University of East Anglia
Ενεργειακή μηχανική με περιβαλλοντική διαχείριση MSc
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Energy Engineering with Environmental Management MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Είτε αναζητάτε μια νέα καριέρα στον ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο της μηχανικής είτε θέλετε να συμπληρώσετε το πρώτο σας πτυχίο, αυτό το πλήρως διαπιστευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc στην Ενεργειακή Μηχανική με Περιβαλλοντική Διαχείριση είναι η μοναδική σας διέξοδος στον τομέα της ενεργειακής μηχανικής.

Θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να συνεργαστείτε και να δικτυωθείτε με επαγγελματίες μηχανικούς από την πρώτη μέρα και θα διαπιστώσετε ότι το υλικό των μαθημάτων μας είναι μοναδικά προσαρμοσμένο στις τρέχουσες ανάγκες της βιομηχανίας, χάρη στη βιομηχανική συμβουλευτική μας επιτροπή. Αυτό κάνει τους αποφοίτους μας να ξεχωρίζουν και εξασφαλίζει ότι είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι από τους εργοδότες.

Περί αυτού του μαθήματος

Η μηχανική είναι η αναζήτηση λύσεων. Οι μηχανικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και οι σημερινοί μηχανικοί θα καθορίσουν την επόμενη βιομηχανική επανάσταση. Στόχος μας είναι να σας εφοδιάσουμε με την εμπειρία και την πνευματική ευελιξία που χρειάζεστε για να επιτύχετε καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας και στη μελλοντική σας σταδιοδρομία.

Αποστολή μας είναι να σας καθοδηγήσουμε στις αρχές και τις θεωρίες της ενεργειακής μηχανικής, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα είστε σίγουροι για τις επαφές με τους πελάτες και τη συνεργασία. Θα είστε εξοπλισμένοι με όλες τις κοινωνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσετε καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας και στην επαγγελματική σας ζωή.

Θα μάθετε τις θεμελιώδεις αρχές της ενέργειας και της ηλεκτρολογίας, καθώς και προηγμένα και σύγχρονα θέματα σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα συστήματα μετατροπής ενέργειας, τις τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και τις συμβατικές πηγές ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των αιολικών και κυματικών, της ηλιακής ενέργειας, της πυρηνικής ενέργειας, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Αυτό το πρόγραμμα MSc έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το East of England Energy Group (EEEGR) και είναι διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology (IET) και το Energy Institute. Το πρόγραμμα αντιμετωπίζει την εθνική και περιφερειακή έλλειψη αποφοίτων μηχανικών ενέργειας με υψηλά προσόντα. Ως αποτέλεσμα, οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος έχουν μεγάλη ζήτηση και πολλοί από αυτούς κατέχουν ήδη καίριες θέσεις στον τομέα της βιομηχανικής ενέργειας.

Το μάθημα αυτό προσφέρει συνεχείς ευκαιρίες σύνδεσης με επαγγελματίες μηχανικούς σε διάφορα περιβάλλοντα. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο κατά τη διάρκεια των ενοτήτων, σε εμπορικές εκδηλώσεις, σε συναντήσεις τοπικών κλάδων και σε εργασίες έργων. Το σημαντικότερο έργο σας - η διπλωματική σας εργασία - μπορεί να είναι βασισμένο στη βιομηχανία, υπό την καθοδήγηση της βιομηχανίας ή ένα ακαδημαϊκό ερευνητικό έργο. Τελικά, θα αποφοιτήσετε με βαθιά κατανόηση του μακροπρόθεσμου στόχου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παράλληλα με την ευρύτερη πραγματικότητα ενός βιώσιμου ενεργειακού μείγματος.

Το μάθημα παρέχεται από τη Σχολή Μηχανικών της Σχολής Θετικών Επιστημών - η οποία διαθέτει μια εντυπωσιακή βάση γνώσεων μηχανικής, ιδίως στις Σχολές Μαθηματικών, Περιβαλλοντικών Επιστημών, Βιολογικών Επιστημών, Επιστημών Πληροφορικής και Χημείας. Είμαστε διεθνώς γνωστοί για την έρευνα και τη διδασκαλία μας σε πολλούς συναφείς τομείς, συμπεριλαμβανομένων της Ενεργειακής Μηχανικής, των Ενεργειακών Υλικών, των Γεωφυσικών Επιστημών, των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και της Μηχανικής Συστημάτων Υπολογιστών, για να αναφέρουμε μερικά από αυτά. Η επιλογή στη Διαχείριση Περιβάλλοντος εκμεταλλεύεται τους δεσμούς μας με την παγκοσμίου φήμης Σχολή Περιβαλλοντικών Επιστημών.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Energy Engineering with Environmental Management MSc από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας www.uea.ac.uk για περισσότερες πληροφορίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με ελάχιστο βαθμό 6,0 στο γραπτό και προφορικό λόγο και 5,5 στην ακρόαση και την ανάγνωση

IELTS (Academic) 6

με ελάχιστο βαθμό 6,0 στο γραπτό και προφορικό λόγο και 5,5 στην ακρόαση και την ανάγνωση

Το UEA προσφέρει έναν περιορισμένο αριθμό υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές ύψους έως και 50% της αξίας των διδάκτρων- τα βραβεία αυτά βασίζονται στην ακαδημαϊκή αξία.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnergy Engineering with Environmental Management, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ Bachelor 2.1 ή ισοδύναμο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟΥ οποιοδήποτε συναφές αντικείμενο που περιλαμβάνει σημαντικό μαθηματικό περιεχόμενο. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Εισαγωγή με άλλα προσόντα ή εμπειρία θα ληφθεί υπόψη εάν η απαραίτητη μαθηματική και τεχνική εμπειρία έχει αποκτηθεί αλλού (π.χ. σχετική βιομηχανική εμπειρία). Οι αιτούντες που υποβάλλουν αίτηση για φοιτητική βίζα χρειάζονται πιστοποιητικό ATAS πριν υποβάλουν αίτηση.

έξοδα

Δίδακτρα Ενεργειακή μηχανική με περιβαλλοντική διαχείριση MSc

Channel Islands £11000
Αγγλία £11000
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £11000
Σκωτία £11000
Ουαλία £11000
Διεθνή £22750

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα μεταβάλλονται σύμφωνα με τις συμβουλές της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #39 
  • #929 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ενεργειακή Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
68% 5% 5% £26100 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρικά ενεργειακά συστήματα MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ενεργειακή Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
75% 11% 15% £15750 £16250 64 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανικός Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με βιομηχανική εμπειρία MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
92% 0% 0% £29700 150 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
- - - £15000 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
92% 0% 0% £29700 150 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
- - - £16100 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική (έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης