University of East Anglia
Ενεργειακή Μηχανική MEng (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Energy Engineering MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μηχανική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μηχανική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
68 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30004 £34063 £39731
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26953 - £33624 £27400 - £41840 £31149 - £50019

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Διευρύνετε και εμβαθύνετε στην κατανόηση της ενεργειακής μηχανικής με το τετραετές πτυχίο MEng.

Αυτό το ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ενεργειακή Μηχανική θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την ικανότητά σας να επιλύετε τις μεγαλύτερες προκλήσεις της κοινωνίας. Μέσω ολοκληρωμένων ευκαιριών μάθησης, θα αναπτύξετε ένα ολιστικό σύνολο γνώσεων και δεξιοτήτων που θα σας εξυπηρετήσει καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας ως μηχανικός και πέραν αυτών.

Η μηχανική είναι η αναζήτηση λύσεων. Οι μηχανικοί είναι αναμφισβήτητα οι σημαντικότεροι διαμορφωτές της κοινωνίας και θα καθορίσουν την επόμενη βιομηχανική επανάσταση. Η περιέργειά σας θα ενθαρρυνθεί και θα εμπλουτιστεί από την ημέρα που θα ξεκινήσετε το πρόγραμμα σπουδών, και θα φύγετε από εδώ ως απόφοιτος με πλούσια πρακτική εμπειρία και την πνευματική ευελιξία για να πετύχετε ως μηχανικός.

Αποστολή της Σχολής μας είναι να σας εφοδιάσει με όλες τις γνώσεις που θα χρειαστείτε για να ευδοκιμήσετε ως μηχανικός ενέργειας, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα έχετε αυτοπεποίθηση στις επαφές με τους πελάτες και στη λειτουργία ομάδων. Εκτός από τις γνώσεις και τις πρακτικές τεχνικές, θα αναπτύξετε όλες τις κοινωνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχετε σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σας και της μελλοντικής σας σταδιοδρομίας.

Αυτό το μάθημα ενεργειακής μηχανικής υποστηρίζεται από την Ομάδα Ενέργειας της Ανατολικής Αγγλίας (EEEGR) και είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Μηχανικής και Τεχνολογίας (IET). Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μεγάλες ενεργειακές βιομηχανίες και το δίκτυο προμηθειών τους. Το μάθημα διαμορφώνεται από τις διασυνδέσεις μας με τη βιομηχανία και το περιεχόμενό του συνδέεται στενά με τις δεξιότητες που απαιτεί η βιομηχανία. Θα επωφεληθείτε από ένα εντυπωσιακό επαγγελματικό δίκτυο που θα εμπλουτίσει τη μαθησιακή σας εμπειρία από την πρώτη ημέρα.

Περί αυτού του μαθήματος

Καθώς αυξάνονται οι επενδύσεις σε νέες πηγές ενέργειας, όπως η αιολική, η ηλιακή, η πυρηνική και τα βιοκαύσιμα, αυξάνεται και η ανάγκη για μηχανικούς ενέργειας με υψηλά προσόντα. Αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ανοίγει ένα σημαντικό φάσμα σταδιοδρομίας, εστιάζοντας στο βιώσιμο μέλλον της παραγωγής, χρήσης και παροχής ενέργειας.

Η Ανατολική Αγγλία αποτελεί σημαντικό κόμβο για τον ενεργειακό τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα πιθανών επαγγελματικών σταδιοδρομιών κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Για παράδειγμα, τα προηγούμενα έτη, οι φοιτητές έχουν απολαύσει επισκέψεις σε εγκαταστάσεις αιολικών πάρκων, σταθμούς παραγωγής ενέργειας από βιομάζα και χώρους λειτουργίας, καθώς και στον πυρηνικό σταθμό Sizewell, μαζί με διαλέξεις προσκεκλημένων από επαγγελματίες στον τομέα της ενέργειας.

Όλα τα μαθήματα μηχανικής στο UEA επωφελούνται από αυτή τη στενή σύνδεση με την τοπική βιομηχανία και αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί και παρέχεται σύμφωνα με τις ανάγκες της βιομηχανίας. Οι στενές συνεργασίες μας με μεγάλες τοπικές και εθνικές εταιρείες μηχανικών μας επιτρέπουν να υποστηρίξουμε και να ενθαρρύνουμε δεξιότητες που είναι κρίσιμες για τον τομέα, όπως η καινοτομία και οι δεξιότητες δικτύωσης. Οι απόφοιτοι αυτού του κύκλου σπουδών είναι οι μηχανικοί που χρειάζεται η ενεργειακή βιομηχανία, τώρα και μακροπρόθεσμα.

Κάθε ένα από τα μαθήματα μηχανικής μας ακολουθεί μια ολοκληρωμένη δομή προγράμματος για το πρώτο έτος. Αυτό σας δίνει μια ευρεία εικόνα των απίστευτων δυνατοτήτων της μηχανικής ως κλάδου. Από το δεύτερο έτος και μετά, θα επικεντρωθείτε περισσότερο στην ενέργεια. Θα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας και να προσαρμόσετε το πτυχίο σας στα δικά σας ενδιαφέροντα, επιλέγοντας προαιρετικά μαθήματα από άλλες Σχολές του UEA, όπως οι Περιβαλλοντικές Επιστήμες, οι Επιστήμες Πληροφορικής και τα Μαθηματικά, έτσι ώστε η μάθησή σας να είναι απεριόριστη.

Τα μαθήματα ενεργειακής μηχανικής είναι προσαρμοσμένα στον τομέα και διαπιστευμένα από το Institute of Engineering & Technology (IET).

Αποποίηση ευθυνών

Διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Ενέργειας (EI) για λογαριασμό του Συμβουλίου Μηχανικών για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως διπλωματούχος μηχανικός.

Διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Energy Engineering MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

40% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
35% Επαγγελματίες της θεραπείας
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μηχανική

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnergy Engineering, MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ενεργειακή Μηχανική MEng (Hons)

Channel Islands £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £26100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Περιβαλλοντική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χημική Μηχανική με Περιβαλλοντική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική Μηχανική, συμπεριλαμβανομένου ενός βιομηχανικού έτους MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική (έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
- - - £16100 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
- - - £15000 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρικά ενεργειακά συστήματα MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ενεργειακή Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
75% 11% 15% £15750 £16250 64 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανικός Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με βιομηχανική εμπειρία MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
92% 0% 0% £29700 150 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης