The University of Winchester
Αγγλική Λογοτεχνία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)
The University of Winchester - Πανεπιστήμιο του Winchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους English Literature (with Foundation Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με λογοτεχνία στα αγγλικά από το Πανεπιστήμιο του Winchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με λογοτεχνία στα αγγλικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αγγλικές Σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : λογοτεχνία στα αγγλικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £19500 £22500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19500 - £23000 £15500 - £23500 £17500 - £27500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αγγλικές Σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23199 £21500 £25635
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20097 - £26243 £16503 - £26311 £19271 - £32000

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Γίνετε μέλος μιας κοινότητας που παθιάζεται με τη μελέτη της λογοτεχνίας και του ευρύτερου γνωστικού αντικειμένου των Αγγλικών
 • Προσαρμόστε ένα πρόγραμμα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας από ένα ευρύ φάσμα συγγραφέων και κινημάτων
 • Παρακολουθήστε το Φεστιβάλ Συγγραφέων του Πανεπιστημίου του Winchester - μια ευκαιρία να συναντήσετε συγγραφείς, εκδότες και ατζέντηδες
 • Προσθέστε μια επιπλέον χορδή στο δοξάρι σας διδάσκοντας στο πρόγραμμα ανταλλαγής στην Ιαπωνία και αποκτώντας ένα πιστοποιητικό για τη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας.

Η Αγγλική Λογοτεχνία στο Winchester ξεπερνά τα όρια της επιστήμης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε έναν προκλητικό συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων υλικών. Από τον Τσώσερ μέχρι την ποίηση ραπ, μπορείτε να επιλέξετε από σχεδόν 800 χρόνια της καλύτερης γραφής στην αγγλική γλώσσα σε ένα μάθημα που εξάπτει τη φαντασία σας, οξύνει τις δικές σας γραπτές και επικοινωνιακές δεξιότητες και σας επιτρέπει να σκέφτεστε κριτικά και δημιουργικά για τη λογοτεχνία και πολλά άλλα εκτός αυτής.

Το Θεμελιώδες Έτος είναι ο τέλειος τρόπος για να ενισχύσετε τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες, να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας και να αναπτύξετε τις ευρύτερες γνώσεις σας, ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε στο Winchester. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει ένα επιπλέον έτος σπουδών στην αρχή (έτος 0), το οποίο οδηγεί σε ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών (έτη 1, 2 και 3).

Στο έτος 0, θα μελετήσετε μια σειρά μαθημάτων από όλη τη Σχολή Τεχνών, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις ακαδημαϊκές και πρακτικές σας δεξιότητες. Αυτή η ευρύτερη εστίαση στο πρώτο έτος σας σας εισάγει στις σπουδές σε πανεπιστημιακό επίπεδο και σας παρέχει καλύτερη κατανόηση της Αγγλικής Λογοτεχνίας και των συναφών θεμάτων.

.

Το έτος 1 (δεύτερο έτος σπουδών) εδραιώνει περαιτέρω τα θεμέλια για τις σπουδές σας στη λογοτεχνία με μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις δεξιότητές σας στην κριτική ανάλυση, την έρευνα και τη συγγραφή. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της μελέτης ενός ευρέος φάσματος μυθοπλασίας, ποίησης και δράματος από όλες τις ιστορικές περιόδους. Θα μελετήσετε την πρώιμη λογοτεχνία στο πλαίσιό της, θα διερευνήσετε τα όρια μεταξύ της λογοτεχνίας και άλλων τύπων κειμένων, όπως οι ταινίες, και θα παρακολουθήσετε ενότητες για την ποίηση και την παγκόσμια λογοτεχνία.

Μετά το έτος 1 (δεύτερο έτος σπουδών), η πλειονότητα των ενοτήτων είναι προαιρετικές, επιτρέποντάς σας να ασχοληθείτε με τους συγγραφείς και τα κινήματα που σας εμπνέουν περισσότερο.

Στο έτος 2 (τρίτο έτος σπουδών), μπορείτε να επιλέξετε από όλες τις μεγάλες λογοτεχνικές προσωπικότητες και κινήματα, από τον Σαίξπηρ έως τη σύγχρονη μυθοπλασία. Διατίθενται επίσης μαθήματα που εξετάζουν την αμερικανική λογοτεχνία και τον κινηματογράφο, καθώς και την παιδική λογοτεχνία και τη μυθοπλασία για νέους.

Στο έτος 3 (τέταρτο έτος σπουδών), εξετάζεται λεπτομερώς μια συγκεκριμένη συλλογή κειμένων, ένα συγκεκριμένο θέμα ή μια κριτική θεωρία και υπάρχει μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εξής: Λογοτεχνία και Ψυχανάλυση, Άλλοι Κόσμοι και Φανταστική Μυθοπλασία, Ουτοπική και Δυστοπική Μυθοπλασία, καθώς και μαθήματα από την επαγγελματική μας σουίτα, όπως η Διδασκαλία και Επικοινωνία της Αγγλικής Γλώσσας. Οι ενότητες εδώ τείνουν να συνδέονται στενά με τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του διδακτικού προσωπικού και ασχολούνται με τις εξελίξεις αιχμής στον κλάδο. Στο τελευταίο έτος σπουδών σας θα καθοδηγηθείτε επίσης μέσω προσωπικών φροντιστηρίων για την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας σε ένα θεματικό πεδίο της επιλογής σας.

Ένα πτυχίο αγγλικής φιλολογίας ανοίγει πολλές πόρτες. Μια σειρά από εξαιρετικά μεταβιβάσιμα προσόντα, συμπεριλαμβανομένης της αναλυτικής σκέψης, των δεξιοτήτων αξιολόγησης και έρευνας, της αυτοπειθαρχίας και της αποτελεσματικής γραπτής και προφορικής επικοινωνίας, σας επιτρέπει να διαπρέψετε σε διάφορους τομείς που δεν περιορίζονται μόνο στις τέχνες. Απόφοιτοι έχουν γίνει δάσκαλοι, καθηγητές, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, ηθοποιοί, εκδότες και παραγωγοί.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους English Literature (with Foundation Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Winchester

25% Επαγγέλματα πωλήσεων
20% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για λογοτεχνία στα αγγλικά

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnglish Literature (with Foundation Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αγγλική Λογοτεχνία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £16700 έτος 1
Διεθνή £16700 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation
 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Winchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Winchester σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #40 
  • #50 
  Αγγλικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Winchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester

Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο το οποίο επίσημα ανήκει στην αγγλικανική χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δέχεται φοιτητές από όλες τις θρησκείες, ή ακόμη και από καμία. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, λένε ότι επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον αντιδιανοητισμό που μερικές φορές συνδέεται με θρησκευτικούς τομείς και, αντίθετα, επιδιώκουν να προωθήσουν την κριτική σκέψη και τους διανοητικά εύρωστους φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, King Alfred, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Winchester.

Λίστα με 141 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Winchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Winchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6495
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
935
:
7430
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αγγλική Λογοτεχνία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Vlog: Day in the life of a Winchester Student
 • Residential Assistants - student support
 • MSc Sport and Exercise Psychology at University of Winchester
 • Vlog: Halls vs Commuting
 • Arrivals Weekend and Welcome Week - What to do
 • Open Days at the University of Winchester

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αγγλική λογοτεχνία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
98% 5% 15% £16520 134 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
73% 10% 4% £20600 138 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 3% 15% £12500 119 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Ψυχολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 121 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 5% 0% £16520 120 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και αγγλική λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
88% 0% 10% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και κινηματογράφος BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
86% 0% 10% £22350 126 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
98% 5% 0% £16520 125 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία/Ιστορία της Τέχνης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
86% 5% 20% £15950 112 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης