University of Derby
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) BSc (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 80 αποφοίτους Nursing (Mental Health) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Νοσηλευτική ψυχικής υγείας από το Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Νοσηλευτική ψυχικής υγείας.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
76 /100
80 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νοσηλευτική και Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Νοσηλευτική ψυχικής υγείας στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £25500 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21000 - £29000 £22500 - £33000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική και Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25584 £27171 £29986
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24953 - £30183 £21903 - £32218 £23682 - £35970

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σε μια εποχή που τα προβλήματα ψυχικής υγείας πλήττουν έναν στους τέσσερις του πληθυσμού, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για περισσότερους νοσηλευτές με εξειδικευμένες δεξιότητες. Το πρόγραμμα BSc (Hons) Nursing (Mental Health) σας προετοιμάζει για την υποστήριξη ομάδων πελατών με οξείες, ποικίλες και μακροχρόνιες παθήσεις.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ουσιαστική πρακτική εμπειρία για να διασφαλίσετε ότι θα ανταποκριθείτε στα αυστηρά επαγγελματικά πρότυπα. Αν θέλετε να υποστηρίξετε άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη, άγχος, άνοια και πολλές άλλες καταστάσεις, αυτό το μάθημα είναι η ιδανική πορεία. Θα εστιάσετε στις δυνάμεις και τους πόρους των ανθρώπων, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και μεγιστοποιώντας τις δυνατότητές τους. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε αυτό το μάθημα στην πανεπιστημιούπολη του Derby ή του Chesterfield.

Πώς θα μάθετε

Το μάθημα αυτό βασίζεται στο ήθος ότι όλοι έχουν δικαίωμα σε τεκμηριωμένη φροντίδα, ανεξάρτητα από το ιστορικό και τις συνθήκες που επικρατούν. Σας παρέχει τα εφόδια για να διαπρέψετε ως σίγουροι, ευέλικτοι και ικανοί νοσηλευτές ψυχικής υγείας. Σε κάθε στάδιο του κύκλου σπουδών, θα αξιοποιήσετε τους μακροχρόνιους δεσμούς μας με εργοδότες στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας. Θα επωφεληθείτε από εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπως η σουίτα κλινικών δεξιοτήτων και η υπερσύγχρονη σουίτα εμβύθισης. Θα μαθαίνετε από μια εξαιρετικά έμπειρη, ενθουσιώδη και ερευνητικά ενεργή ομάδα που σας παρέχει πλήρη υποστήριξη για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας. Αυτό το πρόγραμμα είναι μια ολιστική μαθησιακή εμπειρία, που επιτρέπει στους σπουδαστές να γίνουν συναισθηματικά ανθεκτικοί και μετασχηματιστικοί Νοσηλευτές του μέλλοντος. Πρόκειται για ένα τριετές πρόγραμμα πλήρους φοίτησης και οι σπουδαστές θα ολοκληρώσουν μια σειρά από ενότητες για να αναπτύξουν τις θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες για ασφαλή και αποτελεσματική νοσηλευτική πρακτική, όπου τα συμφέροντα των ανθρώπων που χρησιμοποιούν ή χρειάζονται νοσηλευτικές υπηρεσίες τίθενται πρώτα.

Ευκαιρίες και εμπειρίες

Υποχρεωτικό μέρος του μαθήματος είναι η πρακτική μάθηση, η οποία αντιστοιχεί στο 50% του συνολικού προγράμματος σύμφωνα με τα πρότυπα του NMC (NMC, 2018). Οι φοιτητές πρέπει να συμπληρώσουν τουλάχιστον 2300 ώρες πρακτικής μάθησης για να υποστηρίξουν την εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη. Η πρακτική μάθηση επιτυγχάνεται μέσω μιας ποικιλίας εμπειριών πρακτικής άσκησης, ώστε να αποκτήσετε ουσιαστική πρακτική εμπειρία συμμετέχοντας σε 24ωρη φροντίδα. Καθ' όλη τη διάρκεια, θα επωφελείστε από την υποστήριξη των Αξιολογητών Πρακτικής και των Υπευθύνων Πρακτικής, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την εμπειρία.

Επαγγελματικά διαπιστευμένο

Διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής, το πρόγραμμα αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε και να ασκήσετε το επάγγελμα του νοσηλευτή ψυχικής υγείας αμέσως μετά την αποφοίτησή σας.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου, θα έχετε το δικαίωμα να εγγραφείτε στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) και να ασκήσετε το επάγγελμα του ειδικευμένου νοσηλευτή ψυχικής υγείας, εφόσον πληροίτε τις απαιτήσεις του NMC. Με την εθνική έλλειψη νοσηλευτών σε εθνικό επίπεδο, θα ανακαλύψετε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας. Πολλοί από τους φοιτητές μας έχουν εξασφαλίσει θέσεις εργασίας πριν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και όλο και συχνότερα τους προσφέρονται θέσεις στα πρώτα στάδια του τρίτου έτους της εκπαίδευσής τους. Οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα χώρων υγείας και κοινωνικής φροντίδας, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων, οίκων ευγηρίας, κοινοτικών ρόλων, του εθελοντικού τομέα, των φυλακών και των ενόπλων δυνάμεων, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά. Πολλοί αναλαμβάνουν καθήκοντα σε χώρους όπου απέκτησαν εμπειρία κατά την πρακτική τους άσκηση.

Αναγνωρισμένος από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) με σκοπό την εγγραφή ως ειδικευμένος νοσηλευτής (ψυχικής υγείας).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nursing (Mental Health) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

100% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νοσηλευτική ψυχικής υγείας

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNursing (Mental Health), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) BSc (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας": 3720 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτικές σπουδές (ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - £15000 - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
57% 0% 8% £19500 117 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική για παιδιά και νέους BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Μαθησιακές δυσκολίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
78% 0% 5% £28800 146 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
56% 0% 5% £15860 £16655 134 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BN (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - 0 £9000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Παιδί) BSc Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης