University of East Anglia
Επιστήμη δεδομένων MSc
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Data Science MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Αυτό το ΠΜΣ στην Επιστήμη Δεδομένων έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει αναλυτές δεδομένων με υψηλά προσόντα - ή επιστήμονες δεδομένων - για να σταδιοδρομήσουν σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Θα σας δοθεί μια εξαιρετική πρακτική και θεωρητική βάση στην εξόρυξη δεδομένων και τη στατιστική, με την ευκαιρία να προσαρμόσετε το πτυχίο σας μέσω ενοτήτων στην τεχνητή νοημοσύνη, την οπτικοποίηση, τον προγραμματισμό χειρισμού βάσεων δεδομένων και άλλα εξειδικευμένα θέματα.

Οι επιστήμονες δεδομένων εκτιμώνται ιδιαίτερα για τις προηγμένες, πρακτικές δεξιότητές τους και την αυξανόμενη σημασία τους για την επιτυχία μιας σύγχρονης επιχείρησης. Οι οργανισμοί σχεδόν σε κάθε κλάδο πρέπει να προμηθεύονται, να αναλύουν και να αξιοποιούν τεράστιες ποσότητες δεδομένων για να βοηθούν στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, οπότε θα έχετε εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας ως πτυχιούχος, καθώς και ένα ευρύ φάσμα μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ερευνητική ομάδα Επιστήμης Δεδομένων και Στατιστικής, η οποία έχει συνεισφέρει σημαντικά στον τομέα αυτό τα τελευταία 10 χρόνια, οπότε θα συνεργάζεστε άμεσα με πρωτοπόρους εμπειρογνώμονες.

Περί αυτού του μαθήματος

Οι οργανισμοί σήμερα διαθέτουν τεράστιο όγκο ακατέργαστων δεδομένων που παράγονται από τα μηχανογραφημένα λειτουργικά τους συστήματα. Πώς θα τα μετατρέψουν λοιπόν σε πληροφορίες υψηλής ποιότητας για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων; Χρειάζονται μια νέα γενιά αναλυτών δεδομένων που να κατανοούν τις αποτελεσματικές και αποδοτικές μεθόδους ανάλυσης δεδομένων και τη διαδικασία ανακάλυψης γνώσης και εξόρυξης δεδομένων (KDD).

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών - ένα από τα πιο καθιερωμένα στον τομέα αυτό με ιστορία άνω των 18 ετών - προσφέρει μια εξαιρετική πλατφόρμα για να σας βοηθήσει να χαράξετε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην ανάλυση δεδομένων.

Ως φοιτητής, θα γίνετε μέλος της ζωντανής ερευνητικής μας κοινότητας και θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες να προχωρήσετε σε διδακτορικό. Θα γίνετε μέλος μιας ερευνητικής ομάδας που έχει συνεισφέρει σημαντικά στις τεχνικές εξόρυξης δεδομένων και KDD - συμπεριλαμβανομένων των μεθοδολογιών KDD- χρήση μεταευρετικών μεθόδων για επαγωγή κανόνων και δέντρων- επαγωγή όλων των κανόνων- τεχνικές ομαδοποίησης- επιλογή υποσυνόλου χαρακτηριστικών- κατασκευή χαρακτηριστικών- ταξινόμηση χρονοσειρών καθώς και πολλές εφαρμογές στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, της ιατρικής και των τηλεπικοινωνιών.

Η ερευνητική ομάδα έχει συνεργαστεί σε ερευνητικά ή συμβουλευτικά έργα με ένα ευρύ φάσμα οργανισμών, όπως: Alston Transport, Derbyshire Police, Lanner Group, Master Foods, MET Office, National Air Traffic Services, Aviva, Process Evolution Ltd, Simultec AG Zurich, Virgin Money και Norwich City Football Club.

Θα αποφοιτήσετε με πλούσιες γνώσεις, διασυνδέσεις υψηλού κύρους και ερευνητική εμπειρία - που θα σας βάλει ένα βήμα μπροστά από άλλους αποφοίτους στην καριέρα σας ή στις περαιτέρω σπουδές σας.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Data Science MSc από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας www.uea.ac.uk για περισσότερες πληροφορίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

με 60 σε όλα τα στοιχεία

Το UEA προσφέρει έναν περιορισμένο αριθμό υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές ύψους έως και 50% της αξίας των διδάκτρων- τα βραβεία αυτά βασίζονται στην ακαδημαϊκή αξία.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςData Science, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

** ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ: Πτυχίο με άριστα - 2**1

ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΟΥ: Πληροφορική, Μαθηματικά ή συναφές αντικείμενο που υποδηλώνει ικανότητα στα μαθηματικά, τη στατιστική, το χειρισμό δεδομένων ή τη διαχείριση βάσεων δεδομένων.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν κάποια εμπειρία στον προγραμματισμό, είτε με τίτλους σπουδών είτε με εργασιακή εμπειρία.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη δεδομένων MSc

Channel Islands £5500 έτος 1
Αγγλία £5500 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £5500 έτος 1
Σκωτία £5500 έτος 1
Ουαλία £5500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εφαρμοσμένη Πληροφορική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
83% 5% 1% £27000 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Επιστήμη Δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
82% 5% 5% £27000 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων MSc Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με Επιστήμη Δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων με έτος ίδρυσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
- - - - - Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων με εφαρμοσμένη επιχειρησιακή πληροφορική με έτος θεμελίωσης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
- - - - - Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Επιστήμη Δεδομένων MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSc Επιστήμη Δεδομένων MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £17500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Master of Data Science (Social Analytics) MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £31500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Data Science MSc (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £15300 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης