The University of Edinburgh
Γεωφυσική και Γεωλογία με επαγγελματική πρακτική άσκηση MEarthPhys
The University of Edinburgh - Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες της Γης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες της Γης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £24000 £28000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £26000 £19000 - £30500 £21000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες της Γης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24981 £24496 £28785
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21491 - £29019 £19181 - £30313 £22339 - £36076

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Έχετε:

 • Έχετε περιέργεια για το πώς λειτουργεί ο πλανήτης μας;
 • θέλετε να βοηθήσετε στην επίλυση μερικών από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας;

Τότε η γεωφυσική μπορεί να είναι για εσάς.

Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσουμε τον εκπληκτικό πλανήτη Γη, από τον καυτό πυρήνα του μέχρι τον φλοιό, τους ωκεανούς, την ατμόσφαιρα και όλα τα ενδιάμεσα.

Τι είναι η γεωφυσική;

Η γεωφυσική αφορά την κατανόηση των πολύπλοκων αλληλεπιδράσεων μεταξύ των συστημάτων της Γης. Εξερευνούμε τα πάντα, από το υγρό μέταλλο στον πυρήνα της Γης μέχρι τις κινούμενες ηπείρους στην επιφάνεια της Γης. Μελετάμε τη σύνθεση του βάθους της Γης και την ταχέως μεταβαλλόμενη σύνθεση της γήινης ατμόσφαιρας.

Επιστήμη των φυσικών καταστροφών

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη γεωφυσική για να παρακολουθήσουμε τις διαδικασίες που οδηγούν σε καταστροφικά γεγονότα. Για παράδειγμα, σεισμούς, τσουνάμι και ηφαιστειακές εκρήξεις.

Μεγάλη επιστήμη και μεγάλα δεδομένα

Χρησιμοποιούμε μια διαδικασία που ονομάζεται τηλεπισκόπηση για να συλλέξουμε τεράστιες ποσότητες δεδομένων. Συχνά λαμβάνουμε αυτά τα δεδομένα μέσω δορυφόρων, αεροσκαφών και μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Μπορούμε να συλλέγουμε δεδομένα από τις άκρες του διαστήματος μέχρι το κέντρο της Γης για να κατανοήσουμε, να μοντελοποιήσουμε και να προβλέψουμε πώς συμπεριφέρεται η Γη.

Επιστήμη υπολογιστών

Η χρήση της κωδικοποίησης και η κατασκευή υπολογιστικών μοντέλων μας βοηθά να κατανοήσουμε πολύπλοκα δεδομένα και να προβλέψουμε πώς θα συμπεριφερθεί η Γη στο μέλλον.

Περιβαλλοντική επιστήμη

Αναζητούμε τρόπους για την παροχή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επιπλέον, βρίσκουμε τα υλικά και τις τεχνολογίες που τις επιτρέπουν. Η γεωφυσική αφορά επίσης την κατανόηση της φυσικής των περιβαλλοντικών αλλαγών. Μπορούμε να αναζητήσουμε τρόπους για να μετριάσουμε τις βλαβερές επιπτώσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας και να αποκαταστήσουμε ζημιές του παρελθόντος.

Επιστήμη του κλίματος

Η κατανόηση του τρόπου αλληλεπίδρασης της ατμόσφαιρας και των ωκεανών μας επιτρέπει επίσης να προβλέψουμε τον αντίκτυπο των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στο ταχέως μεταβαλλόμενο κλίμα. Μπορούμε να συγκρίνουμε την πρόοδό μας προς ένα καθαρό μηδενικό μέλλον.

Επιστήμη πολλαπλών κλιμάκων

Η κατανόησή μας μπορεί να κυμαίνεται από το πώς τα άτομα συμπεριφέρονται κάτω από τεράστιες πιέσεις και θερμοκρασίες βαθιά μέσα στη Γη, μέχρι την εξέταση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ πλανητικών σωμάτων στο ηλιακό μας σύστημα και πέρα από αυτό.

Τα φέρνουμε όλα μαζί

Είναι η διεπιστημονικότητα και η διασυνδεδεμένη φύση της γεωφυσικής που καθορίζει μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε. Είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο η γεωφυσική διαδραματίζει τόσο ουσιαστικό ρόλο στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου και δίκαιου μέλλοντος για όλους μας.

Το να κάνεις τη διαφορά ξεκινά από εδώ. Είστε έτοιμοι;

Τι θα μάθω;

Το πτυχίο μας σας προσφέρει τα καλύτερα και από τα δύο θέματα.

Πολλοί άνθρωποι συγχέουν τη γεωλογία και τη γεωφυσική, καθώς και οι δύο κλάδοι μελετούν τη Γη και τον τρόπο λειτουργίας της. Για παράδειγμα, και οι δύο διερευνούν τους μηχανισμούς πίσω από την τεκτονική των πλακών.

Ωστόσο:

 • Οι γεωλόγοι επικεντρώνονται στην υλιστική επιφάνεια της Γης και την εξέλιξή της.
 • Οι γεωφυσικοί ασχολούνται κυρίως με τις φυσικές διεργασίες της Γης, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής της σύνθεσης και της ατμόσφαιρας.

Ως φοιτητής της γεωφυσικής και της γεωλογίας, θα μάθετε για:

 • οι μικροσκοπικές ιδιότητες των ορυκτών
 • η δομή και η σύνθεση της Γης
 • πώς οι δυνάμεις μεγάλης κλίμακας, όπως η βαρύτητα, η σεισμολογία και ο μαγνητισμός, διαμορφώνουν τη Γη
 • το παρελθόν της Γης μας για να προβλέψουμε και να διαφυλάξουμε το μέλλον της
 • ο αντίκτυπος της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής στον κόσμο μας

Σπουδάζοντας αυτό το πτυχίο, θα μάθετε από το ευρύ φάσμα έμπειρων ακαδημαϊκών μας σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων της επιστήμης της Γης.

Αγκαλιάζουμε μια πρακτική προσέγγιση στη μάθηση, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε τις περιζήτητες πρακτικές δεξιότητες.

Άνοιγμα σε έναν κόσμο δυνατοτήτων

Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ομάδες γεωγράφων, γεωεπιστημόνων και περιβαλλοντολόγων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 • Είμαστε πρωτοπόροι στην έρευνα που αποδεικνύει ότι τα ανθρωπογενή αέρια του θερμοκηπίου θερμαίνουν τον πλανήτη μας, γεγονός που συνέβαλε στη στήριξη της συμφωνίας του Παρισιού του 2015.
 • Συνεργαζόμαστε με μεγάλες διαστημικές υπηρεσίες για την παρακολούθηση του περιβάλλοντος με τη χρήση δορυφορικών δεδομένων.
 • Είμαστε 15οι στον κόσμο στην παγκόσμια κατάταξη QS World University Rankings 2023.

Ελάτε μαζί μας καθώς ο πλανήτης μας και η ανθρωπότητα αντιμετωπίζουν μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που γνωρίσαμε ποτέ.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Geophysics and Geology with Professional Placement MEarthPhys από Πανεπιστήμιο του Edinburgh

30% Επαγγελματίες πληροφορικής
15% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
15% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
5% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
5% Επαγγελματίες της θεραπείας

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιστήμες της Γης

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Συνολικά 65 με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 92

Σύνολο 92 με τουλάχιστον 20 σε κάθε στοιχείο. Δεν δεχόμαστε το TOEFL MyBest Score για να καλύψουμε τις απαιτήσεις μας για την αγγλική γλώσσα.

Cambridge English Advanced

Συνολικά 176 με τουλάχιστον 162 σε κάθε στοιχείο

Cambridge English Proficiency

Συνολικά 176 με τουλάχιστον 162 σε κάθε στοιχείο

Trinity ISE

ISE II με διακρίσεις και στις τέσσερις συνιστώσες

PTE Academic 62

Συνολικά 62 με τουλάχιστον 54 σε κάθε στοιχείο


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGeophysics and Geology with Professional Placement, MEarthPhys, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Γεωφυσική και Γεωλογία με επαγγελματική πρακτική άσκηση MEarthPhys

Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Σκωτία £1820 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £34800 έτος 1
Διεθνή £34800 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι Σκωτσέζοι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Student Awards Agency Scotland (SAAS) για την πληρωμή των διδάκτρων τους.

ΕΕ Στις 9 Ιουλίου 2020 η κυβέρνηση της Σκωτίας αποφάσισε να τερματίσει τα δωρεάν πανεπιστημιακά δίδακτρα για τους φοιτητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) από το 2021-22. Η πολιτική χρηματοδότησης για τους υπηκόους της ΕΕ και τις συναφείς ομάδες που ξεκινούν σπουδές το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 ή αργότερα θα είναι σύμφωνη με τα διεθνή δίδακτρα.

Οι διεθνείς φοιτητές πλήρους φοίτησης και οι φοιτητές της ΕΕ θα καταβάλλουν σταθερό ετήσιο ποσό διδάκτρων για τη διάρκεια του προγράμματός τους.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Edinburgh στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Edinburgh σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #1 
  • #19 
  Γεωγραφία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]
  • #1 
  • #26 
  Γεωγραφία
  GRAS Παγκόσμια Κατάταξη Ακαδημαϊκών Θεμάτων - ShanghaiRanking
  [Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2022]
  • #1 
  • #38 
  Κοινωνικές επιστήμες
  THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2022]

Φυσικές Επιστήμες

  • #2 
  • #8 
  Γεωλογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #1 
  • #22 
  Γεωλογία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]
  • #1 
  • #90 
  Γεωλογία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 38 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Σκωτίας και είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς άνοιξε το 1583. Το πανεπιστήμιο απολαμβάνει μεγάλη φήμη για τη συμβολή του στις διεθνείς ερευνητικές προσπάθειες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην ένταξή του στην ομάδα Russell, στο Universitas 21 και στο Una Europa. Το Εδιμβούργο προσφέρει στους κατοίκους του μια ιστορική αλλά και σύγχρονη πόλη, με έντονη νυχτερινή ζωή, αξιόπιστες δημόσιες συγκοινωνίες και φιλικούς ντόπιους.

Λίστα με 686 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Edinburgh - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Central area campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γεωλογία με Γεωγραφία Msci (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- 5% 5% £26100 129 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία MSc Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- 0% 0% £29700 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία Msci (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- 5% 5% £40940 174 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική Γεωλογία και Γεωτεχνική MSc Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- 0% 0% £29700 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Γης MEarthSci Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- 5% 5% £34800 193 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία πόρων και εξερεύνησης MSc Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- 0% 0% £35000 149 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία MSc Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- 5% 3% £25450 £28200 137 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 0% 12% £29300 160 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία με ένα έτος στο εξωτερικό Msci (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- 10% 5% £40940 175 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης