University of Huddersfield
Διατροφή στον αθλητισμό και την άσκηση MSc
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων συναφής υγεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £21500 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £16000 - £25000 £18000 - £29000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε συναφής υγεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22768 £20563 £24838
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19385 - £26379 £16024 - £24596 £19433 - £30376

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η σωστή διατροφή βοηθά στην επίτευξη βέλτιστων επιδόσεων στον αθλητισμό - στο πλαίσιο του κορυφαίου αθλητισμού, της προσωπικής κατάρτισης και των κοινοτικών πρωτοβουλιών, και αυτό το μάθημα μπορεί να οδηγήσει σε μια συναρπαστική και ικανοποιητική καριέρα.

Ένα ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό τετραετές πτυχίο, το Sport Exercise and Nutrition MSci έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα ενιαίο πτυχίο. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την εγγραφή ως διατροφολόγος αθλητισμού και άσκησης στο Μητρώο Διατροφής Αθλητισμού και Άσκησης (SENr), που τηρείται από τη Βρετανική Ένωση Διαιτολόγων.

Θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε σε βάθος πώς η διατροφή σχετίζεται με την άσκηση και την υγεία και την αθλητική απόδοση, με ενότητες που αφορούν την ανατομία και τη φυσιολογία, την πέψη και το μεταβολισμό, τις μεθόδους αξιολόγησης της διατροφής και τη διατροφή της άσκησης και της υγείας.

Γιατί να σπουδάσετε Διατροφή στον Αθλητισμό και την Άσκηση MSci στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield;

Η έρευνα των καθηγητών μας συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση της πραγματικής πρακτικής, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποκτήσετε τις πιο πρόσφατες γνώσεις του κλάδου.

Στην πανεπιστημιούπολη, θα επωφεληθείτε από εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, όπως τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια αθλητισμού και επιστήμης της άσκησης, καθώς και την αθλητική αίθουσα και τη σουίτα γυμναστικής.

Στο δεύτερο έτος, θα εξασφαλίσετε μια πρακτική άσκηση. Στο τρίτο έτος, θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε σε βάθος μια συγκεκριμένη πτυχή της διατροφής στο πλαίσιο της διπλωματικής εργασίας και, στο τέταρτο έτος, θα σπουδάσετε Διατροφή του Αθλητισμού και της Άσκησης σε μεταπτυχιακό επίπεδο, παρέχοντάς σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κατά την υποβολή αιτήσεων για θέσεις εργασίας.

Θα αναπτύξετε δεξιότητες για να εργαστείτε ως αθλητικός διατροφολόγος, συντονιστής φυσικής δραστηριότητας, σύμβουλος υγείας, υπεύθυνος αθλητικής ανάπτυξης, προσωπικός προπονητής και ειδικός σε θέματα άσκησης.

Επαγγελματικοί φορείς

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι εγκεκριμένο από το Μητρώο Διατροφής στον Αθλητισμό και την Άσκηση (SENr), πράγμα που σημαίνει ότι η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου αποτελεί το πρώτο βήμα προς την εγγραφή πτυχιούχου στο SENr (ένα εθνικά αναγνωρισμένο σήμα ποιότητας για την εργασία σας στον τομέα της διατροφής στον αθλητισμό και την άσκηση). Σημειώστε ότι για να αποκτήσετε δικαίωμα εγγραφής ως πτυχιούχος, θα πρέπει να προχωρήσετε στο τέταρτο έτος μεταπτυχιακών σπουδών και να αποκτήσετε μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Το μάθημα αυτό έχει εγκριθεί από το Chartered Institute for the Management of Sport and Physical Activity (CIMSPA). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε αναγνωρισμένα από τον κλάδο πρότυπα και προσόντα, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτών γυμναστηρίων, των προσωπικών εκπαιδευτών και της εργασίας με άτομα με μακροχρόνιες παθήσεις, τα οποία αναγνωρίζονται από σημαντικούς εργοδότες στον τομέα που είναι ευθυγραμμισμένος με το πτυχίο σας.

Γιατί Huddersfield;

Η ζωντανή και φιλική πανεπιστημιούπολη του Huddersfield είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές, ενώ η ίδια η πόλη προσφέρει πολλά να δείτε και να κάνετε, με καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις στην περιοχή και γύρω από αυτήν.

Εγκρίθηκε από το Chartered Institute for the Management of Sport and Physical Activity (CIMSPA).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Sport and Exercise Nutrition MSc από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

40% Επαγγέλματα πωλήσεων
40% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
4% Επαγγελματίες πληροφορικής
2% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
2% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
2% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Διοικητικά επαγγέλματα
1% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
1% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
1% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Η διδασκαλία θα γίνεται μέσω σεμιναρίων, ομαδικών εργασιών, πρακτικής εμπειρίας, φροντιστηρίων, ανεξάρτητης μελέτης και διαλέξεων. Η αξιολόγηση θα περιλαμβάνει εργασίες μαθημάτων, πρακτική μάθηση/μάθηση βάσει ικανοτήτων και εξετάσεις. Οι προδιαγραφές της ενότητάς σας/το εγχειρίδιο μαθημάτων σας παρέχει πλήρεις λεπτομέρειες για τα κριτήρια αξιολόγησης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

from a combination of Level 3 qualifications including an A Level in PE, Physics, Chemistry, Biology or Food Technology. If you are studying a Science A Level, the endorsement for practical work is essential and a requirement for entry to our degree course. Alternatively, the BTEC Subsidiary Diploma or National Extended Certificate in one of the following subjects: Applied Science, Sport or Sport and Exercise Science or NCFE Level 3 Certificate in Sport and Physical Activity is accepted.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/undergraduate-scholarships/

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSport and Exercise Nutrition, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διατροφή στον αθλητισμό και την άσκηση MSc

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £16500 έτος 1
Διεθνή £16500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα καλύπτουν το κόστος των σπουδών σας στο Πανεπιστήμιο, καθώς και τις χρεώσεις για εγγραφή, διδασκαλία, επίβλεψη και εξετάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση, τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και για το τι καλύπτουν τα δίδακτρα, ανατρέξτε στην ενότητα Δίδακτρα και χρηματοδότηση - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/ Αν είστε φοιτητής από την ΕΕ ή από το εξωτερικό και πρόκειται να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, επισκεφθείτε τις σελίδες International Fees and Finance για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα δίδακτρα και τη διαθέσιμη υποστήριξη - https://www.hud.ac.uk/international/fees-and-funding/. Παρακαλείστε να στείλετε email στο Γραφείο Οικονομικών Φοιτητών ([email protected]) ή να καλέσετε στο 01484 472210 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαιτολογία MDiet Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
- - - £15500 £16500 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων και διατροφή Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή στον αθλητισμό και την άσκηση MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- 3% 20% £16500 143 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων και διατροφή με επαγγελματικές σπουδές Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Διαιτολογία MNutr Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- 5% 0% £28600 158 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαιτολογία MDiet Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
- 0% 15% £14420 197 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαιτολογία MDiet Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- - - - - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαιτολογία MDiet Πανεπιστήμιο του Newcastle
(Newcastle University)
- - - - - Νιουκάστλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
- 5% 0% - 152 Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαιτολογία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £42350 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης