University of Essex
Χρηματοοικονομικά (συμπεριλαμβανομένου του έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons)
University of Essex - Πανεπιστήμιο του Essex

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 230 αποφοίτους Finance (Including Year Abroad) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Διαχείριση, Ηγεσία από το Πανεπιστήμιο του Essex για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
72 /100
230 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Διαχείριση, Ηγεσία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Διαχείριση, Ηγεσία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £25500 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22500 - £30000 £18000 - £30500 £21500 - £39000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Διαχείριση, Ηγεσία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26306 £26036 £31123
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22778 - £31450 £19754 - £33898 £22700 - £42735

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ενδιαφέρεστε για το πώς λειτουργούν οι χρηματοπιστωτικές αγορές; Θέλετε να μάθετε για τη λήψη χρηματοπιστωτικών αποφάσεων και τις επενδύσεις; Θα θέλατε να ενταχθείτε σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αξιοσέβαστους χρηματοοικονομικούς ομίλους του Ηνωμένου Βασιλείου, με μερικούς από τους πιο ικανοποιημένους φοιτητές της Βρετανίας; Το μάθημα BSc Finance στο Essex Business School σας προετοιμάζει για μια ταχεία καριέρα σε οποιονδήποτε τομέα των χρηματοοικονομικών. Έχετε πρόσβαση στην εικονική αίθουσα διαπραγμάτευσής μας, όπου μπορείτε να διαπραγματεύεστε πολλαπλές αγορές από μία μόνο οθόνη με το κορυφαίο λογισμικό του κλάδου, X_TRADER. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πραγματικό Bloomberg Market Data Feed (B-PIPE), μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει, ώστε να εξασκηθείτε στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εργασιακό χώρο. Το μάθημα εξετάζει τις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο τα χρηματοοικονομικά διαμορφώνουν την ηγεσία, τη στρατηγική και τον προγραμματισμό στους οργανισμούς.

Τα θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • την τιμολόγηση των τίτλων στις χρηματοπιστωτικές αγορές
 • διαχείριση κινδύνων
 • εταιρική χρηματοοικονομική και λήψη χρηματοοικονομικών αποφάσεων
 • οικονομικά των επιχειρήσεων
 • ποσοτικές μέθοδοι
 • χρηματοοικονομική μοντελοποίηση
 • ανάλυση χαρτοφυλακίου

Χρησιμοποιούμε πραγματικά παραδείγματα για να εφαρμόσουμε τη θεωρία στην πράξη και να αναπτύξουμε την ικανότητά σας να αναλύετε στατιστικά στοιχεία. Η δεοντολογία στηρίζει όλη τη διδασκαλία μας, ώστε να αποφοιτήσετε με την ικανότητα να λαμβάνετε υγιείς και υπεύθυνες οικονομικές αποφάσεις προς όφελος των οργανισμών και των ενδιαφερομένων μερών τους. Το πρώτο έτος σπουδών σας διασφαλίζει ότι θα λάβετε μια πλήρως ολοκληρωμένη επιχειρηματική εκπαίδευση, εισάγοντας σας σε θέματα όπως το μάρκετινγκ, τα οικονομικά, η διοίκηση και η λογιστική. Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας στην πράξη, ολοκληρώνοντας ένα σε βάθος ανεξάρτητο ερευνητικό έργο ή μια διπλωματική εργασία. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε περαιτέρω ζωτικές δεξιότητες απασχολησιμότητας σε τομείς όπως η έρευνα, η διαχείριση έργων και η κριτική σκέψη. Το BSc Finance σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να ακολουθήσετε μια εξειδικευμένη πορεία στις εφαρμοσμένες ποσοτικές μεθόδους (AQM). Καθώς οι εργοδότες αναζητούν αποφοίτους με δεξιότητες ανάλυσης δεδομένων, το Πανεπιστήμιο του Essex είναι ένα από τα τρία μόλις πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν λάβει το καθεστώς Q-Step Affiliate. Με την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενοτήτων AQM, οι ποσοτικές σας δεξιότητες αποδεικνύονται στο πιστοποιητικό σπουδών σας και σας δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε υποτροφίες για πρακτική άσκηση για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην αξιολόγηση αριθμητικών στοιχείων, την ανάλυση δεδομένων και τον σχεδιασμό ερευνών. Το Essex Business School, όπου διδάσκεται αυτό το μάθημα, είναι συνεργάτης του IMC Advantage. Το μάθημα αυτό είναι ευθυγραμμισμένο με το πρόγραμμα σπουδών του Investment Management Certificate (IMC), το βασικό προσόν εισαγωγικού επιπέδου του κλάδου. Το University of Essex είναι επίσης μέλος του University Affiliation Program του CFA Institute, το οποίο μας επιτρέπει να χορηγούμε σε έως και έξι εξαιρετικούς φοιτητές κάθε χρόνο υποτροφία που καλύπτει τα δίδακτρα για τις εξετάσεις CFA Program Level One, ώστε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε Chartered Financial Analyst (CFA). Η απόκτηση αυτής της διάκρισης είναι ένας τρόπος για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα, εάν ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε καριέρα στη διαχείριση επενδύσεων.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις μέσω της επιταχυνόμενης διαδρομής Accredited degree.

Διαπιστευμένος από την Ένωση Ορκωτών Λογιστών (ACCA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Finance (Including Year Abroad) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Essex

20% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
20% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
0% Διοικητικά επαγγέλματα

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Διαχείριση, Ηγεσία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFinance (Including Year Abroad), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Χρηματοοικονομικά (συμπεριλαμβανομένου του έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £20500 έτος 1
Διεθνή £20500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα που εμφανίζονται είναι για την εγγραφή του 2024-25. Τα τέλη ενδέχεται να αυξηθούν για κάθε ακαδημαϊκή εισαγωγή και κάθε ακαδημαϊκό έτος σπουδών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Essex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Essex σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #6 
  • #76 
  Οικονομικά

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Essex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Essex

Το Πανεπιστήμιο του Essex, είναι ένα δημόσιο, ερευνητικό πανεπιστήμιο όπου η περιέργεια κυριαρχεί και η σκέψη έξω από το κουτί δεν ενθαρρύνεται απλώς, αλλά αναμένεται. Με έδρα την ομώνυμη κομητεία του Essex, η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Wivenhoe Park, κοντά στο Colchester. Εκεί στεγάζονται οι τρεις σχολές του πανεπιστημίου, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επιστήμες και Υγεία και Κοινωνικές Επιστήμες, καθώς και μια πολύ μεγάλη κοινότητα τοπικών κουνελιών και άλλων μικρών ειδών πανίδας, χαρακτηριστικών της αγγλικής υπαίθρου.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Essex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Essex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12070
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3690
:
15760
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Χρηματοοικονομικά": 2665 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life at The Towers - University of Essex Accommodation Colchester Campus
 • MA Jungian and Post-Jungian Studies at the University of Essex
 • Interview with Shaun Barbour, Top Undergraduate Law Graduate 2019 | University of Essex Online
 • Let’s Speak to our Modern Languages Graduates at the University of Essex
 • Why Study at Essex Business School in Southend?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Colchester Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
80% 0% 1% £25656 169 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομικά BAEcon Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
88% 10% 2% - 148 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
91% 5% 8% £19600 203 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
76% 0% 11% £17800 108 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
86% 0% 8% £16520 112 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά και Διοίκηση (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
72% 5% 9% £20500 116 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά (FinTech) με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
90% 5% 6% £27650 137 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά και Μαθηματικά BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £23800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομική με Νομική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
- - - £15000 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης