University of East Anglia
Γεωλογία με γεωγραφία με ένα έτος στο εξωτερικό MSc
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 45 αποφοίτους Geology with Geography with a Year Abroad MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με φυσικές γεωγραφικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με φυσικές γεωγραφικές επιστήμες.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
80 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες της Γης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : φυσικές γεωγραφικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £24500 £30000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £27000 £19000 - £32000 £22500 - £36000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες της Γης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25007 £23850 £28896
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21799 - £28374 £19011 - £29656 £22324 - £36118

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός σεισμού; Τι συμβαίνει μέσα σε ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται; Πώς επηρεάζει τη Γη η πρόσκρουση ενός μετεωρίτη; Γιατί συμβαίνουν αιφνίδιες πλημμύρες και μπορούμε να τις σταματήσουμε;

Θα ακολουθήσετε ένα προηγμένο τετραετές πρόγραμμα που ακολουθεί μια πολύ σύγχρονη προσέγγιση της επιστήμης της Γης - μια προσέγγιση που συνδέει τη γεωλογία με τη φυσική γεωγραφία, την ανθρώπινη κοινωνία και ένα πλήθος επιφανειακών και περιβαλλοντικών διεργασιών. Θα βγείτε στο πεδίο ή στο εργαστήριο για να χρησιμοποιήσετε τις αρχές της γεωλογίας και της φυσικής γεωγραφίας για να εξερευνήσετε τομείς όπως τα ορυκτά καύσιμα, η γεωχημεία, οι σεισμοί, τα ηφαίστεια, η γεωμορφολογία και η υδρογεωλογία.

Θα εξερευνήσετε επίσης τις σχέσεις μεταξύ της δυναμικής Γης και άλλων κλάδων της γεωγραφίας και των περιβαλλοντικών επιστημών - μια ευκαιρία που δεν είναι συνήθως διαθέσιμη στα παραδοσιακά τμήματα γεωλογίας.

Θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμιά μας για ένα έτος - μαθαίνοντας μια νέα κουλτούρα και διαφορετικούς τομείς του αντικειμένου σας.

Περί αυτού του μαθήματος

Οι σπουδές Γεωλογίας με Γεωγραφία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη στερεά Γη και τις κοινωνικές συνέπειες των διεργασιών της - όπως τα ηφαίστεια, οι σεισμοί και οι πλημμύρες. Θα εξερευνήσετε την αλληλεπίδραση της ανθρώπινης κοινωνίας και της Γης χρησιμοποιώντας τη γεωλογία, τη γεωγραφία, τις κοινωνικές επιστήμες και τις βασικές επιστήμες, με τη δυνατότητα να εστιάσετε σε τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Εκτός από μια εισαγωγή στη γεωλογία στο πρώτο έτος, θα αποκτήσετε μια σημαντική βάση σε ερευνητικές δεξιότητες και θα εκτεθείτε σε μια σειρά περιβαλλοντικών προβλημάτων σε σχέση με το κλίμα, τους φυσικούς κινδύνους, τη χρήση γης, τη βιοποικιλότητα και την αειφορία. Καθώς προχωράτε στο πρόγραμμα σπουδών, θα εξειδικευτείτε, επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν θέματα όπως η γεωμορφολογία, η υδρολογία, τα ορυκτά καύσιμα, η γεωφυσική και οι γεωφυσικοί κίνδυνοι. Θα μελετήσετε επίσης προχωρημένες ενότητες επιπέδου μάστερ στο τελευταίο έτος και θα ολοκληρώσετε μια εμπεριστατωμένη ερευνητική εργασία.

Η τεράστια ερευνητική μας τεχνογνωσία σημαίνει ότι παρέχουμε διδασκαλία παγκόσμιας κλάσης και η διεθνής φήμη μας εξασφαλίζει ότι οι απόφοιτοι του UEA είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι. Ως απόφοιτος Γεωλογίας με Γεωγραφία, θα έχετε μεγάλη ζήτηση στον κλάδο. Οι απόφοιτοι της Σχολής Περιβαλλοντικών Επιστημών του UEA χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στην ευρύτερη κοινότητα των γεωεπιστημών για τα υψηλά επίπεδα εργαστηριακών, επιτόπιων και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που αποκτάτε κατά τη διάρκεια των σπουδών. Θα επωφεληθείτε επίσης από ένα ευέλικτο και προσαρμόσιμο πρόγραμμα σπουδών, όπου τα συμβατικά όρια των γνωστικών αντικειμένων διαλύονται για να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία.

Επιπλέον, αυτό το πτυχίο σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε το τρίτο έτος σπουδών σας και να ζήσετε στο εξωτερικό με έναν από τους πανεπιστημιακούς μας εταίρους ανταλλαγής στην Αυστραλασία, τη Βόρεια Αμερική ή την Ευρώπη. Η φοίτηση σε ένα πανεπιστήμιο σε άλλη χώρα είναι η ευκαιρία σας να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς και τρόπους ζωής και να σπουδάσετε σε ένα τμήμα όπου μελετώνται διαφορετικές πτυχές της Γεωλογίας και της Γεωγραφίας.

Αποποίηση ευθυνών

Διαπιστευμένο από τη Geological Society για τη μερική κάλυψη της απαίτησης εμπειρίας για Chartered Geologist.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Geology with Geography with a Year Abroad MSc από Πανεπιστήμιο East Anglia

20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
15% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για φυσικές γεωγραφικές επιστήμες

Απαιτήσεις προσόντων

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGeology with Geography with a Year Abroad, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Γεωλογία με γεωγραφία με ένα έτος στο εξωτερικό MSc

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £26100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #20 
  • #47 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #18 
  • #101 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]
  • #27 
  • #176 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Φυσικές Επιστήμες

  • #17 
  • #22 
  Γεωλογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #19 
  • #25 
  Γεωλογία

  [Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #13 
  • #101 
  Γεωλογία

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]
  • #21 
  • #350 
  Γεωλογία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Γεωλογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γεωλογία με Γεωγραφία Msci (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
80% 5% 5% £26100 129 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία MSc Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
89% 0% 0% £29700 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία Msci (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
91% 5% 5% £40940 174 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική Γεωλογία και Γεωτεχνική MSc Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
89% 0% 0% £29700 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Γης MEarthSci Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- 5% 5% £34800 193 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία πόρων και εξερεύνησης MSc Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
79% 0% 0% £35000 149 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία MSc Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
88% 5% 3% £25450 £28200 137 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 0% 12% £29300 160 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία με ένα έτος στο εξωτερικό Msci (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
91% 10% 5% £40940 175 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης