University of East Anglia
Μαθηματικά MMath
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων λογοτεχνία στα αγγλικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : λογοτεχνία στα αγγλικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23500 £22000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £26000 £17000 - £26000 £21000 - £32500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε λογοτεχνία στα αγγλικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23199 £21500 £25635
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20097 - £26243 £16503 - £26311 £19271 - £32000

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Το υψηλού κύρους τετραετές πρόγραμμα σπουδών Master of Mathematics θα σας επιτρέψει να εμβαθύνετε και να αναπτύξετε περαιτέρω τα ενδιαφέροντά σας στα καθαρά και εφαρμοσμένα μαθηματικά.

Η ευέλικτη μορφή των μαθημάτων μας θα σας επιτρέψει να αποφασίσετε αν θέλετε να επικεντρωθείτε στα καθαρά μαθηματικά, στα εφαρμοσμένα μαθηματικά ή σε έναν συνδυασμό των δύο. Εκτός από τη μελέτη βασικών μαθηματικών θεωριών και τεχνικών, θα έχετε την ευκαιρία να εκπονήσετε μια σημαντική ερευνητική εργασία στο τελευταίο έτος σπουδών σας. Το έργο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όχι μόνο να σας επιτρέψει να βιώσετε την πρόκληση της ανεξάρτητης μελέτης και ανακάλυψης, αλλά και να αναπτύξετε δεξιότητες που είναι απαραίτητες για πολλές μελλοντικές σταδιοδρομίες.

Στο UEA, θα επωφεληθείτε από διεθνώς αναγνωρισμένη διδασκαλία με ερευνητικό προσανατολισμό και υψηλή αναλογία ακαδημαϊκού προσωπικού προς φοιτητές, εξασφαλίζοντας ότι θα αποφοιτήσετε με βαθιά κατανόηση των μαθηματικών και μεγάλες προοπτικές σταδιοδρομίας. Οι διαλέξεις συμπληρώνονται με διδασκαλία σε μικρές ομάδες στο πρώτο έτος και με τακτικά εργαστήρια στα επόμενα έτη, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε ποιοτικό χρόνο επαφής με καθηγητές παγκόσμιας κλάσης.

Περί αυτού του μαθήματος

Το τετραετές ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών μας είναι ιδανικό αν θέλετε να πάτε τις σπουδές σας στο επόμενο επίπεδο και να προετοιμαστείτε για να εργαστείτε στον ακαδημαϊκό ή ερευνητικό χώρο. Με μεγαλύτερο βάθος από το τριετές πρόγραμμα BSc, είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εξειδικευτείτε είτε στα καθαρά είτε στα εφαρμοσμένα μαθηματικά, ή σε συνδυασμό των δύο.

Θα ξεκινήσετε το πτυχίο σας αναπτύσσοντας τις υπάρχουσες μαθηματικές σας γνώσεις, προτού προχωρήσετε σε πιο προηγμένα θέματα καθώς το πρόγραμμα σπουδών εξελίσσεται. Στα μεταγενέστερα έτη, τα προαιρετικά μας μαθήματα σημαίνουν ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά σας.Στο δεύτερο και τρίτο έτος, μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμη και προαιρετικά μαθήματα από άλλες Σχολές, όπως η Σχολή Περιβαλλοντικών Επιστημών, η Σχολή Επιστημών Πληροφορικής ή η Σχολή Επιχειρήσεων του Norwich.

Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα επιλέξετε να παρακολουθήσετε ορισμένα πιο εξειδικευμένα και εμπεριστατωμένα μαθήματα μαθηματικών, τα οποία διδάσκονται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα τους. Θα αναλάβετε επίσης ένα σημαντικό ατομικό ερευνητικό έργο στο τελευταίο έτος. Αυτό θα σας δώσει εμπειρία ανεξάρτητης μελέτης και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε βασικές δεξιότητες σταδιοδρομίας, όπως η βιβλιογραφική ανασκόπηση, η κριτική σκέψη, η σύνταξη εκθέσεων και η προφορική παρουσίαση. Έτσι, δεν θα αποφοιτήσετε μόνο με βαθιά κατανόηση των μαθηματικών, αλλά και με εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας. Εάν ολοκληρώσετε τις σπουδές σας με διάκριση, ίσως θελήσετε να ενταχθείτε στην ενεργή ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών μας, καθώς το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών μας αποτελεί εξαιρετική προετοιμασία για μια καριέρα στην έρευνα - είτε στη βιομηχανία είτε σε ένα πανεπιστήμιο. Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές προκλητικές διαδρομές καριέρας που είναι ανοιχτές στους φοιτητές μας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μαθηματικών.

Αποποίηση ευθυνών

Οι λεπτομέρειες των μαθημάτων ενδέχεται να αλλάξουν. Θα πρέπει πάντα να επιβεβαιώνετε τις λεπτομέρειες στον ιστότοπο του παρόχου: **

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Mathematics MMath από Πανεπιστήμιο East Anglia

13% Διοικητικά επαγγέλματα
13% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
13% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
8% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
7% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
4% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
4% Επαγγελματίες νοσηλευτές
4% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
4% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για λογοτεχνία στα αγγλικά

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMathematics, MMath, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μαθηματικά MMath

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £20600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μαθηματικά

  • #16 
  • #22 
  Μαθηματικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #32 
  • #44 
  Μαθηματικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #18 
  • #301 
  Μαθηματικά
  GRAS Παγκόσμια Κατάταξη Ακαδημαϊκών Θεμάτων - ShanghaiRanking
  [Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2022]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εφαρμοσμένα Μαθηματικά": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαθηματικά MMath Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £19600 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με διεθνείς σπουδές MMath Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £27000 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με κατατακτήριο έτος MMath Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £25540 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με σπουδές στο εξωτερικό Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £29300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με ένα έτος στο εξωτερικό MMath Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά (4 έτη) MMath Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £25900 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £27000 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά MMath Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με ρωσικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £30160 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Φυσική Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης