencer, Sainsbury's και Nestlé.
 • Αποκτήστε ανεκτίμητη εμπειρία ζωής και προωθήστε την προσωπική σας ανάπτυξη με τα συναρπαστικά προγράμματα σπουδών μας στο εξωτερικό, που εκτείνονται σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.
 • Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το χρόνο σας στο Leeds συμμετέχοντας στον σύλλογό μας για την Επιστήμη Τροφίμων, όπου μπορείτε να διευρύνετε το ενδιαφέρον σας για τις σπουδές τροφίμων και να γνωρίσετε άτομα του κύκλου σπουδών σας εκτός διαλέξεων μέσω εκδρομών και κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως το καλοκαιρινό μπάρμπεκιου.

Διαπιστευμένος από το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (IFST).

Διαπιστευμένο από την Association for Nutrition (AfN) για σκοπούς επιλεξιμότητας για εγγραφή άμεσης εισόδου σε επίπεδο Associate στο UK Voluntary Register of Nutritionists (UKVRN).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nutrition Msci (Hons) από Πανεπιστήμιο του Leeds

25% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Διατροφή και Διαιτολογία

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Πρέπει να περιλαμβάνει: D3 στα Μαθηματικά D3 στη Φυσική

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees taught
  • no components less than 6.0
  • 6.0
  • Graduate Degrees research
  • no components less than 5.5
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
  • No components less than 5.5
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNutrition, Msci (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Leeds στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Leeds

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Leeds

Το Πανεπιστήμιο του Leeds είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και εδρεύει στο Leeds του West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται περίπου ένα μίλι βόρεια του κέντρου της πόλης του Λιντς και είναι επίσης κοντά στις δημοφιλείς φοιτητικές γειτονιές Hyde Park, Woodhouse και Headingley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Leeds - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Leeds

προπτυχιακοί φοιτητές:
26410
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
10335
:
36745
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διατροφολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Being a Postgraduate International Student at the University of Leeds
 • Biology | Undergraduate Degrees at University of Leeds
 • Study a PhD in the UK as an International Student at Leeds
 • Studying Psychology at the University of Leeds
 • Study BA Modern Languages and International Relations at the University of Leeds

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη τροφίμων και διατροφή Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή στον αθλητισμό και την άσκηση MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
64% 3% 20% £16500 143 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων και διατροφή με επαγγελματικές σπουδές Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Διαιτολογία MNutr Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
56% 5% 0% £28600 158 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαιτολογία MDiet Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
41% 0% 15% £14420 197 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαιτολογία MDiet Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- - - - - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
75% 5% 0% - 152 Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαιτολογία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £42350 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή στον αθλητισμό και την άσκηση MSc (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £14800 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή στον αθλητισμό και την άσκηση MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης