The University of Winchester
Δύναμη και φυσική κατάσταση BSc (Hons)
The University of Winchester - Πανεπιστήμιο του Winchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους Strength and Conditioning BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης από το Πανεπιστήμιο του Winchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
70 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £21500 £26000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £25000 £18500 - £28000 £21000 - £34500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22438 £20448 £24818
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18849 - £25991 £15981 - £24541 £19498 - £30391

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Απολαύστε διδασκαλία υψηλής ποιότητας σε ένα φιλικό μαθησιακό περιβάλλον
 • Αποκτήστε επιστημονικές γνώσεις, πρακτική εξειδίκευση και προπονητική εμπειρία
 • Εξαιρεθείτε στις σπουδές σας και στα αγαπημένα σας αθλήματα στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας για άθληση και άσκηση
 • Ακολουθήστε μια ύλη προγράμματος ευθυγραμμισμένη με το έγγραφο ικανοτήτων της UK Strength and Conditioning Association
 • Εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο πρόγραμμα με την Εθνική Ένωση Δύναμης και Κατάστασης (NSCA)

Αυτό το δυναμικό πτυχίο σας προετοιμάζει για μια καριέρα στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα του αθλητισμού και της φυσικής κατάστασης. Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι πρωτοπόρο στον τομέα του και σας εξοπλίζει με τις απαραίτητες μεταπτυχιακές δεξιότητες για να εισέλθετε και να συμβάλλετε θετικά στους κλάδους του αθλητισμού (δύναμη και φυσική κατάσταση) και της φυσικής κατάστασης (υγεία και γυμναστική) μέσω πρακτικών που βασίζονται σε στοιχεία, καθώς και με την παραγωγή επιδραστικής έρευνας σε αυτούς τους τομείς.

Με επίκεντρο τις τυποποιημένες εγκαταστάσεις μας για τον αθλητισμό και την άσκηση, οι οποίες περιλαμβάνουν το δικό μας γήπεδο με έναν στίβο οκτώ λωρίδων και μια μεγάλη αθλητική αίθουσα στην πανεπιστημιούπολη, αυτό το καινοτόμο, επιστημονικά τεκμηριωμένο πρόγραμμα σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στους κλάδους της φυσικής προπόνησης ολόκληρου του σώματος, της εμβιομηχανικής και των ερευνητικών μεθόδων στον τομέα αυτό.

Η εξειδικευμένη διδασκαλία σε συνδυασμό με ειδικά διαμορφωμένες παροχές, όπως τα εργαστήρια εμβιομηχανικής και φυσιολογίας, διασφαλίζουν ότι έχετε τη βάση γνώσεων για να αξιολογείτε κριτικά και να ασχολείστε με τη σύγχρονη έρευνα και πρακτική στον αθλητισμό και την άσκηση.

Στο τέλος αυτού του πτυχίου, είστε σε θέση να κάνετε μια ολοκληρωμένη ανάλυση αναγκών για ομαδικά αθλήματα, ατομικούς αθλητές και μεμονωμένους ασκούμενους. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να σχεδιάζετε και να εφαρμόζετε προγράμματα προπόνησης σχεδιασμένα να προκαλούν συγκεκριμένες φυσιολογικές προσαρμογές και να αναπτύσσετε προγράμματα για την ενίσχυση της ευρύτερης υγείας και ευεξίας.

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει τρεις βασικούς άξονες:

Δύναμη, Κατάσταση και Γυμναστική

Αυτό το σκέλος αναπτύσσει την κατανόηση της εφαρμοσμένης πρακτικής και την ικανότητά σας να διδάσκετε μια σειρά από συγκεκριμένες δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τη δύναμη, την ταχύτητα, τη δύναμη, την κινητικότητα και την αερόβια φυσική κατάσταση. Αυτό το σκέλος ασχολείται ειδικά με την ολοκλήρωση του συστήματος ολόκληρου του σώματος και εξετάζει παράγοντες όπως ο μεταβολισμός, η διατροφή, η προπονησιμότητα και η προσαρμογή, καθώς και οι ορμονικές και καρδιοαναπνευστικές αντιδράσεις.

Βιομηχανική του αθλητισμού και της άσκησης

Το σκέλος αυτό επικεντρώνεται στη μηχανική ανάλυση της ανθρώπινης κίνησης με έμφαση στη μείωση των τραυματισμών και τη βελτίωση της απόδοσης τόσο σε ανταγωνιστικές αθλητικές όσο και σε ψυχαγωγικές ασκήσεις. Μελετάτε τις μηχανικές αρχές της κίνησης, κινηματικές και κινητικές έννοιες, αναπτύσσετε ανατομικές γνώσεις καθώς και εξερευνάτε μια σειρά ποσοτικών τεχνικών μέτρησης.

Μέθοδοι έρευνας

Αυτό το σκέλος επιδιώκει να αναπτύξει εξοικείωση με ποσοτικές και ποιοτικές μεθοδολογίες έρευνας και να τις εφαρμόσει σε διάφορα πλαίσια αθλητισμού και άσκησης. Η επιβλεπόμενη διπλωματική εργασία παρέχει στη συνέχεια την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια ανεξάρτητη έρευνα σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Η δύναμη και η φυσική κατάσταση είναι ένας αναπτυσσόμενος κλάδος, ο οποίος παρέχει ευκαιρίες εργασίας όχι μόνο σε κορυφαίους αθλητές, αλλά και σε αθλητικές ομάδες, στο στρατό, στην αστυνομία και σε εξειδικευμένες ομάδες. Οι απόφοιτοι εργάζονται ως επαγγελματίες δύναμης και φυσικής κατάστασης, προσωπικοί γυμναστές, εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης ή επιστήμονες αθλητισμού και άσκησης. Άλλοι σταδιοδρομούν στη διδασκαλία, την αναψυχή, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, την έρευνα και την υγεία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Strength and Conditioning BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Winchester

30% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

Δεχόμαστε ένα ευρύ φάσμα τίτλων σπουδών εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και χρησιμοποιούμε τις κατευθυντήριες γραμμές του βρετανικού NARIC (National Recognition Information Centre) για να επιβεβαιώσουμε την ισοδυναμία τους.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςStrength and Conditioning, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δύναμη και φυσική κατάσταση BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £16700 έτος 1
Διεθνή £16700 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Winchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Winchester σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αθλητική Επιστήμη

  • #54 
  • #70 
  Αθλητική Επιστήμη
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Winchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester

Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο το οποίο επίσημα ανήκει στην αγγλικανική χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δέχεται φοιτητές από όλες τις θρησκείες, ή ακόμη και από καμία. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, λένε ότι επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον αντιδιανοητισμό που μερικές φορές συνδέεται με θρησκευτικούς τομείς και, αντίθετα, επιδιώκουν να προωθήσουν την κριτική σκέψη και τους διανοητικά εύρωστους φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, King Alfred, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Winchester.

Λίστα με 141 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Winchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Winchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6495
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
935
:
7430
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αθλητικές Επιστήμες και Προπονητική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Vlog: Day in the life of a Winchester Student
 • Residential Assistants - student support
 • MSc Sport and Exercise Psychology at University of Winchester
 • Vlog: Halls vs Commuting
 • Arrivals Weekend and Welcome Week - What to do
 • Open Days at the University of Winchester

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αθλητική Κατάσταση, Αποκατάσταση και Μασάζ (SCRAM) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £15000 £16000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική επιστήμη, προπονητική και φυσική αγωγή BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική απόδοση και προπονητική (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική προπονητική με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 2% 7% £15000 £16125 110 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δύναμη και φυσική κατάσταση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £16700 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ποδοσφαιρική προπονητική και απόδοση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
83% 5% 10% £12600 148 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική επιστήμη, προπονητική και φυσική αγωγή (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική προπονητική και ανάπτυξη με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
78% 6% 17% £14900 125 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική Προπονητική και Επιστήμη της Απόδοσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
82% 0% 5% £18300 £19500 139 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική προπονητική και ανάπτυξη BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 20% £14900 142 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης