The London School of Economics and Political Science
Ανθρώπινα δικαιώματα και πολιτική MSc
The London School of Economics and Political Science - Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα MSc Human Rights and Politics παρέχει μια αυστηρή ακαδημαϊκή ενασχόληση διάρκειας ενός έτους με κρίσιμα πολιτικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα.

Το πρόγραμμα καλύπτει τις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν η σκέψη, οι θεσμοί και ο ακτιβισμός για τα ανθρώπινα δικαιώματα κατά την τρέχουσα περίοδο, μια περίοδο κατά την οποία πολλά κράτη, κινήματα και πολιτικά πρόσωπα στρέφονται προς τον λαϊκιστικό εθνικισμό και τις διακρίσεις κατά των μειονοτήτων. Παρουσιάζει βασικά προβλήματα με τα θεμέλια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εξετάζει τις δυνατότητες για νέα πολιτικά θεμέλια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε μια περίοδο επιτάχυνσης της οικονομικής ανισότητας και της τεχνολογικής αλλαγής.

Διεπιστημονικό από τη φύση του, αντλεί από την κοινωνιολογία, την πολιτική θεωρία, την πολιτική κοινωνιολογία και τη φιλοσοφία για να διερευνήσει τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα. Το αντικείμενο είναι διεθνές. Αυτό το μεταπτυχιακό απευθύνεται σε όσους θέλουν να μελετήσουν την πολιτική των διεθνών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά δεν επιθυμούν απαραίτητα να ακολουθήσουν μια νομική διαδρομή για μια καριέρα στα ανθρώπινα δικαιώματα ή σε συναφή επαγγέλματα.

Το ΠΜΣ Ανθρώπινα Δικαιώματα και Πολιτική έχει ως στόχο να σας εφοδιάσει με διεπιστημονικές ακαδημαϊκές γνώσεις σχετικά με τις κύριες προκλήσεις και τα προβλήματα που επηρεάζουν τις θεωρίες, τους θεσμούς, τα κινήματα και την πρακτική των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο σήμερα. Θα ασχοληθείτε με αυστηρό τρόπο με βασικούς τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πολλών κρίσεων που αντιμετωπίζουν η σκέψη για τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι θεσμοί ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Βασικός στόχος είναι να απομακρυνθείτε από τη συζήτηση του διεθνούς δικαίου και του καθεστώτος του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και να επικεντρωθείτε στην κοινωνιολογία και την πολιτική των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον σημερινό κόσμο.

Το πρόγραμμα συνδέει θεωρητικά και εμπειρικά ζητήματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την πολιτική κοινωνιολογία και την πολιτική φιλοσοφία, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία κριτικών και αναλυτικών προοπτικών. Τα ουσιώδη θέματα που καλύπτονται στο πρόγραμμα μπορεί να αλλάζουν από έτος σε έτος, αλλά ενδεικτικά οι τομείς του βασικού μαθήματος περιλαμβάνουν: οι απειλές για τα ανθρώπινα δικαιώματα- εξουσία και θεσμοί ανθρωπίνων δικαιωμάτων- τα όρια του πολιτικού φιλελευθερισμού- η άνοδος του αυταρχικού λαϊκισμού- κινήματα κατά του ρατσισμού και του λευκού υπεροπλισμού- πόλεμοι και αυτοδιάθεση- ανάπτυξη και ανθρώπινα δικαιώματα- πολιτικές ταυτότητας- σεξουαλικότητα, φύλο, φύλο και ανθρώπινα δικαιώματα- ανθρώπινα δικαιώματα και αποικιοκρατία- φροντίδα, αξιοπρέπεια και ανανέωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θα εκπονήσετε επίσης μια ανεξάρτητη μεταπτυχιακή διατριβή. Το βασικό μάθημα και η διατριβή προωθούν τη διεπιστημονική κατανόηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των πολλαπλών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν.

Το πρόγραμμα συνδέεται στενά με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του LSE στο Τμήμα Κοινωνιολογίας. Εκτός από την έρευνα, το LSE Human Rights διαχειρίζεται ένα πολύ ενεργό πρόγραμμα δημόσιων εκδηλώσεων που περιλαμβάνει δημόσιες διαλέξεις, σεμινάρια με επισκέπτες ομιλητές και συνέδρια με τη συμμετοχή παγκοσμίως κορυφαίων ακαδημαϊκών και επαγγελματιών στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θα επωφεληθείτε επίσης από τα masterclasses και τα σεμινάρια προσκεκλημένων επαγγελματιών που διοργανώνονται για τους φοιτητές του προγράμματος.

Θα παρακολουθήσετε ένα υποχρεωτικό μάθημα σχετικά με τη σύγχρονη πολιτική των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μαθήματα από μια σειρά διαθέσιμων επιλογών στην κοινωνιολογία, την ανθρωπολογία, την ανάπτυξη, το φύλο, την πολιτική, τις διεθνείς σχέσεις και άλλα. Θα εκπονήσετε επίσης διπλωματική εργασία σε εγκεκριμένο θέμα.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

LSE Graduate Support Scheme- διατίθενται και άλλες υποτροφίες και βραβεία.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHuman Rights and Politics, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για όλες τις λεπτομέρειες

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 36 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου

Σχετικά με το Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου

Το London School of Economics (LSE) είναι ένα από τα πανεπιστήμια του Russell Group και ένα από τα ιδρύματα-μέλη του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Βρίσκεται στην περιοχή Westminster του κεντρικού Λονδίνου, το LSE φιλοξενεί ένα ποικιλόμορφο φοιτητικό σώμα που έρχεται από όλη τη χώρα και το εξωτερικό για να συμμετάσχει στην εμπειρία του.

Λίστα με 139 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου

Συνολικός αριθμός εγγεγραμμένων φοιτητών στο Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου ανά επίπεδο Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
5500
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
6695
:
12195
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Πολιτική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

London School of Economics and Political Science
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αραβικά και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
64% 5% 2% £26500 197 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαλλικά και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
64% 5% 0% £26500 195 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές σπουδές και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 5% £21900 £20800 194 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική με ποσοτικές μεθόδους έρευνας MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 7% 1% £23900 170 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλικά και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
75% 5% 6% £20900 173 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά των επιχειρήσεων με μάρκετινγκ και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
68% 10% 0% £20900 174 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 0% 0% £21900 £20800 214 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαελικές σπουδές και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 5% £21900 £20800 185 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
93% 0% 0% £21900 £20800 178 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 5% £21900 £20800 178 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης