University of Bolton
Πληροφορική (ανάπτυξη εφαρμογών) με έτος θεμελίωσης και βιομηχανική πρακτική άσκηση BSc (Hons)
University of Bolton - Πανεπιστήμιο του Bolton

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που φέρουν κινητές συσκευές, όπως smartphones, υπολογιστές tablet και wearables, συνεχίζει να αυξάνεται, το ίδιο συμβαίνει και με τις ευκαιρίες για τους προγραμματιστές εφαρμογών. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη - οι επιχειρήσεις χρειάζονται επίσης προσαρμοσμένες εφαρμογές για να επεξεργάζονται τα δεδομένα τους και να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Το πρόγραμμα σπουδών μας BSc (Hons) Computing (Application Development) με έτος θεμελίωσης και βιομηχανική πρακτική άσκηση είναι μια ιδανική διαδρομή σε αυτόν τον δυναμικό και εξελισσόμενο ψηφιακό κλάδο.

Αν και είναι δυνατόν να γίνετε προγραμματιστής εφαρμογών για κινητές συσκευές σπουδάζοντας ανεξάρτητα σύντομα διαδικτυακά μαθήματα, το πτυχίο μας BSc (Hons) Computing (Application Development) με έτος θεμελίωσης και βιομηχανική πρακτική άσκηση προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση που έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον ευρύτερο κλάδο της ανάπτυξης εφαρμογών. Η εστίασή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κατανοείτε πλήρως τις αρχές και τις έννοιες που διέπουν τις τεχνολογίες, τις γλώσσες προγραμματισμού, τις πλατφόρμες και τα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη και την εκτέλεση εφαρμογών. Στον ταχέως εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο, τα εργαλεία και οι τεχνολογίες εξελίσσονται ραγδαία και η καλή κατανόηση των βασικών αρχών της πληροφορικής θα σας βοηθήσει να παραμείνετε επίκαιροι, να προσαρμοστείτε στις αλλαγές και να διατηρήσετε τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να συνεχίσετε να αναπτύσσετε εμπορικά εφαρμογές υψηλής ποιότητας καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας σας.

Το έτος θεμελίωσης είναι το πρώτο έτος αυτού του πτυχίου, το οποίο προσφέρει εξαιρετικό υπόβαθρο στις βασικές αρχές της πληροφορικής, του προγραμματισμού και των μαθηματικών. Έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για σπουδές σε επίπεδο πτυχίου.

Μετά το έτος ίδρυσης, η εξειδικευμένη και αφοσιωμένη ομάδα μας θα σας υποστηρίξει ώστε να αποκτήσετε τις σε βάθος, ολοκληρωμένες δεξιότητες και την κατανόηση που χρειάζεστε για να αναπτύξετε εφαρμογές που είναι πραγματικά λειτουργικές, δημιουργικές και διαισθητικές - είτε πρόκειται για ασφαλείς, αποδοτικές επιχειρηματικές εφαρμογές είτε για εφαρμογές κινητών τηλεφώνων 5 αστέρων στις οποίες οι χρήστες επιλέγουν να επιστρέφουν. Συνδυάζοντας πτυχές της ανάπτυξης λογισμικού, του υπολογιστικού νέφους, της δικτύωσης και της ασφάλειας, θα σας υποστηρίξουμε ώστε να αποκτήσετε μια καλή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι κινητοί, επιτραπέζιοι και επιτραπέζιοι υπολογιστές αλληλεπιδρούν με τις εφαρμογές και τα αποθετήρια δεδομένων. Θα διερευνήσουμε τον σχεδιασμό για την εμπειρία του χρήστη, την ανάπτυξη πολλαπλών και διαπλατφορμικών πλατφορμών, τον έλεγχο και την αξιολόγηση της ασφάλειας, καθώς και τον τρόπο σχεδιασμού, διαχείρισης και υλοποίησης έργων εντός περιορισμών όπως οι απαιτήσεις των χρηστών, το χρονοδιάγραμμα και ο προϋπολογισμός.

Οι ισχυροί δεσμοί του τμήματος με τις επιχειρήσεις σημαίνουν ότι θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε πάνω σε "ζωντανές αναφορές" στις εργασίες σας, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το πραγματικό πλαίσιο και την εφαρμογή των δεξιοτήτων και των γνώσεων που θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε.

Το Πανεπιστήμιο θα σας προσφέρει μεγάλη υποστήριξη για να σας βοηθήσει να βρείτε μια θέση πρακτικής άσκησης σε μια σχετική εταιρεία για την προετοιμασία του έτους σας στη βιομηχανία (η πρακτική άσκηση στη βιομηχανία πραγματοποιείται μεταξύ του τρίτου και του τελευταίου έτους αυτού του πενταετούς κύκλου σπουδών). Μέσω των σχέσεών μας με τους εργοδότες, θα μοιραζόμαστε αγγελίες για πρακτική άσκηση όταν αυτές γίνονται διαθέσιμες και μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μόνοι σας την πρακτική σας άσκηση. Η ομάδα μας για την πρακτική άσκηση θα σας βοηθήσει με τις αιτήσεις και τις δεξιότητες συνέντευξης. Η πρακτική σας άσκηση δεν είναι απαραίτητο να γίνει στην περιοχή του Μπόλτον - μπορεί να γίνει σε άλλο μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου ή ακόμη και στο εξωτερικό. Η ολοκλήρωση ενός έτους στη βιομηχανία θα σας δώσει ανεκτίμητες δεξιότητες και εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στο τελευταίο έτος σπουδών σας μαζί μας, καθώς και θα ενισχύσουν το βιογραφικό σας σημείωμα για να σας βοηθήσουν να βρείτε μια βελτιωμένη καριέρα αργότερα. Αν δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια θέση πρακτικής άσκησης, τότε θα μπορείτε να μεταφερθείτε απευθείας στο τελευταίο έτος σπουδών και να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας σε τέσσερα χρόνια.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε επίσης IELTS 6.0 με όχι λιγότερο από 5.5 σε οποιαδήποτε ζώνη (ή ισοδύναμο).


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputing (Application Development) with foundation year and industrial placement, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πληροφορική (ανάπτυξη εφαρμογών) με έτος θεμελίωσης και βιομηχανική πρακτική άσκηση BSc (Hons)

Αγγλία £38850
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £38850
Σκωτία £38850
Ουαλία £38850
Channel Islands £38850
Ιρλανδία £38850
EU £54200
Διεθνή £54200

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Bolton στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Bolton

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Bolton

Το Πανεπιστήμιο του Μπόλτον, που συχνά αναφέρεται ως Ινστιτούτο Μπόλτον, είναι ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Μπόλτον της Αγγλίας, του οποίου το όραμα σύμφωνα με τα δικά του λόγια είναι να είναι ένα ξεχωριστό πανεπιστήμιο με εντατική διδασκαλία και ερευνητική πληροφόρηση, γνωστό για την ποιότητα του προσωπικού του, τις εγκαταστάσεις του και τους δεσμούς με τους τομείς απασχόλησης. Το πανεπιστήμιο εδρεύει κυρίως στην πανεπιστημιούπολη μεταξύ των οδών Deane Road και Derby Street στο ίδιο το Μπόλτον, αλλά το πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης ακαδημαϊκό κέντρο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, γνωστό ως Ras Al Khaimah.

Λίστα με 115 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Bolton - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Bolton

προπτυχιακοί φοιτητές:
6560
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1615
:
8175
  • Welcome to the University of Bolton
  • Why choose the University of Bolton
  • Why Bolton? Make an informed choice about the University of Bolton
  • Education at the University of Bolton
  • Learn about the University of Bolton and why it's ranked so well for student satisfaction.
  • University of Bolton Welcome to Bolton Support

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Bolton Main Site, Greater Manchester
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Υπολογισμός BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Προαιρετικά μονοπάτια: Τεχνητή Νοημοσύνη) BSc Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
- - - £14598 - Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανικός Πληροφορικής (με έτος στη βιομηχανία) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογισμός BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £18800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών με ένα έτος στο εξωτερικό BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική Συστημάτων Υπολογιστών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- 3% 10% £29110 157 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογιστικό νέφος BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική και Διοίκηση BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης