Aberystwyth University
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και πληροφορική BSc (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 70 αποφοίτους Accounting and Finance and Computing BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμη υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμη υπολογιστών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
86 /100
70 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμη υπολογιστών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28500 £30000 £34000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £33000 £20000 - £36500 £26500 - £46500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμη υπολογιστών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27292 £24928 £30229
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23191 - £32580 £19072 - £32499 £22098 - £41355

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το BSc Accounting and Finance and Computing στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth είναι ένα κοινό πτυχίο αριστείας που συνδυάζει τις βασικές αρχές της χρηματοοικονομικής, και της λογιστικής ενώ σας επιτρέπει να εξερευνήσετε περαιτέρω τις αλληλεπιδράσεις των οργανισμών, των εργαζομένων και άλλων ενδιαφερόμενων μερών μέσω των ψηφιακών τους δεσμεύσεων. Εκτός από τη διερεύνηση του λογισμικού, του υλικού και των τεχνικών πληροφορικής, επιτυγχάνεται έμφαση στις λογικές διαδικασίες και στην αποτελεσματική ανάπτυξη και διαχείρισή τους- ευθυγραμμίζοντας την κατανόηση της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής με την τεχνολογική υποστήριξη των επιχειρηματικών λειτουργιών.

Η αλληλεπίδραση της λογιστικής και της χρηματοοικονομικής και της πληροφορικής είναι ένα ιδιαίτερα δυναμικό και καινοτόμο περιβάλλον και η εστίαση αυτού του πτυχίου είναι να διευρύνετε τις σύγχρονες γνώσεις σας για τις εξελίξεις στον κλάδο και τις ευκαιρίες που δημιουργούν, καθώς αυτές συμβαίνουν. Θα εξερευνήσετε έννοιες και θεωρίες στη λογιστική, τη διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων, καθώς και περιεχόμενο και έννοιες που θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε πώς η τεχνολογία μπορεί να επιλύσει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων, όπως η δημιουργία και η εφαρμογή αλγορίθμων, η χρηματοοικονομική λογιστική, ο σχεδιασμός, η εφαρμογή και η αξιολόγηση συστημάτων λογισμικού, η ανάλυση χαρτοφυλακίων μετοχών και η λειτουργία χρηματοοικονομικών αγορών.

Γιατί να σπουδάσετε Λογιστική και Χρηματοοικονομική και Πληροφορική;

Το στοιχείο της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του πτυχίου είναι διαπιστευμένο από το Association for Certified Chartered Accountants (ACCA), Chartered Institute of Management Accounts (CIMA), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA), Chartered Insurance Institute (CII), Institute of Chartered Accountants of Scotland (ICAS). Επιπλέον, το υπολογιστικό στοιχείο αυτού του μαθήματος είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of IT (BCS) για λογαριασμό του Engineering Council, το οποίο σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων που περιλαμβάνουν ανάλυση, σχεδιασμό, επιλογή λύσεων και εφαρμογή.

Η αναγνώριση από τους διάφορους επαγγελματικούς φορείς καταδεικνύει την ποιότητα της διδασκαλίας που αναλαμβάνουν τα δύο ακαδημαϊκά τμήματα, διασφαλίζοντας ότι αποφοιτάτε με το καλύτερο δυνατό πτυχίο, ένα σημαντικό στοιχείο της συνεχιζόμενης αναγνώρισής μας από τον κλάδο ως ηγέτες στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη διδακτική αριστεία. Οι φοιτητές αυτού του μαθήματος θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ειδικά εργαστήρια Linux, Mac OS X και κεντρικούς διακομιστές και να έχουν πρόσβαση σε ρομποτικό εξοπλισμό, όπως Ardvinos, κινητά και ιστιοπλοϊκά ρομπότ. Δεδομένης της εφαρμοσμένης φύσης αυτού του πτυχίου, θα διδάσκεστε από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες της βιομηχανίας, εξασφαλίζοντας την ευκαιρία να βυθιστείτε δίπλα σε επαγγελματίες και τα δίκτυα που τους παρακολουθούν.

Τι θα μάθω;

Η ολιστική προσέγγιση της λογιστικής και της χρηματοοικονομικής στο πρώτο έτος σπουδών σας διερευνά τους τρεις βασικούς τομείς της χρηματοοικονομικής λογιστικής, της διοικητικής λογιστικής και της χρηματοοικονομικής διαχείρισης. Οι τρεις βασικοί τομείς της λογιστικής και της χρηματοοικονομικής σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε και να κατανοήσετε τις θεμελιώδεις αρχές αυτών των στοιχείων των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο της πληροφορικής θα εξερευνήσετε θέματα όπως η υποδομή υπολογιστών, η διαχείριση και η βελτιστοποίησή της, η ανάπτυξη και ο προγραμματισμός εφαρμογών στο διαδίκτυο και η μάθηση μέσω της εφαρμογής προβλημάτων και των λύσεων συλλογικών ομάδων σε αυτά.

Στο δεύτερο και τρίτο έτος σπουδών σας, θα ασχοληθείτε με βασικές έννοιες της λογιστικής και της χρηματοοικονομικής που περιλαμβάνουν τη χρηματοοικονομική και τη διοικητική λογιστική, τους ειδικούς κανόνες και πρακτικές της λογιστικής σε τομείς όπως ο έλεγχος και η φορολογία, η επιλογή χαρτοφυλακίου και η διαχείριση κινδύνων, η ανάλυση επενδύσεων και το γενικότερο επιχειρηματικό δίκαιο που διέπει τις ενέργειες των επαγγελματιών της λογιστικής και της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας. Στο πλαίσιο της πληροφορικής, θα εξερευνήσετε τις δομές δεδομένων και τον σχηματισμό και την εφαρμογή αλγορίθμων, τη διαδικασία ανάπτυξης και διανομής νέου επιχειρησιακού λογισμικού, απαντώντας στις αναδυόμενες προκλήσεις των επιχειρήσεων για τη βέλτιστη ενσωμάτωση του λογισμικού στις επιχειρηματικές διαδικασίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Accounting and Finance and Computing BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

60% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
0% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιστήμη υπολογιστών

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 62

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε κάθε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

IELTS (Academic) 6

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 62

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε κάθε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές/απομονωμένους φοιτητές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAccounting and Finance and Computing, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Λογιστική και χρηματοοικονομικά και πληροφορική BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £16520 έτος 1
Διεθνή £16520 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Λογιστική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
86% 10% 5% - 154 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
80% 0% 1% £25656 169 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομικά BAEcon Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
88% 10% 2% - 148 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική Επιχειρήσεων με βιομηχανική/επαγγελματική εμπειρία - Πρόγραμμα σπουδών Flying Start BSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική με βιομηχανική/επαγγελματική εμπειρία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
88% 10% 0% - 176 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
91% 5% 8% £19600 203 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
86% 0% 8% £16520 112 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
71% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομική με Νομική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
74% 0% 15% £15000 159 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
75% 3% 0% £20500 154 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης