University of Essex
Χρηματοοικονομικά και Διοίκηση (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons)
University of Essex - Πανεπιστήμιο του Essex

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 230 αποφοίτους Finance and Management (Including Foundation Year) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Διαχείριση, Ηγεσία από το Πανεπιστήμιο του Essex για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Διαχείριση, Ηγεσία.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Διαχείριση, Ηγεσία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Διαχείριση, Ηγεσία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £25500 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22500 - £30000 £18000 - £30500 £21500 - £39000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Διαχείριση, Ηγεσία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26306 £26036 £31123
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22778 - £31450 £19754 - £33898 £22700 - £42735

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το τετραετές μας BSc Finance and Management (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης), θα είναι κατάλληλο για εσάς εάν τα ακαδημαϊκά σας προσόντα δεν πληρούν ακόμη τις προϋποθέσεις εισαγωγής μας για την τριετή εκδοχή αυτού του προγράμματος και θέλετε ένα πρόγραμμα που αυξάνει τις γνώσεις σας στο αντικείμενο καθώς και βελτιώνει τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες προκειμένου να υποστηρίξει τις ακαδημαϊκές σας επιδόσεις.

Αυτό το τετραετές πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει ένα έτος θεμελίωσης (έτος μηδέν), το οποίο ακολουθείται από άλλα τρία έτη σπουδών. Κατά τη διάρκεια του Έτους Μηδέν, σπουδάζετε τρία ακαδημαϊκά μαθήματα σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών που έχετε επιλέξει, καθώς και ένα υποχρεωτικό μάθημα ακαδημαϊκών δεξιοτήτων. Από την πρώτη μέρα είστε φοιτητής του Essex, μέλος της παγκόσμιας κοινότητάς μας που εδρεύει στο πιο ποικιλόμορφο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Year Zero στο τμήμα Essex Pathways, προχωράτε στην ολοκλήρωση των σπουδών σας στο Essex Business School.

Από το πρώτο έτος θα συνεχίσετε να αναπτύσσετε τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες παράλληλα με τις ποσοτικές δεξιότητες που είναι κατάλληλες για τον χρηματοπιστωτικό τομέα και τις ποιοτικές, διαλεκτικές δεξιότητες που είναι κατάλληλες για τη διοίκηση και την ηγεσία. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει ευελιξία σταδιοδρομίας μετά την αποφοίτησή σας. Σας βοηθάμε να αναπτύξετε τις ποσοτικές δεξιότητες που είναι κατάλληλες για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, καθώς και τις ποιοτικές, διαλεκτικές δεξιότητες που είναι κατάλληλες για τη διοίκηση και την ηγεσία. Μπορείτε να επιδιώξετε να ηγηθείτε μιας οικονομικής ομάδας σε έναν οργανισμό, να ακολουθήσετε καριέρα ως οικονομικός αναλυτής ή να χρησιμοποιήσετε τις επιχειρηματικές σας γνώσεις για να εργαστείτε σε οποιονδήποτε τομέα της διοίκησης. Στο τρίτο έτος, έχετε επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αμειβόμενη πρακτική άσκηση για να αναπτύξετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες και να βελτιώσετε περαιτέρω το βιογραφικό σας σημείωμα.

Το πτυχίο BSc Finance and Management σας διδάσκει πώς οι επιχειρήσεις λαμβάνουν οικονομικές αποφάσεις και μελετά τις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές. Οι διοικητικές σας ενότητες αναπτύσσουν επίσης τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να γίνετε αποτελεσματικός ηγέτης.

Χρησιμοποιούμε πραγματικά παραδείγματα για να εφαρμόσουμε τη θεωρία στην πράξη και έχετε τακτικά πρόσβαση στην εικονική αίθουσα συναλλαγών μας. Εδώ, μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε δεδομένα, πληροφορίες και αναλύσεις του Bloomberg από τον πραγματικό κόσμο για τη λήψη καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων και να εξασκηθείτε στη διαπραγμάτευση μετοχών και τίτλων με τη χρήση του X_TRADER. Αυτό το κορυφαίο στον κλάδο λογισμικό σας δίνει τη δυνατότητα να συναλλάσσεστε σε πολλαπλές αγορές από μία μόνο οθόνη.

Τα θέματα διαχείρισης μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • διαχείριση, καινοτομία και νέες τεχνολογίες
 • οργανωτική συμπεριφορά
 • επιχειρηματική στρατηγική
 • διαχείριση ανθρώπινων πόρων
 • ηγεσία σε οργανισμούς

Τα θέματα χρηματοοικονομικών μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • εταιρική χρηματοδότηση
 • χρηματοοικονομική διαχείριση
 • ανάλυση χαρτοφυλακίου
 • χρηματοοικονομική μοντελοποίηση
 • διαχείριση κινδύνων
 • χρηματοπιστωτικές αγορές και συναλλαγές

Το πρώτο έτος σας εισάγει στα χρηματοοικονομικά, τη διοίκηση, τη λογιστική και τα οικονομικά, ώστε να λάβετε μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική εκπαίδευση. Καθώς το πρόγραμμα σπουδών σας εξελίσσεται, μπορείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες επιλέγοντας από μια σειρά προαιρετικών μαθημάτων.

Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας στην πράξη, ολοκληρώνοντας ένα σε βάθος ανεξάρτητο ερευνητικό έργο ή μια διπλωματική εργασία. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε περαιτέρω ζωτικής σημασίας δεξιότητες απασχολησιμότητας στους τομείς της έρευνας, της διαχείρισης του χρόνου και της κριτικής σκέψης.

Το μάθημα BSc Finance and Management διδάσκεται από το Essex Business School. Είμαστε μέλος του προγράμματος πανεπιστημιακής σύνδεσης του CFA Institute, το οποίο μας επιτρέπει να χορηγούμε σε έξι εξαιρετικούς φοιτητές κάθε χρόνο μια υποτροφία που καλύπτει τα δίδακτρα για τις εξετάσεις CFA Program Level One, ώστε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε Chartered Financial Analyst (CFA). Η απόκτηση αυτής της διάκρισης είναι ένας τρόπος για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα, εάν ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε καριέρα στη διαχείριση επενδύσεων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Finance and Management (Including Foundation Year) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Essex

20% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
20% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διοικητικά επαγγέλματα
0% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Διαχείριση, Ηγεσία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFinance and Management (Including Foundation Year), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Χρηματοοικονομικά και Διοίκηση (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £20500 έτος 1
Διεθνή £20500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα τέλη που εμφανίζονται αφορούν την εγγραφή για το 2024-25. Τα τέλη ενδέχεται να αυξηθούν για κάθε ακαδημαϊκή εισαγωγή και κάθε ακαδημαϊκό έτος σπουδών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Essex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Essex σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #6 
  • #76 
  Οικονομικά

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Essex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Essex

Το Πανεπιστήμιο του Essex, είναι ένα δημόσιο, ερευνητικό πανεπιστήμιο όπου η περιέργεια κυριαρχεί και η σκέψη έξω από το κουτί δεν ενθαρρύνεται απλώς, αλλά αναμένεται. Με έδρα την ομώνυμη κομητεία του Essex, η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Wivenhoe Park, κοντά στο Colchester. Εκεί στεγάζονται οι τρεις σχολές του πανεπιστημίου, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επιστήμες και Υγεία και Κοινωνικές Επιστήμες, καθώς και μια πολύ μεγάλη κοινότητα τοπικών κουνελιών και άλλων μικρών ειδών πανίδας, χαρακτηριστικών της αγγλικής υπαίθρου.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Essex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Essex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12070
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3690
:
15760
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 2665 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life at The Towers - University of Essex Accommodation Colchester Campus
 • MA Jungian and Post-Jungian Studies at the University of Essex
 • Interview with Shaun Barbour, Top Undergraduate Law Graduate 2019 | University of Essex Online
 • Let’s Speak to our Modern Languages Graduates at the University of Essex
 • Why Study at Essex Business School in Southend?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Colchester Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Welsh in the Professional Workplace, Business and Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £20500 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης