University of East Anglia
Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) MA
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) MA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Μάθετε να διδάσκετε αγγλικά σε αλλόγλωσσους στο UEA, προωθήστε τις προοπτικές καριέρας σας διεθνώς και βοηθήστε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους και να επικοινωνήσουν πέρα από τα σύνορα.

Περισσότεροι από 1,5 δισεκατομμύριο άνθρωποι μιλούν αγγλικά σε όλο τον κόσμο, και ο αριθμός αυτός είναι πιθανό να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να μαθαίνουν αγγλικά, η ζήτηση για υψηλής ποιότητας διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας θα αυξηθεί επίσης.

Με αυτό το μεταπτυχιακό TESOL από ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές απαιτήσεις του TESOL. Θα ξεκινήσετε μια καριέρα που θα σας επιτρέψει να εργαστείτε οπουδήποτε στον κόσμο και/ή να εξελίξετε την υπάρχουσα καριέρα σας σε οποιονδήποτε αριθμό διαφορετικών τομέων.

Περί αυτού του μαθήματος

Ο προσεκτικός σχεδιασμός αυτού του ακαδημαϊκού μεταπτυχιακού προγράμματος θα καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας ως σημερινού ή μελλοντικού επαγγελματία της αγγλικής γλώσσας. Θα αποκτήσετε σε βάθος εξειδίκευση στον τομέα σας και θα αποφοιτήσετε έτοιμοι να συμβάλλετε στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας παγκοσμίως, για παράδειγμα, ως δάσκαλος, υπεύθυνος χάραξης πολιτικής ή ακαδημαϊκός ερευνητής.

Κατά τη διάρκεια ενός έτους σπουδών πλήρους φοίτησης, θα αναπτύξετε τις προηγμένες δεξιότητες διδασκαλίας και εκμάθησης και θα καλλιεργήσετε ένα ευρύ φάσμα γνώσεων σχετικά με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών. Θα επωφεληθείτε επίσης από το βάθος της μελέτης που συνοδεύει αυτό το μοναδικό πρόγραμμα επιπέδου Μάστερ.

Θα σπουδάσετε με κορυφαίους ακαδημαϊκούς, οι οποίοι είναι ενεργοί ερευνητές και εκπαιδευτικοί στους τομείς της TESOL, της γλωσσικής εκπαίδευσης, της εφαρμοσμένης γλωσσολογίας και της εκπαίδευσης. Αυτοί οι εξαιρετικά έμπειροι επαγγελματίες έχουν εργαστεί σε διάφορες χώρες και θα μοιραστούν μαζί σας την παιδαγωγική/ερευνητική τους τεχνογνωσία.

Κατά τη διάρκεια του MA TESOL, θα αναπτύξετε κριτική επίγνωση τόσο της τρέχουσας πρακτικής όσο και της έρευνας στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς. Θα γίνετε επίσης ειδικός σε θέματα επαγγελματικής ευθύνης, ακεραιότητας και ηθικής - απαραίτητα για τη μετέπειτα σταδιοδρομία σας. Ταυτόχρονα, θα αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές και γλωσσικές σας δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένων μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων όπως η ανεξάρτητη μελέτη, η κριτική σκέψη και η αποτελεσματική προφορική και γραπτή επικοινωνία στα αγγλικά.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του χρόνου σας ως φοιτητής του MA TESOL στο UEA είναι η δυνατότητα να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σπουδών στις δικές σας ανάγκες. Για παράδειγμα, θα έχετε τη δυνατότητα να εκπονήσετε μια διατριβή, εστιάζοντας σε ένα ερευνητικό θέμα της επιλογής σας, ή να προσθέσετε στο εύρος των γνώσεών σας παρακολουθώντας πρόσθετες διδακτικές ενότητες.

Με την ολοκλήρωση του MA TESOL, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να αποκτήσετε ένα επιπλέον προσόν - το CELTA - με έναν τοπικό συνεργάτη μας. Θα έχετε τη δυνατότητα να το ξεκινήσετε αμέσως μετά το MA TESOL και θα επωφεληθείτε από μια προνομιακή τιμή.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) MA από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας www.uea.ac.uk για περισσότερες πληροφορίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

με τουλάχιστον 60 σε κάθε στοιχείο

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςTeaching English to Speakers of Other Languages (TESOL), MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**Κατάταξη πτυχίου: Πτυχίο Bachelor 2:1 ή ισοδύναμο **

Αντικείμενο πτυχίου: Αγγλική γλώσσα, αγγλική λογοτεχνία ή συναφές γνωστικό αντικείμενο της αγγλικής/γλωσσολογίας.

έξοδα

Δίδακτρα Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) MA

Channel Islands £9975
Αγγλία £9975
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9975
Σκωτία £9975
Ουαλία £9975
Διεθνή £21200

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Παιδαγωγικά

  • #23 
  • #35 
  Παιδαγωγικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #42 
  • #55 
  Παιδαγωγικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #21 
  • #201 
  Παιδαγωγικά

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #35 
  • #301 
  Παιδαγωγικά

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #37 
  • #370 
  Παιδαγωγικά
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και TESOL MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18800 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και TESOL (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £3470 - Πόρτσμουθ Online μερική απασχόληση
Εφαρμοσμένη γλωσσολογία και TESOL (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) (2 έτη) MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £5200 - Πόρτσμουθ Online μερική απασχόληση
Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) MA Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Διδασκαλία γλωσσών/Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) PgCert Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6610 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Διδασκαλία Αγγλικών σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
TESOL, Ηγεσία και Διοίκηση (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) (2 έτη) MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £5200 - Πόρτσμουθ Online μερική απασχόληση
Εκπαίδευση με TESOL (διδασκαλία αγγλικών σε ομιλητές άλλων γλωσσών) MA Πανεπιστήμιο Bishop Grosseteste
(Bishop Grosseteste University)
- - - £14700 - Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διδασκαλία Αγγλικών σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) (με πρακτική άσκηση) MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £18700 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
TESOL - Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης