University of East Anglia
Φιλοσοφία και πολιτική BA (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 110 αποφοίτους Philosophy and Politics BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
74 /100
110 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23500 £23000 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21500 - £29500 £17000 - £28000 £22500 - £37000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25521 £24295 £29937
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21809 - £30252 £18759 - £30958 £22486 - £40173

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Τα μεγάλα ερωτήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία είναι τόσο πολιτικά όσο και φιλοσοφικά. Είναι η δημοκρατία σπασμένη; Μπορούμε να επιτύχουμε περιβαλλοντική δικαιοσύνη; Θα πρέπει τα μέσα ενημέρωσης να τεθούν υπό αυστηρότερο έλεγχο;

Επειδή ο πολιτικός στίβος καθοδηγείται από μεγάλες ιδέες, η εφαρμογή της αυστηρής φιλοσοφικής σκέψης στις πολιτικές σας δεσμεύσεις και δράσεις θα έχει μεγάλα οφέλη για εσάς και την κοινότητά σας. Στο UEA, θα συνεργαστείτε με παγκόσμιους εμπειρογνώμονες τόσο στην πολιτική όσο και στη φιλοσοφία για να γίνετε ένας πιο ενημερωμένος πολίτης ή ίσως ακόμη και ένας μελλοντικός πολιτικός που θα κάνει εκστρατεία για αξιώματα ή ένας ακτιβιστής που θα προσπαθεί να αλλάξει τους όρους μιας κοινωνικά σημαντικής συζήτησης.

Το πτυχίο πολιτικής και φιλοσοφίας στο UEA θα σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών μαθημάτων που καλύπτουν συναρπαστικά ιστορικά και σύγχρονα θέματα φιλοσοφίας, πολιτικής θεωρίας και πολιτικής φιλοσοφίας, καθώς και τρέχουσες συζητήσεις για τις διεθνείς σχέσεις.

Περί αυτού του μαθήματος

Το πτυχίο Φιλοσοφίας και Πολιτικής του UEA έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας επιτρέπει να ασχοληθείτε εξίσου και με τους δύο κλάδους. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το πτυχίο προς την κατεύθυνση των βασικών σας ενδιαφερόντων, τα οποία μπορεί να ευθυγραμμίζονται περισσότερο με το ένα ή το άλλο αντικείμενο. Έχετε ευρεία επιλογή μαθημάτων σε κάθε κλάδο.

Οι ειδικοί της φιλοσοφίας στο UEA ασχολούνται με θέματα που αφορούν το μέλλον του πλανήτη μας - και των μελλοντικών γενεών. Παράλληλα με τη δυτική πνευματική και πολιτιστική κληρονομιά, από τους Αρχαίους Έλληνες μέχρι τα μεγάλα έργα της σύγχρονης πολιτικής φιλοσοφίας στη Δύση, θα κληθείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα στις παγκόσμιες φιλοσοφίες που καλύπτει μια σειρά στοχαστών από τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Θα μπορούσατε να εξερευνήσετε περαιτέρω την επιρροή του πολιτισμού σε μια σειρά από πολιτικά ζητήματα επιλέγοντας ενότητες στη φιλοσοφία της λογοτεχνίας και την αισθητική.

Οι πολιτικοί επιστήμονες και οι ειδικοί διεθνών σχέσεων του UEA θα καθοδηγήσουν τη μελέτη σας σχετικά με τα φιλοσοφικά θεμέλια της δημοκρατίας και θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη σύγκρουση μεταξύ διαφορετικών κοσμοθεωριών και την ιδεολογική βάση των ουτοπικών πολιτικών συστημάτων.

Θα καταλάβετε γιατί η φιλοσοφία είναι τόσο σημαντική για την πολιτική - και γιατί όλοι οι πολιτικοί θα πρέπει να έχουν καλύτερη κατανόηση των διαφορετικών παραδόσεων της σκέψης. Μερικές φορές βλέπουμε πολιτικούς και σχολιαστές που απογοητεύονται από την πρόχειρη σκέψη, την ανικανότητά τους να εντοπίσουν και να εκτρέψουν την άθλια ρητορική των συνεντευκτών ή την απλή παρανόηση βασικών διακρίσεων. Αυτές είναι παγίδες που θα μπορέσετε να αποφύγετε στη μελλοντική σας σταδιοδρομία κάνοντας έτσι τη διαφορά στο πώς μπορεί να μοιάζει μια μελλοντική πολιτική τάξη.

Μέχρι το έτος 2, θα είστε έτοιμοι να αποφασίσετε ποιες πτυχές της φιλοσοφίας και της πολιτικής θέλετε να ασχοληθείτε περαιτέρω, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε ίσο αριθμό μαθημάτων σε κάθε αντικείμενο είτε να επιλέξετε μια πιο εξειδικευμένη ομάδα μαθημάτων (είτε στη φιλοσοφία είτε στην πολιτική επιστήμη). Θα παρακολουθήσετε μία υποχρεωτική βασική ενότητα, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδυάσετε τις δεξιότητες, τις μεθόδους και τις έννοιες της φιλοσοφίας και της πολιτικής. Μπορείτε να εμβαθύνετε περαιτέρω στην κατανόηση των πολιτικο-φιλοσοφικών θεμάτων επιλέγοντας μια συμπληρωματική ενότητα στο έτος 3. Στο τελευταίο έτος, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε μια ενότητα ειδικού θέματος με ερευνητικό προσανατολισμό ή να εκπονήσετε μια διατριβή σε ένα θέμα που αντανακλά στενά τα ενδιαφέροντα και τις θεωρητικές σας δυνάμεις.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Philosophy and Politics BA (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

35% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Άλλοι επαγγελματίες υγείας

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συνιστώσα)

IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συνιστώσα)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhilosophy and Politics, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Φιλοσοφία και πολιτική BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £19250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #18 
  • #117 
  Κοινωνικές επιστήμες
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]
  • #27 
  • #176 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φιλοσοφία και κοινωνιολογία (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης και του έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
77% 0% 15% £19500 122 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία και Φιλοσοφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
68% 4% 5% £24500 138 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σκανδιναβικές Σπουδές και Φιλοσοφία BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
79% 5% 5% £26200 171 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Φιλοσοφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
72% 0% 10% £20450 £22700 134 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
82% 0% 10% £16700 109 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία, ηθική και ψυχολογία BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
65% 5% 10% £16675 129 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία, πολιτική και οικονομία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 7% 5% £20500 123 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 4% 10% £23900 207 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
74% 5% 5% £12500 109 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία και πολιτική (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
83% 5% 5% £19500 119 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης