University of Glasgow
Γαλλικά/Επιχειρήσεις και Διοίκηση MA (Hons)
University of Glasgow - Πανεπιστήμιο του Glascow

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Γαλλικές Σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιχειρηματικές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22500 £23000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £25500 £19500 - £27500 £23000 - £35500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Γαλλικές Σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25176 £25547 £29788
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21026 - £30522 £19017 - £33488 £21820 - £40701

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΓΑΛΛΙΚΑ: - Τα γαλλικά περιλαμβάνουν τη μελέτη μιας βασικής ευρωπαϊκής και διεθνούς γλώσσας καθώς και των πολιτισμών που έχει επηρεάσει σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο του πτυχίου σας στα Γαλλικά μπορείτε να επιλέξετε να επικεντρωθείτε σε μια ολόκληρη σειρά θεμάτων, όπως τα γαλλικά κόμικς, το γαλλικό τραγούδι, η ταξιδιωτική γραφή, η μεσαιωνική Γαλλία και η σύγχρονη γαλλική ιστορία. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ: - Η μελέτη των επιχειρήσεων και της διοίκησης σας προσφέρει μια δομημένη εικόνα τόσο της θεωρητικής όσο και της πρακτικής διάστασης των οργανισμών και της διοίκησης. Θα επωφεληθείτε από τους συνεργατικούς δεσμούς μας με την τοπική βιομηχανία και το εμπόριο, οι οποίοι συμβάλλουν σημαντικά στο πρόγραμμα σπουδών. Η θεωρία και η πρακτική διδάσκονται μέσω μιας ποικιλίας καινοτόμων μεθόδων και ευκαιριών μάθησης.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: French/Business and Management, MA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αρχές της Διοίκησης περιγράφει τους σημερινούς μάνατζερ και τι συνιστά έναν αποτελεσματικό μάνατζερ.

Η εισαγωγή στο μάρκετινγκ εισάγει στις επικοινωνίες μάρκετινγκ, τη συμπεριφορά των καταναλωτών, το ψηφιακό μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και την τιμολόγηση, την ανάπτυξη προϊόντων και τη στρατηγική μάρκετινγκ.

Το μάθημα που θα σπουδάσετε στο έτος 1 εξαρτάται από το πόσο γαλλικά έχετε σπουδάσει προηγουμένως. Εάν έχετε εξετάσεις SQA Higher ή A-level στα γαλλικά (βαθμός Α ή Β), θα παρακολουθήσετε το γλωσσικό μάθημα για μη αρχάριους παράλληλα με το μάθημα γαλλικού πολιτισμού. Εάν είστε αρχάριος ή σχεδόν αρχάριος και έχετε κάποια προηγούμενη γλωσσική εμπειρία, μπορείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα επιπέδου 1 για αρχάριους, το οποίο παρέχει εντατικές βάσεις στην ανάγνωση, τη γραφή και την ομιλία των γαλλικών.

Η Οργανωσιακή Συμπεριφορά παρέχει το πλαίσιο μέσα στο οποίο υπάρχουν οι οργανισμοί.

Έτος 2

Η ανάλυση επιχειρηματικών αποφάσεων χρησιμοποιεί ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα για τη λήψη αποφάσεων.

Βασικές αρχές της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων εισάγει τη θεωρία και την πρακτική της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων.

Οι μαθητές που προχωρούν από το μάθημα αρχαρίων του πρώτου έτους σπουδάζουν συνήθως γαλλική κουλτούρα 1 παράλληλα με τα μαθήματα γαλλικής γλώσσας 2.

Η Διοίκηση Υπηρεσιών και Λειτουργιών περιγράφει τη θεωρία και την πρακτική της διοίκησης λειτουργιών.

Η επιχειρηματικότητα εισάγει τις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας και το ρόλο που διαδραματίζει στην κοινωνία.

Στο δεύτερο έτος, θα επεκτείνετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες στα μαθήματα γλώσσας και πολιτισμού χρησιμοποιώντας αυθεντικά γαλλικά κείμενα και πηγές μέσων ενημέρωσης.

Έτος 3

Εάν προχωρήσετε στην επιλογή Honours, θα περάσετε το τρίτο έτος σας στο εξωτερικό, συνήθως είτε εργαζόμενοι ως βοηθοί γλωσσολόγοι σε σχολείο είτε σπουδάζοντας σε πανεπιστήμιο. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει διάφορα προγράμματα ανταλλαγής και θα σας παρέχει υποστήριξη και συμβουλές.

Έτος 4

Παράλληλα με τις βασικές γλωσσικές σπουδές, θα μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα επιλογών, όπως λογοτεχνία, κινηματογράφος, ιστορία και άλλες πτυχές της γλώσσας και των πολιτισμών του γαλλόφωνου κόσμου.

Έτος 5

Παράλληλα με τις βασικές γλωσσικές σπουδές, θα μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα επιλογών, όπως λογοτεχνία, κινηματογράφος, ιστορία και άλλες πτυχές της γλώσσας και των πολιτισμών του γαλλόφωνου κόσμου.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους French/Business and Management MA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Glascow

30% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
15% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
0% Διδάσκοντες επαγγελματίες
0% Νομικοί επαγγελματίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιχειρηματικές σπουδές

Απαιτήσεις προσόντων

Πρόσθετες απαιτήσεις: ένα μάθημα ανθρωπιστικών σπουδών επιπέδου A.

AAAAA Higher ή AAAA Higher+B Advanced Higher (BBBB S5 ελάχιστο όριο για εξέταση) Πρόσθετες απαιτήσεις: Ανώτερα αγγλικά και ένα ανώτερο ανθρωπιστικό μάθημα.

Αποδεκτό σε κατάλληλο θεματικό πεδίο. Πρέπει να περάσει τουλάχιστον τα δύο τρίτα των ενοτήτων με αξιοκρατικό βαθμό.

36 (6,6,5 HL) - 32 (6,5,5 HL) Πρόσθετες απαιτήσεις: HL Αγγλικά και HL Ανθρωπιστικές επιστήμες.

Αποδεκτό σε κατάλληλο γνωστικό αντικείμενο.


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFrench/Business and Management, MA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Γαλλικά/Επιχειρήσεις και Διοίκηση MA (Hons)

Αγγλία £27750
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £27750
Ουαλία £27750
Channel Islands £27750
EU £8190
Σκωτία £8190
Διεθνή £79290

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

◾Το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης προσφέρει στους φοιτητές από την Αγγλία, τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουαλία ένα έτος δωρεάν διδάκτρων, πράγμα που σημαίνει ότι οι φοιτητές πληρώνουν μόνο για 3 πλήρη έτη αυτού του προγράμματος σπουδών και στη συνέχεια μειωμένα δίδακτρα 1820 λιρών για το υποχρεωτικό έτος στο εξωτερικό◾Υποστήριξη για φοιτητές από την Αγγλία, τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουαλία - Προσφέρουμε μια σειρά από υποτροφίες, υποτροφίες σε καλά καταρτισμένους φοιτητές από την Αγγλία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gla.ac.uk/scholarships/englandwalesandnorthernireland/ για περισσότερες λεπτομέρειες ◾Ο Οργανισμός χορήγησης φοιτητικών επιδομάτων για τη Σκωτία SAAS καταβάλλει τα δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο για τους επιλέξιμους φοιτητές που κατοικούν στη Σκωτία και στην ΕΕ εκτός από εκείνους της Αγγλίας, της Ουαλίας ή της Βόρειας Ιρλανδίας. Ελέγξτε την επιλεξιμότητά σας για χρηματοδότηση από το SAAS στο www.saas.gov.uk Πρέπει να υποβάλετε αίτηση για την πληρωμή των διδάκτρων σας στο SAAS πριν από την έναρξη κάθε έτους του προγράμματος σπουδών σας.Εάν δεν υποβάλετε αίτηση για χρηματοδότηση από το SAAS ή το SAAS διαπιστώσει ότι δεν είστε επιλέξιμοι, τότε θα είστε προσωπικά υπεύθυνοι για τα δίδακτρά σας.◾Πρόσθετα διεθνή δίδακτρα -Τα ακόλουθα πρόσθετα δίδακτρα ισχύουν: Το τέλος του Γενικού Συμβουλίου είναι £50. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διεθνή δίδακτρα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.gla.ac.uk/international/ ◾Το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης προσφέρει μια σειρά υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gla.ac.uk/scholarships/ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Glascow στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 35 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Glascow

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Glascow

Το αρχαίο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης κατέχει και διαχειρίζεται τρεις διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις: Gilmorehill, Garscube και την πανεπιστημιούπολη Dumfries. Το κύριο κτίριο για την πλειονότητα των φοιτητών είναι το Gilmorehill, όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πτυχίο από τα ποικίλα αντικείμενα των Ελευθέρων Τεχνών του πανεπιστημίου, καθώς και να συμμετάσχουν σε καλά χρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα. Η πόλη της Γλασκώβης έχει επάξια τη φήμη ότι διαθέτει μερικούς από τους πιο φιλικούς ντόπιους στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και ότι αποτελεί ένα από τα πολιτιστικά κέντρα της Σκωτίας.

Λίστα με 646 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Glascow - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Gilmorehill (Main) Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική και Διοίκηση με διεθνείς σπουδές MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
79% 10% 5% £25000 156 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων (Κοινωνικές επιστήμες) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
85% 0% 0% £70480 £81600 170 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προπονητική και Διαχείριση Κρίκετ (Ολοκληρωμένο Μάστερ) MSport Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
89% 1% 11% £13100 138 Ουόρσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση (διαφήμιση και εταιρική επικοινωνία) MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
59% 0% 5% £19380 101 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση με έτος θεμελίωσης MSci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
78% 2% 8% £14000 113 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση με ολοκληρωμένο μάστερ MSci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
78% 2% 8% £17500 113 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάστερ στις διεθνείς επιχειρήσεις με σύγχρονη γλώσσα MIBML Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
83% 0% 6% £16400 206 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων & Διοίκηση/Ισπανικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
76% 0% 0% £79290 209 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
92% 3% 3% £25700 150 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαελικά/Επιχειρήσεις και Διοίκηση MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
76% 0% 0% £70480 200 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης