University of Derby
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) με εγγραφή στο NMC MSc
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι νεοεισερχόμενοι νοσηλευτές θα αξιολογούνται ως κατάλληλοι για την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας στον τομέα που έχουν επιλέξει και θα είναι προετοιμασμένοι για την παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμου και σύνθετης φροντίδας σε διάφορα περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης. Θα είναι προετοιμασμένοι για ηγετικές θέσεις και θα είναι έτοιμοι για συνταγογράφηση.

 • Τα νοσηλευτικά μας προγράμματα είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με το νέο Future nurse του NMC: Νοσηλευτές: Πρότυπα επάρκειας για εγγεγραμμένους νοσηλευτές

 • Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, με δυνατότητα απόκτησης τόσο μεταπτυχιακού διπλώματος όσο και πλήρους μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) μέσα σε μόλις δύο χρόνια σπουδών πλήρους φοίτησης.

 • Τόσο το μεταπτυχιακό δίπλωμα όσο και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc οδηγούν σε εγγραφή στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής στο τέλος των διετών σπουδών, εφόσον πληροίτε τις απαιτήσεις του NMC.

 • Θα υιοθετήσετε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στη φροντίδα, θα αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής αξιολόγησης και θα αναπτύξετε τον επαγγελματισμό που απαιτείται για να ευδοκιμήσετε στη σταδιοδρομία σας ως νοσηλευτής.

 • Το μάθημα θα σας εφοδιάσει με ζωτικής σημασίας νοσηλευτικές δεξιότητες και η χρήση κλινικής εποπτείας καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε ανθεκτικότητα και αναστοχαστική πρακτική.

Το μάθημα αυτό στηρίζεται στην επιθυμία για παροχή ευγενικής και συμπονετικής νοσηλευτικής φροντίδας. Είναι διετές, πλήρους φοίτησης και υποστηρίζει όσους έχουν προηγούμενο πτυχίο (2:2 ή ανώτερο) να γίνουν εγγεγραμμένοι νοσηλευτές ψυχικής υγείας με επιταχυνόμενο ρυθμό. Θα χρειαστείτε επίσης προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε περιβάλλον χρηστών υπηρεσιών, που θα σας επιτρέψει να επιδείξετε τις δεξιότητες που στηρίζουν την επαγγελματική νοσηλευτική εγγραφή. Οι προηγούμενες εμπειρίες σας θα συμβάλουν στις ευκαιρίες μάθησης στο πλαίσιο του μαθήματος και όλες μαζί θα σας δώσουν το δικαίωμα να εγγραφείτε ως νοσηλευτής ψυχικής υγείας στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC), εφόσον πληροίτε τις απαιτήσεις του NMC.

Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τις ανάγκες του εργατικού δυναμικού της τοπικής περιοχής - το μάθημά μας παρέχεται στο πλαίσιο του τοπικού περιβάλλοντος υγειονομικής περίθαλψης και στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τους σπουδαστές μας να γίνουν εξειδικευμένοι νοσηλευτές που θα απασχολούνται σε τοπικό επίπεδο. Σπουδάζοντας αυτό το μάθημα μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στα πρότυπα και τις ικανότητες που περιέχονται στα NMC Standards for Pre-registration Nursing Programmes και στα Standards of proficiency for registered nurses (NMC 2018). Το μεταπτυχιακό δίπλωμα/MSc Nursing είναι ένα εντατικό πρόγραμμα σπουδών και θα χρειαστείτε δέσμευση, κίνητρα και επιθυμία για επιτυχία. Το πρόγραμμα έχει υψηλές προσδοκίες ότι είστε δεσμευμένοι και έτοιμοι να γίνετε ανεξάρτητοι μαθητές και ότι είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις ώρες θεωρίας και πρακτικής που απαιτούνται από το NMC και οι οποίες αντικατοπτρίζουν ένα πρόγραμμα σπουδών πλήρους φοίτησης.

Σημαντικός χρόνος πρακτικής άσκησης θα δαπανηθεί σε συνεργασία με ειδικευμένους νοσηλευτές, εφαρμόζοντας τη θεωρία στην πράξη για την ανάπτυξη βασικών κλινικών δεξιοτήτων και την ικανότητα να εργάζεστε ως επαγγελματίες στην πράξη. Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος θα βιώσετε μια μεγάλη ποικιλία πρακτικών περιβαλλόντων μάθησης σε όλη την περιοχή του Derbyshire. Αυτά τα περιβάλλοντα πρακτικής περιλαμβάνουν νοσοκομεία, κοινοτικά περιβάλλοντα, ιδιωτικούς, εθελοντικούς και ανεξάρτητους τομείς. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης, θα πρέπει να βιώσετε ένα πλήρες φάσμα σχημάτων βάρδιας που σχετίζονται με το περιβάλλον πρακτικής άσκησης στο οποίο θα τοποθετηθείτε.

Θα συμμετάσχετε σε προσομοίωση πρακτικής άσκησης υψηλής πιστότητας εντός του πανεπιστημίου και αναμένεται επίσης να συμμετάσχετε σε κλινική εποπτεία. Και τα δύο αυτά θα ενισχύσουν και θα υποστηρίξουν την ανάπτυξή σας ως σίγουρου και ικανού επαγγελματία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNursing (Mental Health) with NMC registration, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) με εγγραφή στο NMC MSc

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £14900 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας": 3720 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτική Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική παιδιού και νοσηλευτική ψυχικής υγείας MSc Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
72% 5% 7% £20900 170 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική Νοσηλευτική MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ψυχικής υγείας MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
73% 10% 4% £20900 158 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
MN Integrated Masters (Νοσηλευτική με μαθησιακές δυσκολίες) MNurs Πανεπιστήμιο του Chester
(University of Chester)
- - - - - Τσέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάστερ Νοσηλευτικής (Ψυχική Υγεία) MNurs Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
32% 0% 10% - 144 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MN Integrated Masters (Νοσηλευτική ψυχικής υγείας) MNurs Πανεπιστήμιο του Chester
(University of Chester)
81% 0% 12% - 118 Τσέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Master of Nursing (Ενηλίκων) MNurs Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MN Integrated Masters (Νοσηλευτική για παιδιά) MNurs Πανεπιστήμιο του Chester
(University of Chester)
- - - - - Τσέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Master of Nursing (Child) MNurs Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης