The University of Winchester
Διατροφή και Διαιτολογία BSc (Hons)
The University of Winchester - Πανεπιστήμιο του Winchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους Nutrition and Dietetics BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με συναφής υγεία από το Πανεπιστήμιο του Winchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με συναφής υγεία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
73 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε συναφής υγεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25019 £22047 £25092
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23039 - £29019 £16587 - £25305 £18590 - £30184

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Ακολουθήστε μια ανταποδοτική επαγγελματική πορεία όπου μπορείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους να κάνουν μια πραγματική διαφορά στη ζωή τους μέσω ενός καλά οργανωμένου τρόπου ζωής και υγιεινών διατροφικών συνηθειών
 • Αποκτήστε τις περιζήτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστείτε σε αυτό το ταχέως αναπτυσσόμενο επάγγελμα, επωφελούμενοι από τα μικρά μεγέθη των τάξεων και την εκπαίδευση που βασίζεται σε αξίες
 • Μάθετε από υποστηρικτικούς και προσιτούς καθηγητές που έχουν εμπειρία εργασίας σε ένα ευρύ φάσμα συναφών επαγγελματικών πεδίων
 • Εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ένωση Διαιτολόγων (BDA)
 • Θα θέλατε να επηρεάσετε την πολιτική για τα τρόφιμα και την υγεία σε όλο το φάσμα, από την κυβέρνηση έως τις τοπικές κοινότητες και τα άτομα;

Εκπαιδευτείτε για να γίνετε εγγεγραμμένος διαιτολόγος και θα είστε σε θέση να εφαρμόζετε τη διαδικασία της διατροφικής φροντίδας, από την ανάπτυξη μιας διατροφικής διάγνωσης έως τη διαχείριση ενός ευρέος φάσματος προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή και απαντώνται στη σημερινή κοινωνία.

Οι διαιτολόγοι χρησιμοποιούν τη δημόσια υγεία και την επιστημονική έρευνα σχετικά με τα τρόφιμα, την υγεία και τις ασθένειες, τις οποίες μεταφράζουν σε πρακτικές οδηγίες για να μπορέσουν οι άνθρωποι να κάνουν τις κατάλληλες επιλογές στον τρόπο ζωής και διατροφής.

Αυτό το διεπιστημονικό μάθημα συνδυάζει τη μελέτη της επιστήμης της διατροφής με τη διαιτολογική πρακτική. Παράλληλα με τα επιστημονικά θέματα της διατροφικής βιοχημείας και φυσιολογίας, θα μελετήσετε επίσης δεξιότητες επικοινωνίας, τεχνικές αλλαγής συμπεριφοράς, μεθόδους έρευνας και δεοντολογία.

Θα δοθεί χρόνος για πρακτικά εργαστήρια στα οποία θα αποκτήσετε εμπειρία στην ανάλυση διαιτολογίων με τη χρήση ειδικού λογισμικού και θα εξασκηθείτε στην ανάλυση και διάγνωση διατροφικών προβλημάτων και στην ανάπτυξη σχεδίων διατροφικής φροντίδας. Ορισμένες εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο βιοχημείας μας.

Κατά τη διάρκεια του τριετούς προγράμματος θα πραγματοποιήσετε επαγγελματική πρακτική άσκηση καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας σε διάφορους τομείς της υγείας και του εμπορίου. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις κλινικές σας δεξιότητες δίπλα σε βιομηχανικούς εταίρους, φιλανθρωπικά ιδρύματα και άλλους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, όπως νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές και αθλητικούς επιστήμονες.

Ως μέρος του αυξανόμενου χαρτοφυλακίου προγραμμάτων που σχετίζονται με την υγεία του Πανεπιστημίου του Winchester, θα επωφεληθείτε από τις στενές σχέσεις με όσους διδάσκουν και σπουδάζουν νοσηλευτική, υγεία και ευεξία, φυσιοθεραπεία και πτυχία που σχετίζονται με τον αθλητισμό.

Στο έτος 1, σπουδάζετε τα εξής: Θεμέλια της Διατροφής, Βασικές αρχές της Επιστήμης Τροφίμων και της Τεχνολογίας Τροφίμων, Προετοιμασία για την Επαγγελματική Πρακτική, Εισαγωγή στη Φυσιολογία της Διατροφής, Εισαγωγή στην Ανθρώπινη Διατροφή, Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία και την Υγεία, Βασικές Δεξιότητες Επικοινωνίας και Εισαγωγή στη Βιοχημεία.

Με μια καλή βάση, στο έτος 2 θα εξερευνήσετε κριτικά και σε μεγαλύτερο βάθος τομείς όπως η Βιοχημεία και η Ανθρώπινη Φυσιολογία, καθώς και θα μελετήσετε Κλινική Διαιτολογία, Υγεία, Ασθένειες και Διατροφή, Εισαγωγή στις μεθόδους επιστημονικής έρευνας και επιχειρήσεις, Φαρμακολογία, Επιστήμες Συμπεριφοράς, Επαγγελματισμός στη Διαιτολογία, Δημόσια Υγεία και Επιδημιολογία, συμπεριλαμβανομένων των Συστημάτων Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα μαθήματα του τελευταίου έτους περιλαμβάνουν τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της διατροφικής φροντίδας - ενήλικες και παιδιατρική και την εφαρμοσμένη επαγγελματική πρακτική. Επιπλέον, αναλαμβάνετε μια ανεξάρτητη εργασία στη Διατροφή και Διαιτολογία σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Με την ολοκλήρωση του πτυχίου θα έχετε τις γνώσεις για να μπορείτε να εκπαιδεύετε τους ανθρώπους σχετικά με τους καλύτερους τρόπους διατροφής και κατανάλωσης για να διατηρούν το σώμα τους σε φόρμα και υγιές.

Το πτυχίο αυτό είναι διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ένωση Διαιτολόγων (BDA) και εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας. Οδηγεί σε δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο HCPC (απαιτείται η συμπλήρωση 1.000 ωρών κλινικής πρακτικής άσκησης για να είστε επιλέξιμοι) και ακολουθεί το βασικό πρόγραμμα σπουδών που ορίζει η BDA. Ως απόφοιτος αυτού του προγράμματος μπορείτε να εισέλθετε στο επάγγελμα του διαιτολόγου μόλις εγγραφείτε ως διαιτολόγος.

Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) με σκοπό την παροχή επιλεξιμότητας για την υποβολή αίτησης εγγραφής στο HCPC ως διαιτολόγος.

Διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ένωση Διαιτολόγων (BDA) ως προς την παροχή του εγκεκριμένου πλαισίου προγράμματος σπουδών για την προεγγραφή. Παρέχει το δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο HCPC ως διαιτολόγος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nutrition and Dietetics BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Winchester

100% Διοικητικά επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

A-Level Biology/Human Biology at grade C or equivalent plus another science (chemistry preferred).Other level 3 science qualifications will be considered on an individual basis.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 7,0, χωρίς κανένα στοιχείο κάτω από 6,5.

IELTS (Academic) 7

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 7,0, χωρίς κανένα στοιχείο κάτω από 6,5.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNutrition and Dietetics, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διατροφή και Διαιτολογία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £21800 έτος 1
Διεθνή £21800 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι υποψήφιοι για αυτό το μάθημα αναμένεται να λάβουν άδεια της Υπηρεσίας Αποκάλυψης και Φραγής (DBS) πριν από την έναρξη των μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο. Η Ομάδα Εισδοχής θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε και πώς να αποκτήσετε αυτή την εκκαθάριση μετά την αποδοχή της προσφοράς. Σημειώστε ότι το κόστος του ελέγχου καλύπτεται από τον αιτούντα (επί του παρόντος 38 λίρες Αγγλίας).

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Winchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Winchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester

Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο το οποίο επίσημα ανήκει στην αγγλικανική χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δέχεται φοιτητές από όλες τις θρησκείες, ή ακόμη και από καμία. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, λένε ότι επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον αντιδιανοητισμό που μερικές φορές συνδέεται με θρησκευτικούς τομείς και, αντίθετα, επιδιώκουν να προωθήσουν την κριτική σκέψη και τους διανοητικά εύρωστους φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, King Alfred, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Winchester.

Λίστα με 141 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Winchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Winchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6495
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
935
:
7430
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διατροφολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Vlog: Day in the life of a Winchester Student
 • Open Days at the University of Winchester
 • Residential Assistants - student support
 • MSc Sport and Exercise Psychology at University of Winchester
 • Vlog: Halls vs Commuting
 • Arrivals Weekend and Welcome Week - What to do

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Υγεία, Διατροφή και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και τουρισμός (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Ιατρικές Επιστήμες BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
100% 0% 0% £32100 192 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της υγείας, της διατροφής και της άσκησης με πρακτική άσκηση και ίδρυμα αθλητισμού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
84% 0% 10% £27650 138 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
82% 0% 10% £16905 144 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 0% 10% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία & νεολαία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 10% 5% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης